Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler, benim evin orda box yaptığımız yerde bıraktım charı, işteyim, akşam 7 ye kadar yokum. İstediğiniz fantaaaziye alet edebilirsiniz.

Bane
Mesaj tarihi:
bu arada biri Imvoid'e burayı okumasını söyleyebilir mi?

Forumla ilgili bir hata var, o yüzden foruma giremiyorum, mesaj da yazamıyorum:

Kullanıcı ayarlarından, forum temasını bo2Soft'tan NWO_Green'e çevirdim. Bu tema da eksik ya da hatalı, o yüzden forum çalışmıyor:

Genel Hata
Template path could not be found: styles/NWO_Green/template

değiştiremiyorum da, Back yaparak değişiklik yapılan sayfaya ulaşabiliyorum cache'ten, fakat post ettiğimde yeni tema hatası veriyor, kaydolmuyor.

Bir de yaz saati uygulaması kullanma otomatik seçili, o yüzden forum saati gerçek saatten 1 saat ileri. Onu da belirtiyim dedim.
Mesaj tarihi:
Catzee said:

shrink fln yok mu burda tamelediğimiz hayvanları saklamak için? bir de gmler hiç sallamıyor ya -_

shrink veya contract yok, güvendiğin ve en çok dolandığın yere yakın olan bi Stable Master NPC'ye git. "vendor stable" de, neyi shrinklemek istiyorsan onu seç. sonra geri almak için de "vendor retrieve" dersen stable ettiğin butun hayvanları cıkartır. yalnız bi vendorda stable edip baska vendorda retrieve edemezsin. aynı vendor üzerinde çalışacan, ve eğer ki o vendor öldürülürse, petler de gider. o yüzden british castle daki atçı ideal, safe zone oldugundan.

Sintisyzer said:

box isteyen moongatein oraya gelsin

benim karakter orada Bane. Manve'ye ataklı bir biçimde duruyor, fakat bandajım bitmiş olmalı. şu an işte olduğumdan ve remote control kapalı olduğundan dokunamıyorum. eğer Manve oradaysa, benim yanımda kasarsanız sevinirim, ben de vurayım azcık :)
Mesaj tarihi:
kgns said:

Catzee said:

shrink fln yok mu burda tamelediğimiz hayvanları saklamak için? bir de gmler hiç sallamıyor ya -_

shrink veya contract yok, güvendiğin ve en çok dolandığın yere yakın olan bi Stable Master NPC'ye git. "vendor stable" de, neyi shrinklemek istiyorsan onu seç. sonra geri almak için de "vendor retrieve" dersen stable ettiğin butun hayvanları cıkartır. yalnız bi vendorda stable edip baska vendorda retrieve edemezsin. aynı vendor üzerinde çalışacan, ve eğer ki o vendor öldürülürse, petler de gider. o yüzden british castle daki atçı ideal, safe zone oldugundan.

o zaman ben bir karakterimle tamelediğim atı bir başkasına veremeyecek miyim?
Mesaj tarihi:
hehe, Team Viewer kullanmayı bilen varsa, veriyim sifremi, bilgisayarıma uzaktan bağlantı kursun, girsin benim charı da ayarlasın box için :)
Mesaj tarihi:
Catzee said:

kgns said:

Catzee said:

o zaman ben bir karakterimle tamelediğim atı bir başkasına veremeyecek miyim?

friend komutu işliyor
  • Yeni Oluştur...