Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben izledim olayı manvenin ekrandan. raistlin çağırdı gelin action var diye, koşuştu bunlarda hemen. zaten canları sıkılıyor yapacak bişey yok. kesseler keserlerdi yani madende ilk sıkıstırdıklarında. o ara yemek hazırlıyordum bi 5-10 dakika izlemedim. sonra geri geldiğimde bi şekilde çıkmışsın dışarı. ev mi varmış ne alt tarafta oraya kaçmışın. bu manyaklarda gelmişler birbirlerini kesip içerde reslenmeye çalışıyorlardı. öldüm ben gülmekten tabi. sonra da kaldırdım oyundan manveyi zorla yemek için. bu kadar büyütülecek bişey yok yani. eğlence sonuçta, zaten adam yok serverda fazla.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kgns said: DoruK said: Sintisyzer said: doruk luzırmısın eve kaçmışın gelip bide yazıyosun forumamadenci charla kazmayı alıp girişseydim dimi? biraz mantıklı olun abicim. @kgns Skeleton bilmemne diyebirini tanımıyorum kimsenin madenci charını da kesmedim herbst ile. zaten hiç bir warrior yeteneği yok nasıl kesiym? o eleman diğer charıyla beraber bir arkadaşı ile madeni sahiplendi sadece olay o kadar. ha selam verip muhabbet açıp beni orada tutmaya çalışması bir yandan da guildi çağırıp bunu kesin demesi küstahlık. dev beni guilde çağırmıştı, sizin guildden de pek çok tanıdığım var ama bu yapılanlar hoş değil.Raistlin'le konuştum, senin diğer karakterinle kesip, crim olduğun için reslenip lootlayamadığını ve anında Herbst ile girip cesetlere gidip lootladığını söyledi, o yüzden kendi tarafında senin kestiğinden emin :) yapacak birşey yok, minoc madende rahat kasamıcak diyo. 3 seçenek var, ya da sen de warrior kasıp kapışıcan, ya minoc madende kazmaya devam edicen, büyük ihtimalle kazdıklarının 1/5 ini Raistline hediye edincen, ya da başka bir madende kazıcan abi. adam bu kadar eminken ben birşey diyemem, in-game bi olay sonucta :) babam dalsa babama corpse-camp yaparım :) iş ayrı aşk ayrı anlayacağın. Baneyemin ederim herbst ile ceset meset lootlamadım bu konuda da iddiaya girerim 100 milyarına isterseniz server loglarından falan bakarız bakılıyorsa. amma ağlak adammış iki ingotuna mı kaldık hayret bişi. velet.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ayıp lan vallahi raistline hoşgeldin mesajı yazarken kaliteli maliteli demiştim hepsini aynen yuttum yani bu kadar yetersiz yalancı ve hırslı bir adam daha olamaz. bi de eski oyunculardanmış bilmemneymiş mış da mış. antisosyal nerd. hayır zaten oyuna da girmiyorum yani kardeşimle beraber bıraktık arada bakıyordum ama şurda beni tanıyanlar zaten bilir böyle saçma sapan işler yapmayacağımı. bebeler kaplamış sunucuyu biz napalım. benim lafım ingame olaylara değil tamamen bu yapılan ucuz adiliklere.
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 işte uo nun bu siniri bana yaşadığımı hissettiriyodu . Sana da hissettirdi mi doruk ? :D
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 uoda sinir olcak bişi yok ki benim kaybettiğim bişi yok sadece rage e girip bana iftira atan adamlara inanılmasına kızıyorum, hem de şu forumdan insanlar yani bunu yapan yazık. yoksa 10 yıl önce oynadığım eski bir oyun için insanları kıracak gücendirecek değilim.
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Eger iceride reslenseydi adam sikayet hakkin vardi bug oldugundan
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 DoruK said: şurda beni tanıyanlar zaten bilir hastayım bu lafa da :D kişisel alma
kgns Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 DoruK said: ayıp lan vallahi raistline hoşgeldin mesajı yazarken kaliteli maliteli demiştim hepsini aynen yuttum yani bu kadar yetersiz yalancı ve hırslı bir adam daha olamaz. bi de eski oyunculardanmış bilmemneymiş mış da mış. antisosyal nerd. hayır zaten oyuna da girmiyorum yani kardeşimle beraber bıraktık arada bakıyordum ama şurda beni tanıyanlar zaten bilir böyle saçma sapan işler yapmayacağımı. bebeler kaplamış sunucuyu biz napalım. benim lafım ingame olaylara değil tamamen bu yapılan ucuz adiliklere.ironi sdafdf
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hata bende yahu, yıllar sonra uo'da elit bir oyuncu ortamı ile tekrar bir şeyler var olabileceğini sanmıştım. eşeklik işte. ne eliti kalmış ne oyuncusu. aman işte patiden de oynayacaklar beraber eskisi gibi eğleniriz diye içimde az bir umut vardı, o da yersizmiş. olmayacağını bile bile neden böyle bir şey yaptım ve hatta tüm bunlara bu kadar önem verdiğimi bile bilmiyorum. son iki mesajı yazan kişilere de hiç bir şey demiyorum, ayar yemeyi bile haketmiyorlar.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 DoruK said: içimde az bir umut vardı, o da yersizmiş. olmayacağını bile bile neden böyle bir şey yaptım ve hatta tüm bunlara bu kadar önem verdiğimi bile bilmiyorum.bian kişiselde terkedilmiş birinin topiğini falan mı okuyorum dedim, oyunmuş
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Forum duyurusu "Hosting şirketimize bazı sıfatsız Ultima Online sunucularının yaptığı saldırıyı ve HostMaestronun sorumsuzluklarını kınıyoruz. Özellikle hafta sonu size tam hizmet sunamadığımız için özür diliyoruz. Sunucu dosyalarımızı bir kaç gün içerisinde başka bir hosting şirketine geçireceğiz ve bu sorumsuzluğu tekrar kınıyoruz. Şimdiden sabrınız için teşekkür ederiz."
