haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hiç bir şey anladığınız yok. bir insana beddua etmek istiyorsanız doğuda çalış diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dostum zamaninda dogudan vazgecmis olsakdik zaten su anda baban buyuk olasilikla bir ingiliz askeriydi. ama ii lan iste ab vatandasi olurdun en azindan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 reyou said: dostum zamaninda dogudan vazgecmis olsakdik zaten su anda baban buyuk olasilikla bir ingiliz askeriydi. ALLAH BEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 reyou said: dostum zamaninda dogudan vazgecmis olsakdik zaten su anda baban buyuk olasilikla bir ingiliz askeriydi. Ne güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 geçmiş beni bağlamıyor. şu an berbat durumda ve kimsenin de umurunda da değil. bu lafların da kimseye hayrı yok. terör merör mevzusuna girmiyorum. böyle bir yer bu ülkede olmamalı. hiçbir ülkede olmamalı. çivisi çıkmış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bodrack said: reyou said: dostum zamaninda dogudan vazgecmis olsakdik zaten su anda baban buyuk olasilikla bir ingiliz askeriydi. Ne güzel işte Annen duymasin evladim, kulaklarini ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 e ne gördün söyle dakikada 90 kere iğrenç diyeceğine?ne var bu kadar hakaret etmeni gerektirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 özellikle ramazanda hiç olunmaması gereken yerler, gerçi ığdır çoğunlukla şii galiba onların oruç zamanı farklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bella tamda ben onu yazmaya geldim. Biraz somut örnekler ve sokakta neler oluyor, çalışırken ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Fistan said: ayrıl gitsin. Fistan fikse bağladı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 no racism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bella said: e ne gördün söyle dakikada 90 kere iğrenç diyeceğine?ne var bu kadar hakaret etmeni gerektirecek. +1 Nedir bu kadar iğrenç olan anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 diğer topiclerden de belli adam 2. bir tikkycemal vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 adam gibi anlatacaksan anlat derdini yoksa sen bombalanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bak paticikde doğulu vardır gelir şişi sokar birşey yapar dikkatli ol konuşma heryerde böyle paranoyak ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 insanların içine doğdukları zaten var olan sosyal ve kültürel vaziyete küfretmek yerine adam akıllı düşünüp yararlı işler yapmak en azından bir sonraki neslin aynı vaziyet içine doğmamasını sağlamak için yapılabilinecek şeyler planlamak daha faydalı olur kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 eh doğu kötü ise bu topik de boktan ki be ne yani içerik sıfır biboka yaramayan çakma konular açmayın. 2 tane çivi çak doğuda düzgün hale gelsin ığdır, ya da açıklayıcı bir şekilde nesi kötü nelerini sevmedin onları belirt en azından içerik olsun tartışılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar