Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bir tiyatro aşığı olarak gittiğimiz oyunları tartışabilceğimiz,oyun tavsiye edebilceğimiz ya da program paylaşabilceğimiz bi konu olsun istedim. yanlış yere açtıysam taşınabilir kararsız kaldım zaten. Şimdi öncelikle ben düzenli olarak Şehir Tiyatrolarını ve Oyun Atölyesi'ni takip ediyorum. Oyun Atöylesi'nde şuan "Testosteron" ve yeni oyun olarak da "7´´(şekspir müzikali)" adlı oyunlar oynuyor.Testosteron'a geçen sezon gitmiştim,gerçekten çok eğlendim hatta ikinci bölümde baya kahkaha atarak izledim çok güzeldi. yeni oyuna da ilk fırsatte gitmeyi planlıyorum fakat ilk 4 oyuna bilet bitmiş.programa şurdan bakabilirsiniz. Oyun Atölyesi Takvimi. Şehir Tiyatrolarına gelirsek,ekim programı açıklanmış, Şehir Tiyatroları. burdan bakabilirsiniz.yeni oyunlar eklenmiş.gittikçe yorumlarımı yazarım eskilerin çoğuna gittim. benım düzenli takip ettiklerim bunlar.onun dışında Tiyatro Kedi.nin bazı oyunlarına gittim geçmiş sezonlarda fakat diğer tiyatrolara göre biraz daha pahalı.Ama kibarlık budalası bu sezonda devam ediyor ona özellikle gitmek istiyorum. Bunlar benim düzenli takip ettiklerim.Sizin de düzenli takip ettiğiniz tiyatrolar varsa? ya da ne bileyim keşfettiğiniz çok güzel oyunlar varsa ya da yeni çıkan oyunlar vs. bu topic altında paylaşabiliriz diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tiyatro çok güzel bir hobidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Katılıyorum kaçırmamaya özen gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Olivies said: Katılıyorum kaçırmamaya özen gösteririm. ne güzel.mesela en son hangi oyuna gittin? beğendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Dünyada tiyatrodan haz almayan tek insan olarak görüyorum.Ya da üstümde böyle bir baskı var bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çogüzelharagetler diye bişey var kanaldede. onu izliyoz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tiyatrodan tiskiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tiyatroda dramlar çok boğucu olabiliyor, modern dans süperdir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 herkes her konuya post atmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tiyatro oyunlarını izlediğimi söylediğim zaman kadınların bana olan ilgisi artıyor. bu yüzden tiyatro iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ya hatunlar kadar salak yaratıklar olamaz. tamamen şekil şemaller. bir insan yüzünü niye boyasın ? aynı sebepten tiyatrodan tiskiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ibrahim üzülmez: hobim yoktur, kitap okumayı sevmem. eğer orta açabilseydim barcelonada oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 haydari said: ya hatunlar kadar salak yaratıklar olamaz. tamamen şekil şemaller. bir insan yüzünü niye boyasın ? aynı sebepten tiyatrodan tiskiniyorum.oh ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 işte yıl 2009, öküzlüğe hala bi çözüm bulunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben çok gitmedim ama gittiklerimi beğenmiştim. seneler oldu gitmeyeli. kelebekli bi ismi vardı. kör bir adamın hayatını anlatıyodu. güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ferhan sensoy (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 haydari said: ya hatunlar kadar salak yaratıklar olamaz. tamamen şekil şemaller. bir insan yüzünü niye boyasın ? aynı sebepten tiyatrodan tiskiniyorum. olum sen gidip surda takilsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bella said: Olivies said: Katılıyorum kaçırmamaya özen gösteririm. ne güzel.mesela en son hangi oyuna gittin? beğendin mi? beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 asdgsahsafdhfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 en son osmanla süheyl behzat uygurun bişeyine gitmiştik. hatırlamıyorum ama nasıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 neden? uyudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 baya oldu ama ayıp olmasın diyemi gülmüştüm gerçekten gülmüşmüydüm onu hatırlamıyorum osmanın kuzeni oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kore tiyatrosu nasıldır acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yuvarlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 negzel Geçen yıl adanaya moskova sanat akademisi gelmişti en çok onların "Dünyanın Eski Sahipleri" oyununu sevmiştim her yıl tiyatro festivali var burda 7-8 civarında farklı ülkeden oyunlar gelir yerli oyunlarla birlikte 16 tane oyun oluyo hepsini de izledim birbirinden güzellerdi ayrıcanak bu yılki festivale imkanın olursa katılmanı tavsiye ederim bak. Ben de yazın Venedik Tacirinde oynadım küçük bi kesime hitap ettik ama güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar