Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Daha önce söylemiştim gerçi ama tekrar söylüyorum. Süper bir film bu. Geçen gün bir daha izledim, bir daha hayran kaldım. Neden Street Fighter II Animated Movie izlenmeli, Street Fighter US Animated Series izlenmemeli, ilginç bir cevap olmuş şu video: http://www.youtube.com/watch?v=WZEKYEe09NQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 amerikan ozellikle kanada menseili animasyonlari zaten izlemiyoruzki lol dont pollute here with western shitto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 iyiymis hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ahahahha JESUS F'N CHRIST! hayyzekhahuaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Viktor said: amerikan ozellikle kanada menseili animasyonlari zaten izlemiyoruzki lol dont pollute here with western shitto Spawn, Batman, The Tick, X-Men güzel çizgi filmlerdi. izlemediysen kaçırmışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hepsini izledim oyle ahim sahim bir animasyon yoktu hicbirinde cekildikleri yil japonyadaki cikanlara kiyasla vasatin alti kalite hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kesin izleyin diyip spoilerın kralını vermek nedir yaw? ben izlememiştim, mundar oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 comparison bu sadece, hikayeden bahsetmemiş ki spoiler olsun. mundar felan olmadı, git izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Cbtf1l6d48U&feature=PlayList&p=D2EABD7AA9B4203A&playnext=1&playnext_from=PL&index=41 Benim gibi gözleri akanlara ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Alakasızsın Kaede Konu Street Fighter II, Soul Eater ne? Oldu olacak Haruhi topic'ine Bleach'in yeni opening'ini de koy her neyse... 4. dakika 1. saniyede çalan şarkı KMFDM'den "Ultra" (Nihil albümünden) Ghost in the Shell yada Street Fighter II'yi 1999-2000 yılında Manga Entertainment'in VCDsinden izlemiş arkadaşlar bu klibi hatırlayacak, Extra Features kısmındaki klip işte buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 süper şarkı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Viktor said: hepsini izledim oyle ahim sahim bir animasyon yoktu hicbirinde cekildikleri yil japonyadaki cikanlara kiyasla vasatin alti kalite hepsi bunu neye dayanarak söylüyorsun? ahım şahım değil diyerek karşılarına ne koydun çok merak ettim. batman ve spawn gibi değişik ve detaylı tarz çizim teknikleri kullanan çizgi filmler var, bruce timm ve todd mcfarlane gibi usta animasyoncular tarafından yayınlanan. the tick gibi egzantrik konuya sahip çizgi roman/çizgi filmler de var. hiç de öyle shitto denilerek köşeye atılacak şeyler değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 japon uncut ve unedited versiyonunun torrenti varmidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar