Seceba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Teddy said: Box yapacak delikanlilar yok mu ? boxla gelmiyor artk 4-5 gün önce 5 saat bıraktık 0.1 gelmedi hiç gelmedi
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Abi skill gain degistirildi. bugun cayir cayir geliyor.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Şuan Britde dummylerin oldugu yerdeyim. Online olan varsa gelsin bi selam etsin.
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Online çok var da abi, şu anda işimiz var. Sen brit moongate yolunda mavi bi ev görecen büyük, oraya gel bak orda hep adam olur. Hem box yaparsın
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Abi dummylerda calisma, ben bunu ne stat ne skill alabildim. Eve ugradim box yapan yok herkes stat kasiyor . =(
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o mavi eve gittimde adamlar snoop kasıyo galiba haha
tunca Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kasmayın snoop mnoop rezil etmişler stealingi server gidip geldiği sırada. çalınmıyo hiç bişi too heavy diyo her şeye:/ böle olucağını bilsem kasmazdım hiç peh
denlair Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dex icin hiding tavsiye ederim catır catır
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Devokai said: stat problemi 1-2 güne halledilir. alın bu da bir ss'imiz, guild yerleşkesi ayağına adım attığımız grönland çakması deceit :) ahah tarihi bir an diyen var :D Herseye ragmen uo feci keyifli ya
denlair Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 denlair said: dex icin hiding tavsiye ederim catır catır alaka yok server geri geldiginden beri oynama yapılmıs sanırım
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dummye vursam str dex gelio mu clienti indiriyorum makroya bırakıp yatıcam
Imvoid Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Stat yalnızca en iyi gain alabildiğiniz şeyden gelir. Yani en iyi gaini 0.0'da alacağınız için camping, herding gibi 3 statı da veren yeteneklere yoğunlaşın.
forçen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben karakteri açtığımdan beri sağa sola vur vur 10 saat oldu mu geçti mi 10 saati bilmiyorum ama 2 str gainleyebildim. dex hiç glmedi 6 int kastım
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 26 saattir aralıksız makrodayım musicianship 37.2'den 80.6 oldu :)
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Box yapacak yuksek healing sahibi arkadaslar brit healerin oraya bekleriz.
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Macefighter olma hayalleriyle başladım çoban oldum hala stat kasıyorum ne büyük çileymiş
kgns Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Crematorium said: Macefighter olma hayalleriyle başladım çoban oldum hala stat kasıyorum ne büyük çileymişahahaha :D
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pickpocket dummyler de snoop kassam dex geliyo mu yada box yapan var mı gelip dex kasıyim
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 nerdesiniz boksörler makroya bırakıp yatıyim
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Dex kasmak istiyorsan bir müzik aleti de çalabilirsin. Veya hiding de kasabilirsin.
cungu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Herding ile çok iyi geliyo dex. Alın bi tane değnek, bi tane de hayvan bulun ordan lastobject lasttarget targetself macrosu spamlayın, yallah sonra 1 saati bulmaz 25 ten 90 yapmanız. Sunucu çok kaliteli ama oyuncu daha fazla olsa tadından yenmez vallahi.
Manve_13 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Napsam kararsız kaldım. Sunucunun seviyesi gerçekten çok iyi ama ama şu az sayıda ki oyuncu beni deli ediyor. Azcık aksiyon diye giyinip dışarı çıkıyorum ama gördüğüm adamların çoğu skill falan kasan yeni başlayanlar geri kalanlar da tanidiklar falan. Zaten cogu kişi de soğumuş durumda galiba. Napmak lazim ki şimdi... Biraz daha dişimizi sıkıp bekleyelim mi? Cidden uo oynamak istiyorum. Burası da olmazsa zaten türkiye'de oynancak başka server olmaz da acaba yurt dışı serverlara bakinsam...
cungu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bundan önce uosecondage de oynamıştım yabancı sunucusunda, 350-450 arası oyuncu olurdu sürekli her şehir her köşe doluydu. Ancak skill gainler buradaki kadar zor değildi orada. Yani karakter kasarken sıkılmıyordun, gain geldikçe hevesleniyodun falan. Zaten artık çoğu kişinin okulu, işi var. İnsanlar pek fazla vakit ayıramıyorlar. Bir de skill gainlerin daha zor olması daha fazla vakit demek. E şimdiki çocuklarda alışmış durumda aşırı kolay sunuculara, buraya gelseler bile tutunamayacaklarını biliyorlar. Onun için oyuncu sayısının artacağını pek sanmıyorum. Yanılırım umarım. Böyle bir sunucu oyuncusuzluktan kapanıp giderse üzülürüm valla.
Öne çıkan mesajlar