Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 s.a millet dağılın bakem.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 zaten dagınıktık bakalım ... hojkeldin ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hozbulduk yaf benim balon hala patlamadı (: 1 gün oldu üye olalı :-)[signature][hline]Lyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Pek mıllet selam vermemıs normaldır yanı genelde bole dagılın lan gıbı degılde Ben yenı geldım aranıza nasılsınız gıbı seylere alıstık Tabı... Neyse... Yınede hosgeldın[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ole ossun bakalım naparsın :( dağıtıcı bir kişilik..[signature][hline]Lyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 daha olmamış ki 24 saat, 12lerde filansın... sen bu bölümde yukarıdaki stiki başlığı okudun mu bakiym kardeş? bi oku derim ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ho$gelmedin[signature][hline]|Forever Alone| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Emaleth hemen okuorum saols.. Pyr0 nie ole dedin?[signature][hline]Lyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 5) l33t language paticik’te pek hoş karşılanmaz, bunu peşinen söyleyelim. Yine de arada sırada “hacked by HaXX0R TEAM, Ar3@ mAStErZ, b@b th3 k3nK” diyen adamlar görürseniz, şaşırmayın, sakin sakin soluk alıp verin, bekleyin, birazdan yörünge dışına gideceklerdir. Gitmezlerse eğlenin, asl filan sorun, o arada bi admin online olur zaten... Emaleth bu çok hoşuma gitti walla :-)[signature][hline]Lyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bu günden sonra, herhangi bir şekilde bu bölümde yeni gelen üyelere "şaka" yapmak için yavşadığını, abuk subuk laflar ettiğini gördüğüm üyeyi banleyeceğim bölümden, haberiniz olsun. Pyr0 mod Nefr'in açıklamasınu c/p yapayım dedim (:[signature][hline]Lyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 O duzgun Merhaba , Ben geldım , Yenıyım vsvs... Dıye topıc acanlar ıcın gecerlı Neyse onu bunu bırakın ıste hosgeldın[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 sana bi apla uyarısı lyn: biz buralarda geldiği gün ortalık karıştıran userlara biraz ... nası desem... huylanarak yaklaşırız... bak geleli 20 saat olmamış, 50den fazla mesajın var, çoğu 1-2 satır filan ya, huylanabiliriz haber,in olsun. daha sakin, daha sükunetli gitmende fayda var, kulağına küpe olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Lyn, 15 Haziran 2004 12:09 tarihinde demiş ki: Pyr0 nie ole dedin? ema nın dedıgıne +1 topicden ve tavırdan ho$gelmedın dedım[signature][hline]|Forever Alone| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ok Emaleth ne bileyim muhabbet olunca hoşuma gitti ben eskiden beri vardım Paticikte (bir aradan sonra yeni bir hesapla dwm edicem) yalnız post sayısına gore değer verdiğinizi bilmiyordum bu kötü oldu şimdi bi cwp yazarken çekinecez.. uzun yazılacak bir durum olduğunda yazarız elbet daha yeniyiz sizin gözünüzde ama ben herkesi tanırım burada yanlış anlaşıldığı için üzüldüm afedersiniz boyle olsun istemezdim. Yanlış değerlendirdiğinizi düşünüyorum birde ben ortalığı felan karıştırmadım nasıl düşündünüz bilmiyorum hatalarımı gösterirmisiniz ve tam düşüncelerinizi?? Vede yani ne bileyim nickim Lyn olunca threadi açarken dagılın layn die açmam acaip karşılanmamalı ve soğuk davranılmamalı biraz hava değişikliği olsun diye yaptım herkes gibi yapmacık olacak deiliz ya Merhaba bende geldim felan fln vs. neyse afedersiniz.[signature][hline]Lyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 az a$agılara ındıgınde böle degi$iklik olsun diye topic acanalrın cogunda locked görursun... bu arada 4 dkda 4 post ard arda emanın dedıgıne yakla$ıon gibi ho$ bana du$mes senın msjlarınıve postlarını yargılamakta sadece bi ark. uyarısı algıla bnm ıcın hava ho$ ama dıerlerı tarafından ho$ kar$ılanmayabılır benden sölemesi..[signature][hline]|Forever Alone| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yok yok affedecek bişey yok, dağılın lyn'de de bence bişey yok. sadece nereye baksam adını görünce ay ay ay dedim. ama bak deminki mesajından tatlı tatlı derdini anlatabilen, gerekince uzun uzun özenerek yazabilen biri olduğun anlaşılmış oldu. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ahğ! *!dağılır *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Pyr0, 15 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: az a$agılara ındıgınde böle degi$iklik olsun diye topic acanalrın cogunda locked görursun... mlsf bakmadım peki ole ossun bakalım kilitlensin.. Farklılık yapmak suçmu bilemiyecem ama bu bolum yani yeni gelenler serbest bir forum yeni gelenler rahatca konuşabilir diye düşünüyordum fakat olmadı :-( peki saol yinede uyarıların için.[signature][hline]Lyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 serbestce konu$mak layn , dayt , dagılın vs degil ki lol =) sen emanın dedıklerını cıddıye al sana hıcbı$ı olmaz =)[signature][hline]|Forever Alone| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 15 Haziran 2004 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Tanışmamız kötü oldu ama umarım ilerde güzel paylaşacak anılarımız olur... son bir şey sormak istiyorum yani ben aynı anda bir kaç topicde yaz yazsam hepsinde muhabbete katılsam sorunmu teşkil eder?? yada hala balonum var diyemi oluyor bunların hepsi yoksa bu kadar dikkat çekmezdim diye düşünüyorum. hele bi patlasın (: sizde rahatlayın bende euheehe[signature][hline]Lyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ehe aynen :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 balonlulardan nefret ederıs hatta biz "balonistiz" lol :-p[signature][hline]|Forever Alone| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Hoşgeldin lyn =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Nefr elini öpmek istiyorum bana geldiğimden beri yani 13 saat felan oluyor tahminim ilk defa güzel bir şekilde yaklaşan hoşgeldin diyen birisin çok teşekkür ederim.. İlk karşılaşma çok onemlidir denirya işte oyle oldu bu Nefr aşık oldum desem sana yeridir Kralsın ya off.. Emaleth anlayışın içinde saol.. Birde münkünmü bilemem ama biri bu balonu patlatsın (: birini patlatsanızda olur hani..[signature][hline]Lyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yalnız emaleth in ne kadar etkili bir konuşmacı olduğunu(terliğin adı bile geçmeden...) gördük bu topicte lyn in mesajları 5-6 kat uzadı:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.