dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 seni sevmiyorum gecen gün öpüsürken sırf üzülme diye öptüm hosuma gitmesi gerek dedigim icin bir de. seni sevmiyorum dinledigin muzikleri anlamıyorum sen benim siirlerimi eleştiriyorsun sevsem seni bir koca yılda topu topu 10 siir yazar mıyım? seni sevmiyorum o kadar sevmiyorum ki bunu bilmeye bile layık degilsin gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 enter'a basmazsan, sms olarak yollayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 nerdesin ablacım, özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 said: sevsem seni bir koca yılda topu topu 10 siir yazar mıyım? zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 said: seni sevmiyorum sen benim siirlerimi eleştiriyorsun ahaha seni sevmiyorum kiiii sen benim siirlerimi elestiriyosun! sana laflar hazirladim! adam hakliymis, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bize yazmıs dicem direk. siirlerimi sevmiyosun diyince. ama benle öpüşmedi, öpüşen var mı burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Abi/abla sen siir yazamıyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu kız hayatı boyunca aşk acısı çekti ve çekiyor. biri yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 abvblzzrd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sevmiyorum derken negatiflerde degilim ama pozitif bi his yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 eger yarin burdan gidersem beni hatirlayacak misin gitmem gerek yolcuyum ben daha cok yer var gormem gereken eger bur'da seninle kalirsam... hicbir sey eskisi gibi olmayacak ki... çünkü ben kuş kadar özgür adam ve sen beni degistiremezsin ki... hadi eyvallah, guzel birer aşıktık ama askin beni degistiremez ne olur asma yüzünü artık zira allah billiyor itin tekiyim ben oh yallah yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Emir siirin saheser. daha var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 emir bu yazdığın ilk şiir bence tam bir sanat eseri. ikincisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 olmaz mi? buyrun, uzun suredir ustunde calistigim bir saheser: Evet.. Hı hı Çok baştan çıkarıcı Seni şekerci dükkanına götüreceğim Lolipopu yalamana izin vereceğim Devam et kızım, sakın durma Tadını alana kadar bırakma Seni şekerci dükkanına götüreceğim Bendekinin bir tadına bak Neyin varsa harcatacağım Tadını alana kadar bırakma Bildiğin gibi yapabilirsin, nasıl istersen O şeyi bana yaklaştıracak mısın, yoksa ben mi yaklaşayım Sıcaklık artıyor, hadi bir sonraki aşamaya geçelim Dans pisti tıka basa dolu, su ısıtıcısı gibi sıcak Sana açıklayacağım, bebek bu basit Eğer seks manyağıysan, ben de olurum Otelde ya da kiralık arabanın arkasında Sahilde ya da parkta, nasıl hoşuna gidiyorsa Sihirli sopam var, aşk doktoruyum Arkadaşların seni nasıl azdırdığımla dalga geçiyorlar Nasıl yaptığını göstermek ister misin bebeğim, sorun değil Üste çık ve hoplamaya başla, süspansiyonlu araç gibi Bu b.kta çok deneyimliyim. Biraz terledikten sonra, sopayla oynayabilirsin En iyi şekilde açıklamaya çalışıyorum bebeğim Ağzında eriyorum bebeğim, ellerinde değil Bebek, yaptıklarımız (yaptıklarımız) Ve nerede yaptığımız (nerede yaptığımız) Yaptığımız şeyler (yaptığımız şeyler) Sadece ikimizin arasında Yaklaş bana bebeğim, güzelce ve usulca Zirveye tırman, rodeo yaparmış gibi sür Daha önce hiç böyle bir ses duymamıştın Çünkü daha önce hiç bu şekilde yapmamıştım Kapıdan girer girmez fermuarımı indirdi Sanki kim daha önce soyunacak yarışı gibi Onları tangayla izlemenin bu kadar erotik olması ironik değil mi Gittikten sonra hep o kalçaları düşünüyorum Doğru zamanda doğru noktaya temas ediyorum Işıklar açık ya da kapalı, arkadan yapmayı seviyor Çok baştan çıkarıcı, nasıl nefes aldığını görmelisin Kalçaları ağır çekimde hareket ediyor yerde seks dansı yaparken O durmadığı müddetçe dostum, ben de durmayacağım Terden sırılsıklamız adamım olay hala devam ediyor şampanya kampanyam devam ediyor, şişe ardına şişe Ve şişedeki tüm kabarcıklar bitene kadar yudumlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 emir, hic sarki sozu yazmayi dusundun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu siir iki kisi tarafindan okunmali ama, duet gibi. ama siirsel duet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çok rapçi ruhu.. hayran kaldım.... başka var mı şaheserin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 simdilik bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Anlatımdaki sadelige bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 emir, seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 peki ali... sair burada ne ifade etmek istemis? son siirde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bence tamamen ruhun sadeliğine, saflığına, ve güzelliğine hitap etmiş. sevişmeyi emretmiş. aşkın dalgasına kapılmasını emretmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yaklastin ama bundan da ote, sevisirken, iki bireyin uyum icinde olmasini emrediyor siir, adeta bir saksafoncunun tum orkestrayi agzindan akan bal notalarla kaldirabilmesi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Alın verin ekonomiye can verin denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar