Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hit almamış=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben de yazmasam yarışmayı kazanabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu ve bunun gibi olaylarla sıkça karşılaşılan bi ülke; türkiye. biz bu ülkede yaşıyoruz.o yüzden hit almamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 low level ss ler hit alamıyomuş ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Jahrein said: amcamın fastfood restaurantında çalışırkene 2 kız geldiler. biri hamburger biri cheeseburger istedi. götürdüm. cheese burger isteyen geldi 2 dakka sonra "E AMA BUNDA ET WEAAAAR!" dedi. "Ha?" diye kaldım... "Eti alalım madem sizin çizburger anlayışınız buysa" dedim. "Olmaz ben vejeteryanım et kokusuna dayanamam yeni yapın" dedi. yıllarca çizburger satıyoruz diye kakalamışlar kıza peynirli hamburger ekmeini. kızn haberi yok :D asfasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Fistan said: bu ve bunun gibi olaylarla sıkça karşılaşılan bi ülke; türkiye. biz bu ülkede yaşıyoruz.o yüzden hit almamıştır. türk değilki adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 imageshack yerine tinypic kullanalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Killer said: Fistan said: bu ve bunun gibi olaylarla sıkça karşılaşılan bi ülke; türkiye. biz bu ülkede yaşıyoruz.o yüzden hit almamıştır. türk değilki adam? o da onu anlatmaya çalıştı. ironi yaparken halktan uzaklaştı süslü püslü anlatımıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 razzRaziel said: imageshack yerine tinypic kullanalım lütfen "CcC Team" said: HIZLIRESIM.COM'A NOLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hı hı. 3 ay sonra topiclere girdiğimizde resim görüntülenemiyor demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar