Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişki, yalanlar vs

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

1) Ayrıl diyenlere;

Bekara karı boşamak kolay.

2) Yazara;

Arkadaşım hasta mısın?

Kızı seviyorsan iki söylen üç konuş devam et ilişkine. O seni seviyor, sen onu seviyorsun. Eee, daha mühim ne var?

Kız muhtemelen senle ilişkisinde problem yaşamamak için bu yalana başvurmuştur. Malum burası Türkiye, erkeklerde özellikle genç yaşta hassatır, kıskançtır bu konularda.

Sevgiden daha önemli ne bu hayatta? Güven mi?

Otur bir düşün ailene, dostlarına hatta kız arkadaşına günde kaç ufak yada büyük "zararsız, masum beyaz" yalan söylediğini.

Ha sen takmışsın kafanı yakaladığın bir yalana, "cinsellikle" alakalı olduğundan. Kız seni aldatmamış, bir zarar vermemiş.

Kızı sevmiyorsan zaten salla yuvarla, kullan ne bileyim. Ne istiyorsan onu yaparsın. Zaten öyle yada böyle bir yerde patlar o ilişki. Ne kafa yoruyorsun.

Kızı halen sevip sevmedğinide biz söyleyemeyiz herhalde...
Sosyal ağlarda paylaş

Tuhaf laflar edebilirim seni belki üzebilirim.Ama sen susarsın çünkü beni tanırsın öyle çabuk kızma derdin hep bu kadar da kolay alınma o zaman beni sar hadi sarıl banaaa değişmez huylar bilirsin bi kerede sen dene alışmayı ben göğüsüne yatarken öyle derin nefes almaaa

Bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabahaaa sakın hiç bir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burdaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...