Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiyatro.

Bella

Öne çıkan mesajlar

Bir tiyatro aşığı olarak gittiğimiz oyunları tartışabilceğimiz,oyun tavsiye edebilceğimiz ya da program paylaşabilceğimiz bi konu olsun istedim.
yanlış yere açtıysam taşınabilir kararsız kaldım zaten.

Şimdi öncelikle ben düzenli olarak Şehir Tiyatrolarını ve Oyun Atölyesi'ni takip ediyorum.

Oyun Atöylesi'nde şuan "Testosteron" ve yeni oyun olarak da "7´´(şekspir müzikali)" adlı oyunlar oynuyor.Testosteron'a geçen sezon gitmiştim,gerçekten çok eğlendim hatta ikinci bölümde baya kahkaha atarak izledim çok güzeldi.
yeni oyuna da ilk fırsatte gitmeyi planlıyorum fakat ilk 4 oyuna bilet bitmiş.programa şurdan bakabilirsiniz.
Oyun Atölyesi Takvimi.

Şehir Tiyatrolarına gelirsek,ekim programı açıklanmış,
Şehir Tiyatroları.
burdan bakabilirsiniz.yeni oyunlar eklenmiş.gittikçe yorumlarımı yazarım eskilerin çoğuna gittim.

benım düzenli takip ettiklerim bunlar.onun dışında Tiyatro Kedi.nin bazı oyunlarına gittim geçmiş sezonlarda fakat diğer tiyatrolara göre biraz daha pahalı.Ama kibarlık budalası bu sezonda devam ediyor ona özellikle gitmek istiyorum.

Bunlar benim düzenli takip ettiklerim.Sizin de düzenli takip ettiğiniz tiyatrolar varsa? ya da ne bileyim keşfettiğiniz çok güzel oyunlar varsa ya da yeni çıkan oyunlar vs.
bu topic altında paylaşabiliriz diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

negzel

Geçen yıl adanaya moskova sanat akademisi gelmişti en çok onların "Dünyanın Eski Sahipleri" oyununu sevmiştim her yıl tiyatro festivali var burda 7-8 civarında farklı ülkeden oyunlar gelir yerli oyunlarla birlikte 16 tane oyun oluyo hepsini de izledim birbirinden güzellerdi ayrıcanak bu yılki festivale imkanın olursa katılmanı tavsiye ederim bak.
Ben de yazın Venedik Tacirinde oynadım küçük bi kesime hitap ettik ama güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...