fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ayrıca adamlar haklı, dışarda olan kavgayı foruma taşımayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dovdun dimi? dogruyu soyle dovdun, dovdugune eminim ben. dayak yemese buraya bu kadar cok post atmazdi Nix arkadasimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 olm odeon u biliyorum bu bebe arkadaşlarının attığı posta baksana aahaha kermiti bi arıyayım seni kermite söylerim falan bu tiplerlemi arkadaşlık ediyorsun? Nix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Al işte havlu kimdir necisin sen ? allahon noob u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Havlu serverımıza yeni katıldı abi, kusuruna bakma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 cinaliyi döverken videoya da çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 simdi adam var adam var, biz cok kel kafaya ot suren gorduk, cok feneri ters acan gorduk hicbiri adam degildi. mesela sise basina tas kasi cizen, as asina laf yasi yapan ad var. ozetle; dayak yememis olsan, 8-10 sayfa aglamazdin burda. ama uzulme, gecer. hanimis ablasinin kuzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Buraya yazı yazan dünkü çocuklar çapınızı aşmamanızı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 BloodyBeast said: cinaliyi döverken videoya da çek Yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya yemisim capini. afedersin ama 2 kurusluk uo bebelerisiniz, ustune ustune mafyalik havalari falan. tas catlasa 28 yasindadir en buyugunuz, ben gelmisim 35'e, kursum var kursum. kursu ne biliyon mu sen? ha ama universitenin adini verip sizin gibi bi kac it kopugun sersem bicagina gidecek kadar da mal degilim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 şu ginaly ı merak ediyorum seni bulucam cocuk :) sen kim olduğunu söyleyemicek kadar yetersizsin neyse takılın baydım artık alayınızı sikerim varsa derdi buyursun gelsin Nix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 35 yaşında hala feyk mi takılıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Tanımadığın etmediğin insanlar hakkında atıp tutma o zaman, kimse üç kuruşluk oyun için zaten burada tartışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 35 yaşına gelmişsin siktir git karınla ilgilen ilgilenemiyorsan ben ilgilenirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 35 yasimda, pati acci alip post mu kasayim? tabi ki fake takilicam. kafama estiginde kufurumu de ederim, diger fakeime de gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 neyse ya bebeyle bebe olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 topik bok gibi olmuş. bana bi garbage modluğu verseniz buna izin vermezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bana da genel yöneticilik verseniz sizi uçururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 nabıcan olum modluğu, o kitaplar için 2 hafta süren var unutmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bana beni verin benden iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 2 hafta sonra sendeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 her zaman beklerim bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastiano Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 35 yasındasın ozaman yasina göre davran.gidip insanlarin actıgı salak topiclerde,moronluk yapma. hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Nix Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Zuahahaha Puhahaha Nihahaha Karı gibi carcarcar heryerde ötersen en sonunda dayak yiycektin belliydi lan acıdımı ? HAhahahaha mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mal Nix ne ya. Auhuauhaufagdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar