Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kasmayın snoop mnoop rezil etmişler stealingi server gidip geldiği sırada. çalınmıyo hiç bişi too heavy diyo her şeye:/ böle olucağını bilsem kasmazdım hiç peh
Mesaj tarihi:
Devokai said:

stat problemi 1-2 güne halledilir.
alın bu da bir ss'imiz, guild yerleşkesi ayağına adım attığımız grönland çakması deceit :)

ahah tarihi bir an diyen var :D

Herseye ragmen uo feci keyifli ya
Mesaj tarihi:
Stat yalnızca en iyi gain alabildiğiniz şeyden gelir. Yani en iyi gaini 0.0'da alacağınız için camping, herding gibi 3 statı da veren yeteneklere yoğunlaşın.
Mesaj tarihi:
Herding ile çok iyi geliyo dex.
Alın bi tane değnek, bi tane de hayvan bulun ordan
lastobject
lasttarget
targetself
macrosu spamlayın,
yallah sonra 1 saati bulmaz 25 ten 90 yapmanız.

Sunucu çok kaliteli ama oyuncu daha fazla olsa tadından yenmez vallahi.
Mesaj tarihi:
Napsam kararsız kaldım. Sunucunun seviyesi gerçekten çok iyi ama ama şu az sayıda ki oyuncu beni deli ediyor. Azcık aksiyon diye giyinip dışarı çıkıyorum ama gördüğüm adamların çoğu skill falan kasan yeni başlayanlar geri kalanlar da tanidiklar falan. Zaten cogu kişi de soğumuş durumda galiba. Napmak lazim ki şimdi... Biraz daha dişimizi sıkıp bekleyelim mi?

Cidden uo oynamak istiyorum. Burası da olmazsa zaten türkiye'de oynancak başka server olmaz da acaba yurt dışı serverlara bakinsam...
Mesaj tarihi:
Bundan önce uosecondage de oynamıştım yabancı sunucusunda, 350-450 arası oyuncu olurdu sürekli her şehir her köşe doluydu.
Ancak skill gainler buradaki kadar zor değildi orada. Yani karakter kasarken sıkılmıyordun, gain geldikçe hevesleniyodun falan.

Zaten artık çoğu kişinin okulu, işi var. İnsanlar pek fazla vakit ayıramıyorlar. Bir de skill gainlerin daha zor olması daha fazla vakit demek.

E şimdiki çocuklarda alışmış durumda aşırı kolay sunuculara,
buraya gelseler bile tutunamayacaklarını biliyorlar. Onun için oyuncu sayısının artacağını pek sanmıyorum.
Yanılırım umarım. Böyle bir sunucu oyuncusuzluktan kapanıp giderse üzülürüm valla.
  • Yeni Oluştur...