Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzardın Paladin Düşmanlığı


Karag8z

Öne çıkan mesajlar

6 ay kadar önce oyuna dönüp paladinimi 80 yaptım item vs vs aldım. tipik hareket olarak raidlerde yer bulmak için tank yada healer olmam gerekiyordu. şeçimimi healer yaptım. Başladım oyunu oynamaya diğer hibrid sınıflara göre (druid şaman) heal olayımın sınıfıma bağlı değil gearıma bağlı olduğunu acı bir şekilde öğrendikten sonra ilk mana regen nerfimizi yedik. PVP de prot holy spectinde 3.2.2 de nerf yiyeceğini öğrendim. şansa bakın ki şamanlar bufflanıyor locklara dokunulmuyor, ama paladin e nerf üstüne nerf. şu an full t8.5 druid full t9 paladinden daha iyi heal yapabiliyor daha iyi dps yapabiliyor yada tanklıyor. aynı şeyler şaman içinde geçerli ancak adamlar tutuyor paladini nerfliyor. bravo bravo diyorum. 2-3 tane kıçı kırık rog paladin kesemiyor diye ki(onların beceriksizlikleridir) paladin nerf üstüne nerf yiyor. millet tek set toplayıp oyununu oynarken druidler healer setine hit ekleyip boomkin ile dps te 1.nci oluyor blizzard gerizekalısı bunu görmezden geliyor. bu liste uzar gider. bu gidişle oyunu tekrar bırakıp yeni expansionda ne oynayacaksam onu kasmaya başlayacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Posting in a legendary thread.

Paladin bildiğin oyunun en iyi classı.

Tanklığı kral.
Arena heal kral.
Retrisi pvp/pve kral.

Daha ne istiyore?

IWIN Button?

Ve prot talent ile heal atmanın düzeltilmesine nerf diyorsunuz bir de.
Koca sezonu o talent ile oynadınız daha ne istiyorsunuz? İçine sıçtınız 2v2'nin. Başka bir class olsa bir gece de hotfix gelirdi o talente. Aylardır şaka gibi oynatıyor Blizz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sınıfımın diğer sınıflara göre geara daha fazla bağımlı olduğunu yazdım. neden nerf yediğimizi anlamadığımı söylüyorum, bir yarım tier farkederken başka bir sınıfın bizden daha iyi heal tan dps yapabilidiğini görürken blizzardın paladini neden nerflemek ihtiyacı duyduğunu anlayamadığımı yazıyorum. örnek t9 paladin vs t8.5 şaman druid priest. healerda olur dps te tankta karşılaştırın görün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Her sınıf gear bağımlısı.

Dün gece 200 level epicleri ile dizili rogue'um ile biraz oynayım dedim, aylardır dokunmuyordum. Relentless gearlı druid arkadaşım testis geçti mesela.

Hemen koşayım mi Blizzard'ın Rogue Düşmanlığı diye?

Oturup kasıcan pvp/pve gearını.

dostum sen t7-t9.5 arasında bir farktan bahsediyorsun . acaba oyunu biliyormu diye düşündüm bu cevabı yazarken. ben yarım puan tier farkından söz ediyorum oyunda paladin zayıfken neden dahada zayıflatıyor diye soruyorum yoksa t7li rogue t9.5lu druidi kesemez tabiki (ebay karekteri druid değilse)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Prot talent ile heal atarken mantık aramayıp nerflenince mantık sorgulamak da iyimiş ayrıca.

prot heal olayında set healaer talent pvp olduğundan sadece healaer özellikleri tam larak yok crit nerdeyse yok bunu biliyormusun. ama druid healer setini boomkin talentine geçirdiğinde nasıl dps yapıyor gör istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 speci de oynuyorum Paladinimle, Tanking zaten gear based, öyle olması da gayet normal, zira bir iki parça bir şeyler topladıktan sonra heralde Tank gearlamak oyundaki en kolay şey. Şu andaki tankımı 2 haftada falan gearladım, bütün contenti de tanklarım gayet.

Healing dersen, herkes bir "mana regen nerf" tutturmuş gidiyor, ne Ulduar'da ne ToC'da mana problemi çektiğimi hatırlamıyorum herhangi bir boss fightta. 25-manler healing konusunda zaten çok daha kolay oluyor. 10-manlerde de Druidler Innervateler, mana potlar bilmemneler kullanıyor "Lan mana, lan mana" diye diye, ben Holydinimle en son mana problemini Vezax'ta çekmiştim ilk girdiğimizde, o da malum zaten.

Retri daha da ayrı, zira Off-off specim, kimsenin işine yaramayan artıkları bankada biriktire biriktire gearladığım retri specimle kıçıkırık HC setupında 4k dps çıkıyor. Bunlar olurken tek ringim tank ringi, tek trinketim tank trinketı, gauntlet yok vs, o derece leş halde.

Raide girip Rogue'un yaptığı DPS'i yapmayı beklemiyorum elbette Retri ile, ama ne healing konusunda, ne tanking konusunda "Of ne bu nerf" denilecek bir durumu yok Paladin'in.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

prot'un healı arenada holynın healından daha verimli bu baslı basına bi abukluk zaten.

bunu gectim, sanki warriorlar prot setiyle dps yapabiliyomu?
hatta prot palalar, t7.5 dps warriordan daha cok dps yapıyo.


Bir de bu var tabii. Tanklarken 2.5-3k dps çıkıyor saçma sapan bir şekilde Prot Paladan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş blizzardın paladinlerden nefret ettiğini sanmıyorum. paladinler son dönemim en imba classıydı. üzerindeki armourlar çok noob değilse bir rog için paladin kesmek işkence. pre wotlk zamanlarında ben paladini keserdim, loh atardı yada bubble açar hp fullerdi tekrar keserdim. bi paladini en az 2 kere kesebiliyorduk çünkü paladinler hem eşşek gibi zırha hemde eşşek gibi damage a sahip değildi. şimdi maşallah paladinlere nerdeyse .kill komutunu verecekti blizzard az daha. nerflesinler tabi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...