Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Katılımcı sayımız 30 kişi üzerinden 22 kişiye ulaşmıştır. Beta test katılımları için mail atan oyuncularımız , cevap alamamaktan yakınıyor ancak daha önce de söylendiği gibi 30 kişiye ulaştığımızda hepinize zaten kullanıcılar , şifreler ve The Second Age oyun kurulum dosyaları gönderilecektir.

Site konusunda ise taşınma esnasında meydana gelen ufak tefek problemler , meraklanmayın düzeltilecekler.
Mesaj tarihi:
Katılımcı slotu kısa zamanda sona erecek ancak gelen maillerine cevap atacağımız oyunculardan tekrar cevap alacağımızdan emin olamıyoruz. Olur da böyle bir durum olursa , eksikleri test açıldıktan sonra oyun esnasında tamamlamayı düşünüyoruz. Yani sonuç olarak cevap alamasak bile 30 kişiyi doldurduğumuzda sunucu açılacak , olası eksikler oyun esnasında tamamlanacaktır.
Mesaj tarihi:
Uzun bekleyişten sonra sunucunun açılış tarihi 25 Aralık 2009 Cuma günü olarak belirlenmiştir. Bu açılışa sadece Beta Tester formları gönderenler katılabilecektir ve Beta test 2 hafta boyunca sürecektir. 30 Aralık aklımızda olan tarihti ancak yılbaşı olduğundan dolayı haliyle yılbaşını başka şeylerle eğlenerek geçirmek isteyen oyuncular olacaktır. Bu sebepten dolayı açılış tarihimiz 25 Aralık 2009 Cuma günüdür. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.
Mesaj tarihi:
Artariel said:

Posta kutuma , başvurunuz kabul edildi maili geldi sdf.
aynen, bakalım ben umutluyum bu sunucudan, ego sevdası olmayan staff olursa devamı gelir gibi.
Mesaj tarihi:
zaten çok insanın beklemediği sunucu bir de önceden belirlediği zamandan geç açılırsa, biraz yattara olmaya mahkumdur gibi geldi.

cuma acılacak denmiş, insan konusmaz mı önceden datacenter ile o güne koymayın birşey, veya o gün birşey varsa haber verin 26 sı diyelim gibi...
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

adamları bu kadar sıkıştırmayın. mala bağlamışlardır şimdi yetişcek yetişcek diye deli gibi uraşıyolardır. geç olsun ama saçma sapan olmasın. asğlam çıksın da oynayak
böyle bir mantık yok abi, tamam sağlam olsun da, "server teste şu gün açılacak" diyenler, bu insanların patronları değil, kendileri. insan önce dediğim gibi sorar soruşturur, ayarlar madem kesin gün veriliyor.

bir de datacenter'ın bakımı tam sunucunun açılacağı söylenen 20.00'de duyuruldu, çok ilginç.

neyse ben diyorum ki kısaca, zaten çok bi insanın açılmasını beklemediği bir sunucunun, şu gün şu saatte açılacağız dedikten sonra, osuruktan bir sebeple yok babi ertelendi demesi, az olan bekleyen kitlesini de bayar. nitekim UO dan bahsediyoruz 99'un oyunu. bugünü bu sunucuyu test etmeye ayırmıştım mesela ben, bugün yalan oldu, 1-2 hafta içinde komple akşamımı verebilecek zamanım da olmayacak ne yazık ki. o gelen UO açlığı bir anda yakılan glikozlarla yokoldu, sıkıldıkça oynayabileceğim oyun rafım geniş çünkü.

ha yine girip deneyecek miyim? tabii ki evet. çünkü istediğim tarz bir sunucu olmayı vaad ediyorlar. demek istediğim, yapılan hatalı.

neyse bekleyelim...
Mesaj tarihi:
Ben 5ten beri konuşuyorum imvoidle msnden sdf zaten sorumsuzluk yapçaklarını düşünmem o kadar hazırlanmış bir sunucu için. Sunucuyu anca 4te mi ne eline geçirmişler. Hala konuşuyorum bana dediğine göre şimdi bu saatte açarsak tek tük insanın girip sıkılıp çıkacağını söyledi. Eminim duyuru yapar
  • Yeni Oluştur...