Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bu ikisinden de birer tane söyledik. aralarında çok fark var mıdır? ona göre xxl'ye çökerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 baya var xxl mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mortis said: baya var xxl mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 baktım şimdi. big king 500, xxl 1000 kalori. belliymiş. :D inşallah çok gelmez, kahvaltıda az bir şey yedim, onun dışında bütün gün aç durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 off çok canım çekti allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben yerim 1000 kalori sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ulan big king xxl + jumbo boy(en büyüğü buydu heralde) kola pattis bitiremedim lan hiç. patatesin yarısında tıkanıyorum hep hamburgerden de 2 ısırık kalıyo. kola %10 falan anca kalıyo tükeniyorum. oh içimde kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 siz yemeği bilmiosunuz bencem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 midem yanıyor. gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ben hayatım boyunca hiç hamburger yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bu sorunun ardından fastfood tanrılarının seni lanetlemiş olması lazım ama hala yazabildiğine göre sağlamsın :P big king xxl ın tek başına hamburgeri big king in menüsünden pahalı yamulmuyorsam. nasıl desem big king sokakta 1tl ye yediğin sulu yemekse, big king xxl anne yemeği, hatta anneanne yemeğidir. big king adıyamanlı meşhur çiğ köfteciyse, big king xxl has urfalı amcanın etin sinirlerini tek tek ayıklayarak yoğurduğu çiğ köftedir. big king le cola ise big king xxl coca cola dır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 40 DAKİKA OLDU. ALLAHSIZLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 1000 kalori yenirmi lan ayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 babs, sadece 1000 kalori değil. büyük boy patates, diet kola falan 1500'ü buluyor. bütün gün oturan bir adamın günlük kalori ihtiyacı 2500, ben bugün nerdeyse bişi yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ama olay sırf kaloride bitse sorun yok da olay onun içerdiği yağda bitio hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 abi çok ya 1500 2000 arası o menü gerçekten insanlık dışı. gerçi kilo sorunu olanlar düşünsün tabi zayıfsan ye izin veriyorum. fasdzxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Shaggy said: babs, sadece 1000 kalori değil. büyük boy patates, diet kola falan 1500'ü buluyor. bütün gün oturan bir adamın günlük kalori ihtiyacı 2500, ben bugün nerdeyse bişi yemedim. Haha tüm gün alınması gereken kalorinin tek öğünde alınabileceğini sanıyorsun demek. Aç dururken vücut kendini korur ve bekleme konumuna alır, enerji harcamaz nerdeyse ve sen birden 2000 kaloriyi kana basarsan vücut kendini hala açlık durumunda sandığından, fazla enerji direk yağ olarak depolanır götünde göbeğinde. Bu yüzden az az ama 3 ana 3 ara(meyve-galate vb.) öğün yapmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ahahah. ciddi ciddi ders veriyor adam. kilom normal, 80-85. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kilo tek başına veri değil, kilo normal olupta 40ında by pass olabilirsin. tek öğün yağ yiyipte düzgün besleniyorum demekte pek normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya şimdi Hepimiz din kardeşiyiz burda lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hepimizin h si niye büyük peki gökhan han han han Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hergün fastfood ile beslendiğini sanmıyorum zira aradaki farkı soracak topic açmazdı. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ben malesef besleniyorum ve 2 saattir ne sipariş verceğimi düşünüyorum. Hepsi midemi kaldırmıs durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 aynen bunu diyecektim. direk fast foodçu muamalesi yedik ya. :D ben de biliyorum beslenmenin nasıl olması gerektiğini, öyle de besleniyorum zaten de, bir kere farklılık yapalım dedik. sonlara doğru kusacam zannettim, ama büyük bir savaş vererek menüyü bitirdikten birkaç dakika sonra kendime gelebildim. şimdi birkaç litre su içerim. sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 arasındaki tek fark ceza ! FArk vaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar