Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Imvoid said:

Forumlarda da bildirdiğim gibi maaşımı çekeceğim için 10 gün sonra yeni hosta geçebiliriz. Andoria dediğimiz rezillikten 2 tane zibidi saldırı yapıyor ve kıbrısta yaşadıklarından dolayı müdahale bile edemiyoruz.
ü

lol şimdi öylesine araştırıyoken gördüm, kronos ben. benimle konusan sen değilmiydinde , benle konusurken farklı burda yazarken farklı konuşmuşsun . yazık
Mesaj tarihi:
Oynadığı oyunu bile bilmeden yorum yapan oyunculardan değilim, bende sunucu sahibiyim (UO değil), bende VPS işi ile uğraşıyorum, benimde makinalarım var, benimde sitem var.

300 kişilik server, 15 kişilik bir servera neden saldırsın şunu bana biri izah etsin, mantıklı bir açıklama yapsın lütfen.
Mesaj tarihi:
Dün gece anatomy kasması için bırakmıştım sabah bi baktım 6 skill 0 lanmış önümde inspect ettigim npcnin bi tablosu skillerinin idsinin falan bulundugu abuk sabuk gmlere açılan bişey.Dedim heralde unattended yapıyorum diye 0ladılar(fakat hergün en az 6 7 online goruyorum geceleri kesin unattended macro yapan var yani)
sonra şimdi girdim herşey düzelmiş birazda anatomy kasılmış duruyo öle doktor bune :D
Mesaj tarihi:
Yeni sitemiz aktiftir.

Merhaba sevgili Ultima Online oyuncuları,
TR Second Age sunucusu 2 aydır oyuncularına hizmet vermektedir. Bu yazı ise TR Second Age sunucusuna yeni başlayacak oyuncular için tanıtım amaçlı bir yazıdır.

TR Second Age, 1998 OSI deneyimini tekrar yaşatmayı amaçlamış yani sistemleriyle, oyun detaylarıyla ve oynanışıyla tamamen The Second Age türüne benzemeyi amaçlamış bir sunucudur. Özellikle günümüzde yozlaşan nesil ile bu projeyi oldukça zor bir yolun beklediğini bilmenizi isteriz. Sunucumuz gün geçtikçe kısaca T2A dediğimiz türe benzemekte ve oyuncularına daha stabil ve kaliteli bir oyun sunmaktadır. Sunucumuz ilk iki ayında oldukça iyi aynı zamanda acı tecrübeler kazanmıştır. Ancak her ne kadar acı da olsa bu tecrübeler sonucu sunucumuz daha iyi bir yere gelmiş ve daha stabil bir hal almıştır. Eski TR Second Age ile bugünün sunucusu arasında oldukça fazlasıyla fark vardır.

Bu projeye, yozlaşan neslin daha kötü yerlere gideceğini düşünerek başladık. Projedeki asıl amacımız T2A sürümünü tamamen klonlayabilmek ve ilk dönemlerin orjinal Ultima sunucusunu tekrar yaşatmaktır. Bu oldukça zahmetli ve ayrıntılı araştırma isteyen bir iş olsa da oyuncuların bunu hakettiğini biliyoruz. Ayrıca bu zorlu yolda oyuncuların bizi yalnız bırakmayacağını, birlikte daha geniş kitlelere sesimizi duyuracağımızı düşünüyoruz. Böyle bir projede, eskileri tekrar yaşatmak adına bizlerle olmak istemez misiniz ?

Sunucumuzun ve T2A sürümünün sunduğu bazı maddeler :
* PvP, PvM ve RP dengesi.
* Eskileri getirme önceliğimiz.
* Yardımcı ve Bilgili oyuncularımız
* Katillerdeki Statloss sistemi ve riskli savaşlar.
* T2A Crafting sistemi
* T2A Ev sistemi
* Rare Eşyalar ve Quest sistemleri
* Katillerin kafalarına ödül biçme
* Büyülü giysiler ve takılar
* Büyü ile kutsanmış silahlar
* Eski tür Combat ve Magery sistemleri
* Pre-Casting / Instant-Hit
* Eşsiz PvM / PvP etkinlikleri
* Zor bir ekonomi
* Elit Oyuncu Kitlesi
* Eski zorlukta gelişim
* Stones.mid :)

Her ne kadar ülkemiz için oldukça yabancı gelecek olan bu türe alıştıkça ve azmettikçe daha da eğlenecek ve bağlanacaksınız. T2A için tek istisnamız, oyuncuların sıkıldıklarında eğlenme haklarının olması için otomatik olarak düzenlenecek bir takım etkinliklerdir. Bizce Ultima'nın orjinalini ve altın çağını yaşadığı dönemi tecrübe edinmek herkesin hakkıdır. Oyunculardan tek ricamız, sunucumuza destek olmak ve hep beraber daha iyi yerlere gelmesini sağlamaktır.

Herkes yararlanabilsin diye Ultima TR türü bir T2A portalı kodlanmış ve özenle doldurulmuştur. Bu T2A ile ilgili bilgi portalı her geçen gün daha da genişlemekte ve özellikle T2A türüne yabancı oyuncuların sorularına daha çabuk yanıt bulmaktadır. Muhtemelen T2A Portal bir sunucu adına hazırlanmış en büyük T2A Türkçe kaynağıdır.

TR Second Age, kullandığı T2A orjinal hikayesi üzerinden de ilerlemekte ve bu hikaye çizgisinde gidecek quest ve etkinlikler de düzenlemektedir. Bu da sunucunun bir hikayeye dayalı olduğunu ve olayların tesadüfen gelişmediğini gösterebilmek içindir. Eminiz ki hikaye üzerinden yapılacak questler de oyuncuları bağlayacak sebeplerden birisi olacaktır.

Peki ya siz bize katılıp daha geniş kitlelere yayılmamızda yardımcı olacak mısınız ?

T2A Portal
TR Second Age
Mesaj tarihi:
atmosfer cok hos ya burda server dolu olmasa da o eski gunleri hatirladim britain muzigiyle falan. ilk deneyimlerimden biri bi cesette 300 civari gp bulup alip sonra ekranda criminal yazisini gormemle britainin yarisini kosmamdi sonra npclerden biri guardladi sanirim olmustum zengin olma hayallerim vardi ah ah bi kacabilseydim guard zone disina :)
Mesaj tarihi:
Mike said:

Imvoid said:

Forumlarda da bildirdiğim gibi maaşımı çekeceğim için 10 gün sonra yeni hosta geçebiliriz. Andoria dediğimiz rezillikten 2 tane zibidi saldırı yapıyor ve kıbrısta yaşadıklarından dolayı müdahale bile edemiyoruz.
ü

lol şimdi öylesine araştırıyoken gördüm, kronos ben. benimle konusan sen değilmiydinde , benle konusurken farklı burda yazarken farklı konuşmuşsun . yazık

Andoria kaldı mı yahu? Kaç sene önce değil miydi o?
  • Yeni Oluştur...