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Feather i hangi vendor satiyor biliyor musunuz ?
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vendor satmıyor bildiğim kadarıyla kuşlardan ve tavuklardan çıkıyor. 25 adet çıkıyor bir taneden
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Şu anda işten güçten vakit bulamadığım halde, iki saat sonra yarışmaya proje teslim etmeme gerek olduğu halde, bi kaç şey demek istedim bu konuda. Bildiğin bi lesser wot koyucam yani buraya. Server zaten çok kalabalık değil ve özellikle şu anda kurulum aşamasında. Böyle bir aşamada insanlar action istediği için ve çoğu da belli bir seviyeye kadar kastıkları için ne yapacakarını şaşırıyorlar. Ben de şu anda, Minoc'a gider madenci keserim yani; hem de sebepsiz. Ama olay şu ki, ortada bir de iftira iddiası falan da var. Hani normal bir pk olayına benzemiyor. Bir kaç noktaya objektif değinelim; Raist daha önce de dediğim gibi faydalı bir adam, bir tank guild için. Aynı zamanda oyun için de devamlı oynayan sürekli bir oyuncu. Böyle bir adamın hırslı olmaması mantıksız olurdu ki; skillerini kasıp kendi charını adam ettikten sonra PH kapatılsın baskısı yapanların başında geldi. İftira atmış olabilir mi? Buna iftira değil, bahane bulma diyelim çünkü Doruk, miner farmlasa ne olacak, farmlamasa ne olacak yani. Çooook mühim de bi olay değil, üstüne iftira atmaya değecek bir olay da değil. Doruk'un pcsinden başkası (belki kardeşi) de kesmiş olabilir Raist'in charını, bu da bir ihtimal. Ama asıl değinmek istediğim bu değil çünkü bu wot'un gereksizler kısmıydı. Asıl demek istediğim şu; Bir oyun için iftira atmaya da değmez, takip edip "yaşatmam" demeye de, gelip forumlarda insanlık dersi vermeye de, oyunu bırakmaya da. Hiçbirine değmez beyler, cidden. Kgns'nin tavrı da komik, Doruk'un tepkileri de komik, Raist'in stalk hareketi de komik. Vallahi çok komik ya. Abi, değmez. Rahat olun biraz ya. Eğer her böyle olayı takacaksanız, evet, UO oynamayın. UO, hırs, şiddet, çirkeflik, şerefsizlik ve ihanetin en bol olduğu oyundur. Sinir hastası olacaksanız ya oynamayın, ya da sinirden keyif alın. Ben öyle yapıyorum en azından :) Ben de defalarca kendimi zor tutmadım sanki, yersiz yere üstümde set yokken bana atak verip random harfler yazan Spencer'a falan. Ha ama işte, anlamı yok abi. Böyle olduğu için keyifli, güvensizlik ve güven yüzünden keyifli, çeteleşmeler var olduğu için keyifli. Doruk'un oyunu bırakmasına üzüldüm, ama bunca olayı uzatıp bırakmaya kadar götürdüğü ve bebelik dediği için de sevindim. Kafasından bir beyaz tel eksik olsun, güzel bir şey bu. Ha bi de bütün bunları geçtim, serverda bilmediğiniz o kadar çok underground olay dönüyor ki, belki bir veya iki tanesini kgns biliyordur o kadar. Bunu konudan bağımsız olarak yazıyorum da, kendini zeki sanan arkadaşlara duyuru olarak düşünün; yapacağınız, yaptığınız ve yapmak istediğiniz çoğu şeyi veteranların veteranları olarak biliyoruz. Ben UO'yu pvpsi veya actionı veya MMO ihtiyacım olduğu için oynamıyorum. O dünyanın elder lord'u olmak ve lore'unu yaymak için oynuyorum ve bu uğurda hiç de acımam yok, gözden çıkarılmayacak ne insan ne de başka bir şey var çünkü :)
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bide sonunu düşünen kahraman olamaz.
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Devokai said: Böyle bir adamın hırslı olmaması mantıksız olurdu ki; skillerini kasıp kendi charını adam ettikten sonra PH kapatılsın baskısı yapanların başında geldi. said: edit1:kısaltma edit2:Kalın yazı Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 HostMaestro açıklaması : Merhaba, Gelen saldırı basit bir dos saldırısı değil. Zira ağ yönetimi ve ip dağıtımı bsd tabanlı sunuculardan yapılıyor, windows ile değil. Bu bsd tabanlı sunucuların mevcut kapasitesinin üstünde spoofed dos saldırısı yapılıyor. Kapasitesi zorlanan router bir noktadan sonra cevap verememeye başlıyor. Cevap veremeyen routerdan dağıtılan ipler, o noktada dağıtılamamaya başlıyor ve network dağılıyor. Bu konuya geçen Cuma gününden itibaren çözüm getirmeye başlamıştık fakat Cumartesi günü yağmaya başlayan kar, benim Pazartesi günü düşüp bacağımı kırmama sebebiyet verdiği için, ilerleme kaydedemedik. Ekipte benden başka kimsenin hazırda duran firewall cihaza kurulacak işletim sistemi(pfSense), eklenecek firewall kuralları veya snort eklentisi hakkında yeterli bilgisi olmadığı için benim birinci elden fiziki müdahelemin mümkün olacağı vakit bekleniyor. Dolayısıyla bu ve bunun gibi birçok saldırı çeşidini nasıl engelleyeceğimizi biliyoruz, fakat aksilikler sebebiyle herhangi birşey yapamadan beklemek zorunda kalıyoruz. Bu süre zarfında müşterilerimiz için yapabileceğimiz, ödeme geciktirme seçeneğimiz var, lakin artık saldırıların 2. haftasını doldurmak üzereyiz, bu sebeple bu ay için mevcut müşterilerimizden herhangi bir ücret alınmayacak. Şu anda saldırıların durmasını sağlayacak tek faktör okulların açılması olacaktır. Okullar açılsa bu saldırgan tipler giderler okullarına, bizde rahatlarız. Bunun dışında saldırıları engellemenin tek yolu, saldırı alan ip adresini ttnet blackhole community'e yönlendirmek olacaktır. Fakat buda her zaman çözüm olmuyor. Dolayısıyla itina ile sabredeceğiz, mümkün olan kısa zamanda firewall ile ilgili işlemleri tamamlayacağız ve saldırıyı önceden üstlenmiş olan şahısları asliyede göreceğiz. Saygılarımla, HM Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aahahah bacaam kırıldı ondan dolaai Cairne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kar yagdı dustum ayagımı kırdım dsfsdf ne dantik teknik ekipleri varmıs sdfsd denlair Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 server down mu simdi? Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 evet Önceki 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 Sonraki 36.sayfa (Toplam 57 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/4319191-tr-second-age/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 HostMaestro açıklaması : Merhaba, Gelen saldırı basit bir dos saldırısı değil. Zira ağ yönetimi ve ip dağıtımı bsd tabanlı sunuculardan yapılıyor, windows ile değil. Bu bsd tabanlı sunucuların mevcut kapasitesinin üstünde spoofed dos saldırısı yapılıyor. Kapasitesi zorlanan router bir noktadan sonra cevap verememeye başlıyor. Cevap veremeyen routerdan dağıtılan ipler, o noktada dağıtılamamaya başlıyor ve network dağılıyor. Bu konuya geçen Cuma gününden itibaren çözüm getirmeye başlamıştık fakat Cumartesi günü yağmaya başlayan kar, benim Pazartesi günü düşüp bacağımı kırmama sebebiyet verdiği için, ilerleme kaydedemedik. Ekipte benden başka kimsenin hazırda duran firewall cihaza kurulacak işletim sistemi(pfSense), eklenecek firewall kuralları veya snort eklentisi hakkında yeterli bilgisi olmadığı için benim birinci elden fiziki müdahelemin mümkün olacağı vakit bekleniyor. Dolayısıyla bu ve bunun gibi birçok saldırı çeşidini nasıl engelleyeceğimizi biliyoruz, fakat aksilikler sebebiyle herhangi birşey yapamadan beklemek zorunda kalıyoruz. Bu süre zarfında müşterilerimiz için yapabileceğimiz, ödeme geciktirme seçeneğimiz var, lakin artık saldırıların 2. haftasını doldurmak üzereyiz, bu sebeple bu ay için mevcut müşterilerimizden herhangi bir ücret alınmayacak. Şu anda saldırıların durmasını sağlayacak tek faktör okulların açılması olacaktır. Okullar açılsa bu saldırgan tipler giderler okullarına, bizde rahatlarız. Bunun dışında saldırıları engellemenin tek yolu, saldırı alan ip adresini ttnet blackhole community'e yönlendirmek olacaktır. Fakat buda her zaman çözüm olmuyor. Dolayısıyla itina ile sabredeceğiz, mümkün olan kısa zamanda firewall ile ilgili işlemleri tamamlayacağız ve saldırıyı önceden üstlenmiş olan şahısları asliyede göreceğiz. Saygılarımla, HM
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aahahah bacaam kırıldı ondan dolaai
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kar yagdı dustum ayagımı kırdım dsfsdf ne dantik teknik ekipleri varmıs sdfsd
Öne çıkan mesajlar