huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 üst sınır %85. neye göre nasıl belirleniyor bilmiyorum ama bu araçta da %85'tir kesin. 6500 motor, 8 silindir vs kesin %85 hehe türkiye sitesine eklenmiş bu arada. tıkınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Çok çalışıp 55imde almak istedigim arabalardan biri oldu şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Dün akşam Yeniköy'deki galeride gördüm. Vay anasını dedim.. Lamborghini'nin yanında bi Turbo onun yanında da R8 vardı...peh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 accent çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ben fotoyu çekmeye çalışırken taksicide paranin amk fln die soleniodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bende dün sahibinden de görmüştüm. 385k Euro edecek nesi var bunun? http://www.sahibinden.com/-yenikoy_motors-2010_mercedes_sls_amg_hazir_-26WQQaXQQ25262552WQQpXQQdisplayitem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bence de etmez, maks ederi 150 k euro su arabanin, o fiyatin uzerinde yazik buna verilen paraya. sahiden de arkadan liselik onden muzelik olmus arac biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 385k € olsa alırdım arba benlik olmuş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 haha sen bu arabayla bırak bahçelere uçmayı 1. köprüden 2.ye uçarsın ildeniz auahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi alet efsane bu para etmez diyosunuz ya. gran turismo 5 in son trailerini bi 1080p izle anlıcaksın :) martıkanat ya ötesi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 cavanagh said: haha sen bu arabayla bırak bahçelere uçmayı 1. köprüden 2.ye uçarsın ildeniz auahaha hmmm fikir hiç fena değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Spiegel said: bence de etmez, maks ederi 150 k euro su arabanin, o fiyatin uzerinde yazik buna verilen paraya. sahiden de arkadan liselik onden muzelik olmus arac biraz.abi arabadan anlamayan insanlar ahkam kesmesin bu coplukte nolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 cavanagh said: haha sen bu arabayla bırak bahçelere uçmayı 1. köprüden 2.ye uçarsın ildeniz auahaha ahahahaahahah. gecen gun uctuun yerden gectik ildeniz. kiremitleri cok guzel dizmisler. hic iz kalmamis. eheahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ula uçtuğum yer bizim otopark otoparka mı girdiniz :P ama doğru valla usta gayet pürüzsüz yaptı duvarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sokaktan gectik iste. Sizin otoparkin ici gorunmese de yiktigin duvar gorunuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Spiegel said: bence de etmez, maks ederi 150 k euro su arabanin, o fiyatin uzerinde yazik buna verilen paraya. sahiden de arkadan liselik onden muzelik olmus arac biraz. güçlü motorlu bir mercedes kullanmamışsın sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben gorunusune nazaran yorum yaptim, arabanin motorundan cok gorunusu ilgilendirir beni, z4 kopyasi gibi olmus arkasi onu de nissan z350 ye benziyor, uzatip ikisinin karisimi birsey yapmislar, guzel ama original durmuyor. o paraya da degmez bence cok baska arabalar var alinabilecek ayni paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sls amg kaza Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kaza yapan bağyan galiba. Eğer öyleyse gayet doğal. Wehehehehe I luv sexism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 dorsenin altina girmis sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar