Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Osuran_boğa said: indirdim kurdum üye oldum ama girmiyor? yok böle bi üye dio ne kadar zamanda açılacak bu admin onaylasın bi hele, herkes giremiyor öle, only elite player nese admin bi incelesin ona göre kabul edilir yada edilmez
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bende bi bakayım diye gelecektimki ultima cd mi bulamadım nettede araştırdım genelde paralı sitelerden indiriliyo ultimayı indirebilecegim bi yer bilen var mı?
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://www.secondage.gen.tr/forums/viewtopic.php?f=15&t=122
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 admin incelemesi ne ya sanki binlerce insan başvuruyor da peh. ben comment bölümüne hey hey hey yazdım
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 seninki yine iyi ben üye bile olamıyorum:D
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 @kgns ulan ne ağlıyacam saçma sapan iguana, daha hiçbirşey kasmadım kassam yine ucundan tutturucaksın. şu uo hayatım boyunca bir kere şunu yapın bunu yapın olaylarına girmedim, böyle saçma bir tartışmayada girmedim uo için. ister yapar ister yapmaz arkadaşım öneri sunuyorum dedim tekrar. sana ne girdisi çıktısı var olayın. yaparlarsa ona göre oynarsın yapmazlarsa devam edersin. nerelere getirdin olayı bana nerd rage diyorsunda kendin girmişsin saçma sapan. bu konu hakkındaki son yazım bu sana. artislik hareketlerin şowun lüzmu yok. devam edeceksen özel mesajdan et.
kgns Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Dwinz said: @kgns ulan ne ağlıyacam saçma sapan iguana, daha hiçbirşey kasmadım kassam yine ucundan tutturucaksın. şu uo hayatım boyunca bir kere şunu yapın bunu yapın olaylarına girmedim, böyle saçma bir tartışmayada girmedim uo için. ister yapar ister yapmaz arkadaşım öneri sunuyorum dedim tekrar. sana ne girdisi çıktısı var olayın. yaparlarsa ona göre oynarsın yapmazlarsa devam edersin. nerelere getirdin olayı bana nerd rage diyorsunda kendin girmişsin saçma sapan. bu konu hakkındaki son yazım bu sana. artislik hareketlerin şowun lüzmu yok. devam edeceksen özel mesajdan et. terbiyesizlik etmeden önce sunucunun sahibinin cevabını okumayı öğren bence Imvoid said: Eğer bir valorite armora 45 armor koyarsak ve hatta 30 armorun yukarısı birşey konulsa bile kişi tank oluyor. Combat sistemi değişiktir. Ayrıca neden T2A'da olan şeylerin sorgulandığını anlamıyorum. Oyuncular sürekli ingiliz uosecondagede böyle oluyor derken neden yalnızca işine gelen özellikler foruma yansıtılıyor ? kolay gelsin BS kasışına :)
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bs'de iyi para var mı yoksa hala en iyi para koyun yününde mi ?
kgns Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 koyundaki paraya nerf geldi, bsde ne kadar var bilmiyorum açıkçası hiç denemedim:)
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 teşekkür ederimde finnallerim var zaten kasamıyorum bişey. takılmaca yapıyorum genelde. açıklamasınıda yaptım ben arkadaşa. ki ne gerek varsa. anlamadan etmeden yorum yapmak süper işine geliyor insanların. şow yapmaya gerek yok diyorum ama içinden çıkamıyorsun. edit:imla
kgns Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sunucu T2A olacak deniyor, adam hala anlamaktan bahsediyor :D yok yok armor yok T2A de yer almayan özelliklerin önerisi de yok. hadi canım, şovmenim ben.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ne farkı var bunun eskisiyle bide dargath uo topiği var ... hangisini önerirsiniz çoğunluk nerde
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ozmn hangisi sphere ve eski oyun anlayısına daha yakın.
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf bu da fena sayılmaz aslında ph de var hem
kgns Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Thraine_Numeheru said: ozmn hangisi sphere ve eski oyun anlayısına daha yakın.second age sphere ve eski oyun anlayısı zaten tam olarak
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ya nie açılmadı hesabım sabah üye oldum akşam oldu hala açık değil ondan sonra da oyuncu az..
kgns Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sen login.cfg yi koydun mu yukleme klasorune? OSI'ye bağlanmaya calısıyor olma?
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Osuran_boğa said: ya nie açılmadı hesabım sabah üye oldum akşam oldu hala açık değil ondan sonra da oyuncu az.. Son verilen installeri yüklediğinizden eminsiniz değil mi ? Tek setup halinde olan.
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Raincloud said: http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf bu da fena sayılmaz aslında ph de var hem ağbi ahahahahhahah
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 benimde acildi.dl yapıyorum suan clienti. maden ocakları beni bekliyor...
Öne çıkan mesajlar