BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bu kadar hızlı feyki sadece 1 kişi alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 THE ALMIGHTY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 onun patideki şubesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Cons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Brad Pitt'in İstanbul Şubesi gibi olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Nix Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Murat paten kayarken mi kaydın patansizken mi kaydın Eray a >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bu adam bu isimle nasıl üyelik almış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 radagast62 said: burada postum olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Aranızda halletseydiniz keske sorunu Eray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben de fistanın mesajlarını sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Adam ginaly e güzel sövmüş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Sövmekle kalsa iyi Bulucam öğrenicem kimsin filan diyo Herif yakında "ADRES VER LAN" yazsa yeridir yani Gerçi sinirlenmekte haklı adam . Feci trollenmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 videoları heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kimse dememiş mi bu adama "DİS İZ GARBIIIIÇ" diye dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Masticore said: Kendini bir an 2006'lı yılların topic'lerinin birinde sanan bir tek benmiyim ginaly said: 2006'lı yıllar nasıl oluyor? hani uo'ın bi nebze oynandıgı . Ot,bok'tan cocukca kavgaların cıktıgı zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Eray'ın nebula forumlarından bir mesaj'ı efsane olan "Asosyal miyim ? Değilim. 22 yaşındayım paten hocasıyım ayriyetten cs,quake falan filan daha sayamicam.." Hadi kumdan kale yapın , mario oynayın. Çok banlandı ama pes etmedi hiç. Bu arada nerden çağırdım da geldi hay haber vermeseymişim şu konuyu fena tahrik deil de tahriş oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Masticore said: ani uo'ın bi nebze oynandıgı . Ot,bok'tan cocukca kavgaların cıktıgı zamanlar herkesin birbirine bebe diye hitap ettiği yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dismira said: Bak beni az once murat sebastian aradı murat benim 10 senelik arkadaşım gene konuştuk arkadaşlar arasında kavga olur bizim onunla aktif kavga muhabbetimiz geçmedi , burada fake 10 a yakın arkadaşımız var hepsi beni tanıyor ama ben onları tanımıyorum ve real söyleyemicek kadar aptalsınız anca kuyruk acınızı tatmin edin, beni nebulada bilirler runuo serverlarında da öyle yani uo nun hakkını veren player olarak sizinle burada sadece oyun hakkında tartışabilirim realde tanımıyan adamlar bana gelmiş ötmesin burada sadece seninle oyun seviyenı tartışırım dünkü bok , kermit dediğin adam kim lan ahahah ne diceksın kermit nixi bi sıkıştırsanamı OLM kermit değil 7 sülaleni getir öyle bi sikerimki kendine gelemessin KERMİT de beni iyi tanır benımle bi derdin varsa kermite pasla beni hadı bakalım onunla hallederim ben karşıma cıkarsa tabiki ok :) Nix Bir tane yok diye neler çıkıyor ortaya ya rabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Nix Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 C:Windowssystem32 said: Eray'ın nebula forumlarından bir mesaj'ı efsane olan "Asosyal miyim ? Değilim. 22 yaşındayım paten hocasıyım ayriyetten cs,quake falan filan daha sayamicam.." Hadi kumdan kale yapın , mario oynayın. Çok banlandı ama pes etmedi hiç. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 paten hocasıyım ne ya ahahahahaha abi mükemmelmiş bu başlık hastir ya kaçırdık ahahaaha :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dismira said: Al işte havlu kimdir necisin sen ? allahon noob u dayak yiyen noobda sensin. kuyruk acısı var galiba. buradakilere 18 yas altı bebeler deyip, 12 yas bebeleri gibi, forumda klavye delikanlılıgı yapıp sövende sensin. adını dismira veya nix degilde, emofag veya celiskilericindebirinsanım olarak alsaymıssın keske. "komplexliyimben" de iyi bir nick seçimi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 modlar ilgiyle takip edio konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 takip edilmeyecek gibi bir konu degilki. bir "area masterz" veya "kızlarla ilgilenme tutosu istiyorum", veya "ben intihar ettim ama etmedim" seviyesinde epic olabiltiesi var bu konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ilk sayfada mesajım var ya çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar