Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde ayı gibi kız sayısında artış gözleniyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birde sürekli yanlarındaki güzel kıza asılanlar var bunlara kimse bakmıyor, akşamları misal herkes evlere dönerken güzel kız öpülüyor, çirkin olanın eli sıkılıyor sadece vb. olaylardan çok fena hırs yaptıklarını düşünüyorum ben
Mesaj tarihi:
konu dönmüş dolaşmış, benim de eski yaralarımdan birine parmak basmış.

güzel kızın kimsenin yüzüne bakmadığı çirkin arkadaşı! ey pis, güzel kız yancısı! ne çektik ulan bunlardan. iki dakka rahat vermez, arkadaş olayım kurtulayım desen erkek görmemiş haliyle seni beğenmez. yani yüzeysellikle ayılıkla alakası yok, o nasıl bi insan ulan!
Mesaj tarihi:
Eternalus said:

güzel kızın kimsenin yüzüne bakmadığı çirkin arkadaşı! ey pis, güzel kız yancısı! ne çektik ulan bunlardan. iki dakka rahat vermez, arkadaş olayım kurtulayım desen erkek görmemiş haliyle seni beğenmez. yani yüzeysellikle ayılıkla alakası yok, o nasıl bi insan ulan!

abi diyorum ya hırslanıyo kendi içlerinde ipneler. bide güzel kıza yaranmak için türlü olaylara girişen adamı "salak, gerizekalı, dengesiz, abazan" gibi sıfatlarla tanımlayarak yanaşmanızı engelleyen bir tampon görevide gördüklerine parmak basmak istiyorum
Mesaj tarihi:
zeawee said:

bide güzel kızın gay erkek arkadaşı durumu var.. isim veremeyeceğim bir arkadaşımın başına gelmiş durum eğer isterse kendisi anlatır şimdi:)

O kişi ben miyim bilmiyorum ama başıma geldi asdf
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Tanıdğım kızların hepsi güzel.Çirkin kızlarla tanışmıyorum.

abi zaten sen tanışmıyosun çirkin kızla. biranın yanında hediye verilen bayat ve çürümüş fıstıklar gibi bişey onlar
Mesaj tarihi:
Eternalus said:

Ayılıkla alakası yok sesli güldüm :D
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Eternalus said:

Ayılıkla alakası yok sesli güldüm :D

topic başlığındaki fiziksel ayılığı dememiştir adam, tamamen mental olarak demiştir :D
  • Yeni Oluştur...