Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Alıcam [Fikir]

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
ekran lcd düşünüyorum işlemci olarak intel'den 2 tane işlemci takabilme olanağımız varmı acaba?
çok süper bir bilgisayar lazım acemiyim biraz o yüzden parça isimleri vs. verebilirmisiniz?[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
2000$'a kdr bütçe var güzel sıkı birşey olmasını düşünüyorum monitor kesinlikle lcd olmalı 2 tane işlemci takılabiirmi bir sisteme?[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hmm doğru oda var ama iki işlemci ile manyak olmazmı oldukça hızlı ve iyi nasıl olsa bu şeyler 2 sene sonra eskiyor :)[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
elma tam olarak parçaları yazablirmisin ses sitemi olarakda 5.1 düşünüyorum 2000$'i geçebilir tabi biraz.. :)[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

benim rüya sistemim şudur.

p4 2.8 ht li olcak
msi neo2 i865 çipsetli anakart
h700b kasa (bana kalsa dandik bi server kasa alıp onu modlarım daha güzel olur )
1 gb kingston ram
1 adet samsung 120gb 8m bufferlı hdd
nu dwdwriter
hyundai q995 monitör
microsoft value pack klavye.
creative 5+1 hoparlörler

bi de en güzelinden bi tane bilgisayar masası :)[signature][hline]all fired up
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 16 Haziran 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
şu anda alınacak 5000 dolarlık sistem ile 1500 dolarlık sistem arasında pek bi fark yok. sadece multimedia olarak biraz farkeder. gidip 2+1 alacağına 5+1 ses sistemi alırsın tek farkı budur işte

var hem de çok var. 1500$'lık sistem topladım ama athlon64 bile değil. 2000-2500$ desen olabilir ama 1500 için denemez doğrusu. monitörü var, dvd yazıcısı var, hdd'si var, kasası var, ses kartı var, ekran kartı varoğlu var fiyat yükselten..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 16 Haziran 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
şu anda alınacak 5000 dolarlık sistem ile 1500 dolarlık sistem arasında pek bi fark yok. sadece multimedia olarak biraz farkeder. gidip 2+1 alacağına 5+1 ses sistemi alırsın tek farkı budur işte

nası yok be:) 1500 liklerden 3 tane alır birleştirirsin şahane işte[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
chem vallahi mantıklı birşey duyuyorum senden ilk defa :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...