Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bakın şimdiden bu akşama planlıyorum;
az ama öz olalım.
6 Kişi gidelim, deceit e olabilir, despise olabilir, fark etmez.
Buluşma noktamız NOX Guild House.
Saatimiz ise, 21:00
ok?

Bekliyorum abi, gelin.

not: içki ve yemekler beleş olmadığı gibi, oldukça ucuzdur aslında.
Mesaj tarihi:
askerden hava değişimi alan arkadaşım gelmiş bugün, 9'da ona gidicem 1 saat falan, anca 11 gibi oyuna girebilirim ben. bensiz gidin :)
Mesaj tarihi:
Arena sezonu bir hafta ertelenmişken UO'ya bir bakınayım dedim de, aktif pek server kalmamış bıraktığımdan beri geçen 4 senede :P , şu an durum burada nasıl?

Başlasak herhalde 5-6 kişi kandırabilirim diyorum casual olarak gelecek ama onlar da nispeten kalabalık bir serverda oynamak isterler herhalde. Prime time kaç kişi oluyorsunuz?

Bir de son olarak skillleri kasarken eziyet çekme durumu nedir? Bir oturuşta 7x gm olmayalım da, 2-3 hafta da olmayalım.
Mesaj tarihi:
valla 25-30 arası gün içinde player oluyor. ama işte birileri gelmezse servera dolmaz ki siz başlasanız mesela o sayı daha çok gözükücek ve ben başkaları da bundan sonra sorduğunda 35-40 arası oluo abi diyebilicem mesela:D

bütün gün arklarınızla box yaparsanız warriorlar çabuk biter ama
Mesaj tarihi:
Ki son kez söylüyorum, gerçekten, 70 civarı silah skilli ve adam gibi armorla dungeon yapabiliyorsunuz. Gmlemek zorunda değilsiniz. Herkes gmlemek zorunda değil yani skilleri, gayet güzel oynanıyor gmlemeden de. Gain hırsı yüzünden tüm playerlar makroda :(
Mesaj tarihi:
Bu arada, akşamki action için ufaktan toplanıcaz, herkes gelebilsin diye saati 21:30'a çektik. 21:30, NOX Guild House. Atlar ahıra bırakılıp içeri girilinirse sevinirim.
Mesaj tarihi:
abi macro yapmaya üşenmiyor musunuz bu saatten sora gezin dolaşın yahu. gmlemeye kalkana kadar zaten aylar geçicek belliki bırakın tadını çıkarın.
Mesaj tarihi:
Ev döşenir, 5k. Referans olarak Seceba'nın dizaynını alabilirsiniz, aynısını ben de yapabiliyorum. Kaedan'ı veya Phil MacLeod'u bulmanız yeter oyun içinde.
Mesaj tarihi:
Devokai said:

Ev döşenir, 5k. Referans olarak Seceba'nın dizaynını alabilirsiniz, aynısını ben de yapabiliyorum. Kaedan'ı veya Phil MacLeod'u bulmanız yeter oyun içinde.

iplik sarma aletini yapabiliyomusun sen ona göre ?
Mesaj tarihi:
iplik sarma aleti dışında hepsini yaparım. iplik sarma aletine de loomsuz 50k verecek çıkarsa helal. 5kya döşerim misler gibi. isteyen nox guildhouse u görmeye gelebilir, bizimkinin zemininde satranç tahtası da yok hem
  • Yeni Oluştur...