Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ekran lcd düşünüyorum işlemci olarak intel'den 2 tane işlemci takabilme olanağımız varmı acaba? çok süper bir bilgisayar lazım acemiyim biraz o yüzden parça isimleri vs. verebilirmisiniz?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Eğer para sorun değil diyorsan intel alma derim. amd 64 fx alırsın, bir çok kişinin dediği ısınma problemine kafan takılıyorsa fan da alırsın problem olmaz. ama bi o kadar çok kişide ısınma problemi olmuyor diyor. bende yeni alacağım ama bilmiyorum napacağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bütçeye göre bi liste cıkarmak lazım[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yane dual itanum fena olmaz ben diyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 2000$'a kdr bütçe var güzel sıkı birşey olmasını düşünüyorum monitor kesinlikle lcd olmalı 2 tane işlemci takılabiirmi bir sisteme?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 zaten kaliteli bi lcd monitör ile ati x800 ekran kartı alsan baya para ediyo 2 işlemci fazla gelebilir,gerek de yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hmm doğru oda var ama iki işlemci ile manyak olmazmı oldukça hızlı ve iyi nasıl olsa bu şeyler 2 sene sonra eskiyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 up up up...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 2000 dolara süper bir sistem yapamazsın ben daha yeni yaptım 2000 dolar civarı baya iyi ama süper diil[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 şu anda alınacak 5000 dolarlık sistem ile 1500 dolarlık sistem arasında pek bi fark yok. sadece multimedia olarak biraz farkeder. gidip 2+1 alacağına 5+1 ses sistemi alırsın tek farkı budur işte[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 elma tam olarak parçaları yazablirmisin ses sitemi olarakda 5.1 düşünüyorum 2000$'i geçebilir tabi biraz.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 benim rüya sistemim şudur. p4 2.8 ht li olcak msi neo2 i865 çipsetli anakart h700b kasa (bana kalsa dandik bi server kasa alıp onu modlarım daha güzel olur ) 1 gb kingston ram 1 adet samsung 120gb 8m bufferlı hdd nu dwdwriter hyundai q995 monitör microsoft value pack klavye. creative 5+1 hoparlörler bi de en güzelinden bi tane bilgisayar masası :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ayrıca intelin xeon işlemcileri var çift işlemci fakat onlara gerek yokj[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 p4 3.0 editionlar daha iyi değilmi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: elma, 16 Haziran 2004 16:59 tarihinde demiş ki: şu anda alınacak 5000 dolarlık sistem ile 1500 dolarlık sistem arasında pek bi fark yok. sadece multimedia olarak biraz farkeder. gidip 2+1 alacağına 5+1 ses sistemi alırsın tek farkı budur işte var hem de çok var. 1500$'lık sistem topladım ama athlon64 bile değil. 2000-2500$ desen olabilir ama 1500 için denemez doğrusu. monitörü var, dvd yazıcısı var, hdd'si var, kasası var, ses kartı var, ekran kartı varoğlu var fiyat yükselten..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: elma, 16 Haziran 2004 16:59 tarihinde demiş ki: şu anda alınacak 5000 dolarlık sistem ile 1500 dolarlık sistem arasında pek bi fark yok. sadece multimedia olarak biraz farkeder. gidip 2+1 alacağına 5+1 ses sistemi alırsın tek farkı budur işte nası yok be:) 1500 liklerden 3 tane alır birleştirirsin şahane işte[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 chem vallahi mantıklı birşey duyuyorum senden ilk defa :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar