Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce ask nedir ?

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

said:
Aşk bir çeşit inmedir: aşkın saati çalar, gözlerin iki ya da üç saniye birbirine kenetlenmesi aşkı başlatır. Başlangıçta en büyük yükü yoğun anlam taşıyıcısı olan gözler çeker. Aşk gözlerde sonsuz bir ışık olarak parıldar. Hatta başlangıçta gözler ilk oluşumu sağlamak için yeterlidir. Gerçekte gözler her zaman bedensel anlamın merkezidir, ağırlık noktasıdır, anlamın yoğunlaştığı yerdir. İlk sözü ve son sözü bakış söyler. Şarkılar bu yüzden gözleri sık sık konu edinirler. Sorun gözlerin güzelliğidir, ama gzlerin güzelliği daha çok onlarda yansıyan anlamın yoğunluğudur. Bakış yalın ve yalıtık değildir, bedenin öbür davranışlarıyla bütünleşerek anlamın sunumuna katılır. 'Seni seviyorum' sözünün içeriği bu yüzden bakışların sunduğu anlamlar yanında hiç kalır. Çok zaman gözlerin söylediğine eklenilecek bir şey yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

sevipte kavuştuğum kimseye, sevip, peşinden koşup da birlikte olamadığım kişilere beslediğim derecede duyguları besleyemedim(sevgi olarak anlaşılmasın, birlikte olup daha çok sevdiğim oldu tabi:P ) aşk da o duygulardır bence.biraz meraktan biraz egodan kaynaklı, kendini de gaza getirerekten hissettiğin duygulardır benim için.
ki bu tanımıma istinaden birlikte olduğuma aşık olamayacağımdan genelde çok trip yiyorum :=)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...