ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bi daha atlamıycam bebeler. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ginaly kimsin bilmiyorum ama ananı yolunu bacını sikerim senın benı delirtme orospu oğlu burda laf edenler hodri meydan telefon numaramı yazdım ANTALYADA OLUP BENİMLE DERDİ OLANIN gotu yıyorsa sorunu olan varsa arar adamı hasta etme siktir git belanı sikerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 KANKA ARKANDAYIM YÜRÜ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 türk kadın boksör de turnuvada birinci olmuş altın madalya almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 noluyor lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Oyunda mı dövdü realde mi oraya takıldım bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ağzını burnunu kırmışlar real de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Aşkolsun lan Eray Küfredilmez ki öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kermit'i tanıyo musun bilmiyorum da, ona bir haber edeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Eray bence sen ödlegin tekisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Posting in a legendary/epic thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bence epic dayak dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 simdi eray kim yasin kim murat kim falan. bir özet geçsin biri. kim 10 uncu kattan atlamıs, kim kimin hangi 1inci dereceden arkabasını nereden niçin belleyeceğini iddia ediyor falan. dayak nerden çımış. soruların cevabını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 elaidi kermit i cok iyi tanırım oda beni çok iyi tanır hatta ailesinide tanırım hatta ona sorarsın antalyadaki potansiyelimide iyi bilir bakın ben sizi tanımıyorum kimsiniz bilmiyorum fake fake accountlarla gelmiş salak salak muhabbet ceviriyorsunuz dediğim gibi kermit değil tanıdığın nekadar adam varsa varsa benımle sorunun telefon numaramı yazdım götün yerse ararsın hadi siktir git şimdi orospu oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 said: sene 2009 hala uo draması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dismira said: elaidi kermit i cok iyi tanırım oda beni çok iyi tanır hatta ailesinide tanırım hatta ona sorarsın antalyadaki potansiyelimide iyi bilir bakın ben sizi tanımıyorum kimsiniz bilmiyorum fake fake accountlarla gelmiş salak salak muhabbet ceviriyorsunuz dediğim gibi kermit değil tanıdığın nekadar adam varsa varsa benımle sorunun telefon numaramı yazdım götün yerse ararsın hadi siktir git şimdi orospu oğlu helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 mesajım bulunsun , ilerde çocuklarıma anlatırım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 senin yaşın 18 üstüyse beyninden şüphem var sanal bebesi dünkü bok senin aklını alamıycak adamları biliyoruz biz sen rahat ol hadi siktir git nick i sıfatı belirsiz dürtünü başka yerde ara kapatıyorum konuyu sorunun varsa arar buluşuruz hadi sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya yemisin dayagı iste ne potansiyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 konu öle kapanmıo. mod olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 olm aklı olan ss alır küfürleri, sağlam tazminat alınıyo forum küfürleşmelerinden. gerçi ginaly nin paraya ihtiyacı yok ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 adam uoda zannediyo kendini hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 an ex por filan yedi herhalde , aksiyon yok şu aralar dfsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yok kesti sanıyo, lootları eve götürdü heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Eray hepinize verdi ayarı kankam sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar