SouLKilLeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sanırım daha başlamadan hikaye oldu.siteleri açılmıyor bile.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 evet ben de midleri dinleyip gaza gelmiştim ama saman alevi gibi söndüm site açılmayınca :)
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Yok web hostu taşıyorlarmış DNS yönlenecekmiş en son 24 katılımcı vardı hatırladığım kadarıyla 6 tane felan kalmıştı..
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 lol ne alaka yahu mircten konuştum bi problem yok diyor adam..
Amres Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Arkadaşlar sunucuda bir problem yok. Hosting bakımda , sunucu değişikliği mevcut. 1 ay sonra kapanacak bir iş yapmıyoruz.Meraklanmayın.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 biliyorum bu server da kapanıcak! böhühüü
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 avaholm vardı bi aralar. ona da inanmıştık.. ... .. .
Imvoid Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Katılımcı sayımız 30 kişi üzerinden 22 kişiye ulaşmıştır. Beta test katılımları için mail atan oyuncularımız , cevap alamamaktan yakınıyor ancak daha önce de söylendiği gibi 30 kişiye ulaştığımızda hepinize zaten kullanıcılar , şifreler ve The Second Age oyun kurulum dosyaları gönderilecektir. Site konusunda ise taşınma esnasında meydana gelen ufak tefek problemler , meraklanmayın düzeltilecekler.
Imvoid Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Katılımcı slotu kısa zamanda sona erecek ancak gelen maillerine cevap atacağımız oyunculardan tekrar cevap alacağımızdan emin olamıyoruz. Olur da böyle bir durum olursa , eksikleri test açıldıktan sonra oyun esnasında tamamlamayı düşünüyoruz. Yani sonuç olarak cevap alamasak bile 30 kişiyi doldurduğumuzda sunucu açılacak , olası eksikler oyun esnasında tamamlanacaktır.
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ben uo yu sildim siz hala server acacaksiniz ah ah znock olsaydida acsaydi su Velm i
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Cairne said: Ben uo yu sildim siz hala server acacaksiniz ah ah znock olsaydida acsaydi su Velm i RUHUNA EL FATİHA
Imvoid Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Uzun bekleyişten sonra sunucunun açılış tarihi 25 Aralık 2009 Cuma günü olarak belirlenmiştir. Bu açılışa sadece Beta Tester formları gönderenler katılabilecektir ve Beta test 2 hafta boyunca sürecektir. 30 Aralık aklımızda olan tarihti ancak yılbaşı olduğundan dolayı haliyle yılbaşını başka şeylerle eğlenerek geçirmek isteyen oyuncular olacaktır. Bu sebepten dolayı açılış tarihimiz 25 Aralık 2009 Cuma günüdür. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Posta kutuma , başvurunuz kabul edildi maili geldi sdf.
kgns Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Artariel said: Posta kutuma , başvurunuz kabul edildi maili geldi sdf.aynen, bakalım ben umutluyum bu sunucudan, ego sevdası olmayan staff olursa devamı gelir gibi.
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bağlantı programını da aldım hakikaten de t2a cd setubuymuş yeni anladım.
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 8 de sunucu açılacak kimse takip etmiyo galiba valla bu gidişle sunucu çok iyi durmuyo
kgns Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 zaten çok insanın beklemediği sunucu bir de önceden belirlediği zamandan geç açılırsa, biraz yattara olmaya mahkumdur gibi geldi. cuma acılacak denmiş, insan konusmaz mı önceden datacenter ile o güne koymayın birşey, veya o gün birşey varsa haber verin 26 sı diyelim gibi...
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 adamları bu kadar sıkıştırmayın. mala bağlamışlardır şimdi yetişcek yetişcek diye deli gibi uraşıyolardır. geç olsun ama saçma sapan olmasın. asğlam çıksın da oynayak
kgns Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dragonmax said: adamları bu kadar sıkıştırmayın. mala bağlamışlardır şimdi yetişcek yetişcek diye deli gibi uraşıyolardır. geç olsun ama saçma sapan olmasın. asğlam çıksın da oynayakböyle bir mantık yok abi, tamam sağlam olsun da, "server teste şu gün açılacak" diyenler, bu insanların patronları değil, kendileri. insan önce dediğim gibi sorar soruşturur, ayarlar madem kesin gün veriliyor. bir de datacenter'ın bakımı tam sunucunun açılacağı söylenen 20.00'de duyuruldu, çok ilginç. neyse ben diyorum ki kısaca, zaten çok bi insanın açılmasını beklemediği bir sunucunun, şu gün şu saatte açılacağız dedikten sonra, osuruktan bir sebeple yok babi ertelendi demesi, az olan bekleyen kitlesini de bayar. nitekim UO dan bahsediyoruz 99'un oyunu. bugünü bu sunucuyu test etmeye ayırmıştım mesela ben, bugün yalan oldu, 1-2 hafta içinde komple akşamımı verebilecek zamanım da olmayacak ne yazık ki. o gelen UO açlığı bir anda yakılan glikozlarla yokoldu, sıkıldıkça oynayabileceğim oyun rafım geniş çünkü. ha yine girip deneyecek miyim? tabii ki evet. çünkü istediğim tarz bir sunucu olmayı vaad ediyorlar. demek istediğim, yapılan hatalı. neyse bekleyelim...
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ilginç olan şey herhangi birşey yzmıyorlar. belki de yatıp uyudular ama biz hala bekliyoruz.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 amaan. açarlarsa oynarız. açmazlarsa zilyar tane başka shard var ya da Uo dışında oyun var. çok da önemli değil. zaten ben RP seviorum. :P
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ben 5ten beri konuşuyorum imvoidle msnden sdf zaten sorumsuzluk yapçaklarını düşünmem o kadar hazırlanmış bir sunucu için. Sunucuyu anca 4te mi ne eline geçirmişler. Hala konuşuyorum bana dediğine göre şimdi bu saatte açarsak tek tük insanın girip sıkılıp çıkacağını söyledi. Eminim duyuru yapar
Öne çıkan mesajlar