Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Catzee said:

kgns said:

Catzee said:

shrink fln yok mu burda tamelediğimiz hayvanları saklamak için? bir de gmler hiç sallamıyor ya -_

shrink veya contract yok, güvendiğin ve en çok dolandığın yere yakın olan bi Stable Master NPC'ye git. "vendor stable" de, neyi shrinklemek istiyorsan onu seç. sonra geri almak için de "vendor retrieve" dersen stable ettiğin butun hayvanları cıkartır. yalnız bi vendorda stable edip baska vendorda retrieve edemezsin. aynı vendor üzerinde çalışacan, ve eğer ki o vendor öldürülürse, petler de gider. o yüzden british castle daki atçı ideal, safe zone oldugundan.

o zaman ben bir karakterimle tamelediğim atı bir başkasına veremeyecek miyim?

aracı kullanıcaksın arada. aynı, ev kurup, diğer karakterini eve friend/co-owner ekleyememen gibi. ama eskiden böyleydi :)
Mesaj tarihi:
Financial said:

bi de şeyi merak ettim ben . Release ettiğimiz hayvanı tekrar tamelediğimizde skill gelme ihtimali varmı
seni eski sahibi olarak tanıdığı için, tameleme ihtimalin 100%. t2a'de gerçekleştirme ihtimalin 100% olan aksiyonlarda skill gain yok
Mesaj tarihi:
yeni guildhouse nerde? niye sormadan yer seçtin lan, ben işte bütün gün koyulabilecek güzel yerlere bakıyorum revolution uo nun haritasından....
Mesaj tarihi:
Abi sordum msnden yazdım defalarca bişey demedin. Herhalde msn evde açık kalmıştı :/
Senin evin yakınına kurdum ama, senin eve gelmeden önceki boşlukta, ama olmadı değiştiririz yerini. Deed gene çantaya düşüyor bildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
guild stone un düşmüyo, onu önce benim eve alıp sonra evi deedleyip baska yere goturmek lazım.

msn benim 7/24 açık, ama işteyim işte msn yok :)
Mesaj tarihi:
ya guildstone u hallederiz, taşırım gene senin oraya, evin yeri değiştiririz kolay iş o.

da evde problem var, kapılar çift tıkla açılmıyor, cannot reach diyo. ne biçim iş anlamadım ben
Mesaj tarihi:
mezarlığın ordan gösterdiğim çember neresi?

bu arada akşam saat 7'de toplanalım Britain Bank'ta, ve 1-2. seviyeden yüksek büyü scroll'u düşürmeye gidelim. Inscription kasmam lazım 4.-5. seviye scroll lazım.

şu full spellbook'u yapalım, guilde herkese 1 tane beleş, diğer insanlara yapacağımız satış da guild kasasına gider
  • Yeni Oluştur...