midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Maşallah ilk çıktığından beri 1 kuruş ucuzlamamış ama 40 dolar çok pahalı, sizce ne zaman düşer fiyatı? TBC'de ne şekilde olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 expansion dan onceki son patch e girmeden once ucuzlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Liçking'i kestiğimiz gün yarıya düşer fiyatı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 50 liraya aldımdı ben gittigidiyordan çıktıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Longshanks said: 50 liraya aldımdı ben gittigidiyordan çıktıgında eah, iyi almissin. 79 du ciktigin gun D&R da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 katakılizim çıkınca ucuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 30 liraya key alabilirsin internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Abilify said: 30 liraya key alabilirsin internetten. gerçekten mi? zaten oyunu oynadığım için wotlk içeriğine sahibim, sadece erişemiyorum ihtiyacım olan oyunun anahtarı ve bunu pakedinden daha ucuza (30 liraya) alabiliyorum öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sendit den euro değil de gbp (paund) olarak alırsan daha ucuza geliyor bi ordan fiyatlara bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 55 TL ye getirttim ben shopto.net ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 49 lira mıydı neydi ilk çıktığında key'i. Güvendiğin bir siteden key al bence. Gamersloot'tan almıştık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Evet gerçekten,phyx e öm at sana linklesin güvenilir bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 http://www.g2play.net/store/World-of-Warcraft-The-Wrath-of-The-Lich-King-EU-Digital-Download.html 47.95 tl burda cdkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 gamersloot.com tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 key almaya karar verdim fakat bunun riski nedir? yani adamlar yanlış key verebilir ya da vermeyebilir gibi mi yoksa hacklenmemi kolaylaştıracak bir tehlike var mı onlardan key almamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hacklenme falan yok öyle bişey ben offgamers.com dan almıştım 2 dakkada geldi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 "midye dolma" said: key almaya karar verdim fakat bunun riski nedir? yani adamlar yanlış key verebilir ya da vermeyebilir gibi mi yoksa hacklenmemi kolaylaştıracak bir tehlike var mı onlardan key almamda? gittigidiyor'a bak. hem bir çok satıcıyı görüp fiyatlar hakkında bilgi edinirsin. hemde senden önceki alıcıların yorumlarından için rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar