BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 forçen said: tanımayacaksın zatende o yancı kızla aranı iyi tutmazsan ilişkini fena yapar. o ayrı karakedidir olm bunlar
forçen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 birde sürekli yanlarındaki güzel kıza asılanlar var bunlara kimse bakmıyor, akşamları misal herkes evlere dönerken güzel kız öpülüyor, çirkin olanın eli sıkılıyor sadece vb. olaylardan çok fena hırs yaptıklarını düşünüyorum ben
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 konu dönmüş dolaşmış, benim de eski yaralarımdan birine parmak basmış. güzel kızın kimsenin yüzüne bakmadığı çirkin arkadaşı! ey pis, güzel kız yancısı! ne çektik ulan bunlardan. iki dakka rahat vermez, arkadaş olayım kurtulayım desen erkek görmemiş haliyle seni beğenmez. yani yüzeysellikle ayılıkla alakası yok, o nasıl bi insan ulan!
forçen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Eternalus said: konu dönmüş dolaşmış, benim de eski yaralarımdan birine parmak basmış. güzel kızın kimsenin yüzüne bakmadığı çirkin arkadaşı! ey pis, güzel kız yancısı! ne çektik ulan bunlardan. iki dakka rahat vermez, arkadaş olayım kurtulayım desen erkek görmemiş haliyle seni beğenmez. yani yüzeysellikle ayılıkla alakası yok, o nasıl bi insan ulan! abi diyorum ya hırslanıyo kendi içlerinde ipneler. bide güzel kıza yaranmak için türlü olaylara girişen adamı "salak, gerizekalı, dengesiz, abazan" gibi sıfatlarla tanımlayarak yanaşmanızı engelleyen bir tampon görevide gördüklerine parmak basmak istiyorum
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 http://farm1.static.flickr.com/47/178601496_a1bbc1d469.jpg
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 işte shaggy koymuş o kızın kafasına telis torba geçirip çatır çutur tekmeleyeceksiniz beyler.
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bide güzel kızın gay erkek arkadaşı durumu var.. isim veremeyeceğim bir arkadaşımın başına gelmiş durum eğer isterse kendisi anlatır şimdi:)
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Tanıdğım kızların hepsi güzel.Çirkin kızlarla tanışmıyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 zeawee said: bide güzel kızın gay erkek arkadaşı durumu var.. isim veremeyeceğim bir arkadaşımın başına gelmiş durum eğer isterse kendisi anlatır şimdi:) O kişi ben miyim bilmiyorum ama başıma geldi asdf
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Shaggy said: onlar seninle tanışırsa? Tanışıyorum tabiiki o kadarı ayıp ama bi yerlere kız arkadaşım var lafı sıkıştırıyorum.
forçen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Dartanian said: Tanıdğım kızların hepsi güzel.Çirkin kızlarla tanışmıyorum. abi zaten sen tanışmıyosun çirkin kızla. biranın yanında hediye verilen bayat ve çürümüş fıstıklar gibi bişey onlar
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bir, zaewee ağzını kırayım bi dur durul :D iki, forçen, sana kanım ısındı sana hacı diyebilir miyim. topiklerine gülüyorum, halden anlıyosun vs vs :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Eternalus said: konu dönmüş dolaşmış, benim de eski yaralarımdan birine parmak basmış. güzel kızın kimsenin yüzüne bakmadığı çirkin arkadaşı! ey pis, güzel kız yancısı! ne çektik ulan bunlardan. iki dakka rahat vermez, arkadaş olayım kurtulayım desen erkek görmemiş haliyle seni beğenmez. yani yüzeysellikle ayılıkla alakası yok, o nasıl bi insan ulan! Ayılıkla alakası yok sesli güldüm :D
forçen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aktiftablet said: Eternalus said: konu dönmüş dolaşmış, benim de eski yaralarımdan birine parmak basmış. güzel kızın kimsenin yüzüne bakmadığı çirkin arkadaşı! ey pis, güzel kız yancısı! ne çektik ulan bunlardan. iki dakka rahat vermez, arkadaş olayım kurtulayım desen erkek görmemiş haliyle seni beğenmez. yani yüzeysellikle ayılıkla alakası yok, o nasıl bi insan ulan! Ayılıkla alakası yok sesli güldüm :D topic başlığındaki fiziksel ayılığı dememiştir adam, tamamen mental olarak demiştir :D
Öne çıkan mesajlar