Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merak etmeyin bildiğim kadarıyla T2A'da power hour denilen sistem vardı yani kazancın daha bol olduğu saatler. Çünkü eski bir Ultima Online sayfasında okuduğum üzere Taming yeteneği için "Power hourun açık olmadığı saatlerde geliştirmeyi denemeyiniz." gibi bir uyarı görmüştüm. Eğer böyle birşeyin doğruluğu varsa ayrıntılarına kadar öğrendiğimiz sürece T2A ile ilgili herşey eklenir.
Mesaj tarihi:
1. craft skilleri hiç gelmiyor neredeyse

2. 50 fence ile başlamış bir şahıs olarak brit mezarda tek atıyorlar allah için. biraz kolaylaşsa moblar dicem de, bizde mi sorun var acaba
Mesaj tarihi:
1saat 20dkdır box, inek dövme headless kesme balık tutma, dummy dövme denemedigim şey kalmadı str 44 den 45 e yükseldi

1saat 20dkda 1 yükselirse 55 için hm

60 saat gibi bir saat lazım dex içinda bunun iki katı 120 saat oldu 180 saat
Mesaj tarihi:
ya alınmayın da hiç zevk alamadım ya, neyi nereye satacağımız belli değil, skill gelmiyor, at alamıyoruz vs. vs. görünüşe göre de pek yardım edilmiyor. umduğum gibi olmadı pek.
Mesaj tarihi:
wikiye eklenebilir ne nereye satılacak. eklerim yani ben gezdikçe mesela. ayrıca atı direk başladığınız gibi almayı istemek bana biraz şımarıklık gibi geldi.

ama bunların dışında skill ve stat gain in zorluğuna katılıyorum. biraz daha kolaylaştırılsa iyi olur.
Mesaj tarihi:
ya işte bişi satamadığımız için at alamıyoruz, scroll yapıyorum elimde patlıyor, tahtadan bişiler yapıyorum elimde patlıyor. yeni karakter açtıkçada o yolu koşmak işkence gibi, bulamadım moongate'i zaten eheh.
Mesaj tarihi:
abi tahtadanların çoğusu satılıyor carpenter vendorlarına ya? ama scroller satılmıyor veya nereye satılıyor ben de bilmiyorum. dediğim gibi ata da şimdilik gerek yok bence abi, atı olan abiler artizlik yapıyor olayı bu hehe
  • Yeni Oluştur...