Seceba Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Box alanı gibi birşey yapılsın, box yapıcak adam arıyorum resmen telefon telefon, bi yer yapında orada kasalım..
forçen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 b1vRiP said: bu işler artık acaip çıkmaza girdi. herkes ne istediğini ve ne yapacağını şaşırdı. bence burda bazı önemli noktalar var. birincisi herkes her karakteri kasmaya çalışıo. herkes diyo ki illa benim de bs'm olsun, warrriorum olsun, tamerım olsun, her şeyim olsun. bi kere bu bence uo nun bütün mantığına aykırı. he istiosan o kadar char oturup kasçaksın başka yolu yok. oyuncular da bi yerde haklı artık 1milyonuncu charlar kasılıo. bilmiyorum çıkar yol nedir. ama eğer herşeyiniz olsun, her charınız olsun, her item'ı kolayca edinebilmek istiosanız gidin pvp serverında oynayın bu kdr basit. iyi güzel diyosunda mesela şuan benim plate setimi tamir ettirecek kişi bulma şansım çok düşük. mecburen o yüzden kendi bs imi de kendim kasıyorum. herkesin durumu buna benzer. sw yada mace gibi bir melee, bir mage bir de tamer açıyor oyuncuların çoğu
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 e işte sen 3 tane charı kasçam diosan, kimseye muhtaç kalmıycam diosan bu derdi çekmek zorundasın. hiç bi oyun mekaniğinde yok böle bişi. kolay olsun kasmak herkes herşeye sahip olsun. e nerde kaldı bu oyunun ticareti, paylaşımı, ölme korkusu? pvp serverları yukarda yazdığım her imkanı sağlamakta..
cungu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Artık pvp sunucuları da ''pvp'' mantığı taşımıyor ki. Ne olursa olsun yinede kasman gerekiyor bi şekilde. Yok .kumar yazacaksın, macroya bırakacaksın, para gelecek. Neymiş, artı bilmem kaça basmak için bilmem ne çıkarman gerekecekmiş. Binek için bilmem kaç saatte bişey bişey çıkıyomuşta onu tameleyecekmişsin Eskiden bi cecil arenas vardı. Herkes eşitti. Alırdın setini boyardın moyardın. İstediğin bineği alabiliyodun falan. Yani tamamen pvp üzerine kuruluydu. Şimdi en kolay ve zahmetsiz olan pvp sunucusunun bile düzgün bi serverı yok.
forçen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 b1vRiP said: e işte sen 3 tane charı kasçam diosan, kimseye muhtaç kalmıycam diosan bu derdi çekmek zorundasın. hiç bi oyun mekaniğinde yok böle bişi. kolay olsun kasmak herkes herşeye sahip olsun. e nerde kaldı bu oyunun ticareti, paylaşımı, ölme korkusu? pvp serverları yukarda yazdığım her imkanı sağlamakta.. tamamda işte ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz kadar oyuncu yok onu diyorum. mecburen kendi başının çaresine bakıyosun
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 işte o bi kısır döngü onu kırmak gerekiyo. şunu diyebiliriz ama bu zorluğa dayanabilirse oyuncular ve eğer bu server devamlılığı sağlayacaksa oyuncu sayısı da artar. şimdiden herşeyi kasanlar da kral olur.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 dün kaydolmuştum bugün açıldı oyundayım şu an, özlemişim ehez "uff amma uzun sürüyor maden çıkarmak" diyodum ama 9'ar 9'ar falan çıkartıyomuş sfd
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 b1vRiP said: işte o bi kısır döngü onu kırmak gerekiyo. şunu diyebiliriz ama bu zorluğa dayanabilirse oyuncular ve eğer bu server devamlılığı sağlayacaksa oyuncu sayısı da artar. şimdiden herşeyi kasanlar da kral olur. Baya katıldım bu olaya. Eğer işin RP ve diğer öğelerine önem veriliyorsa, Tek karakter sınırlaması yapılsın. Yani bir kişi herşeyi yapmasın. Güzel bi ticaret döngüsü olsun oyun içinde.
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 haftaiçi server 18 kişi gözlerim doldu
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Hadi artik action başlasın beyler GOGOGO
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Crematorium said: haftaiçi server 18 kişi gözlerim doldu bn agladım gogo
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Helcaraxe said: serverda deli var. varmadılar deliye
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ulan server'ın yarısı paticik'tenmiş meğer. başlıkta bi' yerlerde crematorium "iki elemanla ork kampını bastık, deamon yemedi, lich yedik." diye benden "eleman" olarak bahsetmiş, kınıyorum. order olduğu için de pişman edeceğim yakında, chaos ve order'lar bankanın önünde selamlaşıyor şu ara. kan dökülsün biraz. veya PK mi olsam diyorum. statloss biraz tırstırıyor ama short term MC 5'in altında olduğu sürece kayıp yok anladığım kadarıyla. ya da Horselords ayarında şeref timsali bi' guild kursam da "insanlar oyunun başında değilken indirmeyin kardeşim!" tarzı kurallar mı koysam... bi' yerlerden thrill.mp3 müydü neydi, onu bulup bi' dinlemek, gaza geliyor muyum diye bakmak gerek! =) kanım kaynıyor, bi' aşırılık yapacağım da yelpazenin hangi tarafında olacak onu bilemedim. =) ya bi' de "blackrose'un yolladığı cd..." lafları geçince hatırladım ki, bende de vardı onlardan! "yükleyip vericem." diyen arkadaşa kanan kafama şey yapayım! edit: (edit manyağı oldu post) yok lan honor'dı şarkının adı! dur şu topic'ten araştırayım. istiyorum bu şarkıyı! Hans McLeyton
Imvoid Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 UltimaTR tasarımını kullanarak bir stratics oluşturuyoruz ancak günlerdir UltimaTR sahibiyle bir iletişime geçemedik. Malum UltimaTR tasarımını kullanacağımız için sahibinden izin almamız gerekiyor. Eğer sahibini tanıyan varsa ve benimle bir görüşme ayarlayabilirse sevinirim.
spompas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ultimatr? pepelek? paticik karakedi?
Imvoid Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Büyü hasar ve delayleri hakkında düzenleme getirilmiştir.
Manve_13 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Guildin biri benim =) Ötekisinde 2-3 kişi var. 2 tane de order guildi vardi en son. Birisinde 5-6 kişi var. Diğerinde de 2 kişi var sanirsam
Öne çıkan mesajlar