Reflective Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Merhaba world of warcraft a başlamak istiyorum ama bilmediğim bir kaç olay var. Anladığım kadarıyla 1 oyunun kendi cd si 2 tanede expansion pack cd si var başlamak için bunların hepsini almalımıyım yoksa netten indirip wotlk keyi ile başlayabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Hepsini alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ilk başta klasiki al level 56 ya gelince tbc yi al level 68 olunca wotlk al hani belki bayarsın bırakırsın o yüzden böyle yap dedim. bide hepsini almak zorundasın acc upgrade için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bence yol yakınken başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hiç gerek yok başlama. oyundan zevk alsan blizzard baltalayacak zaten seni herşey süper derken yine götüstü oturacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 başla dostum frostmanede bekliyoruz. trisfal glades kasabasının brill köyünde kime sorsan beni tanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 baslayacaksan bir-iki arkadasinla basla cok fark yaratiyor. bi de kermit'i dinle, 56'ya gelince tbcyi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 saolun çok kişi başlamak gerçekten bir oyunu dahada oynanılarbilir kılıyor bide aylık ücret sanırım 15 dolardı doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 12.99 euroydu galiba bayadır bakmıyomda en son hatırladığım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 12.99 frostmane e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 işin gücün okulun falan varsa başlama. wow'daki karakterinin durumu düzeldikçe gerçek karakterin boka saracak. bağımlılık yapacak, bırakamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar