Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW Level 80 Paladin Accountu

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Boulderfist&n=Chisvita

Characterin Nicki : Chisvita / Blood Elf Female

Characterin Realmı : Boulderfist

Characterin Özellikleri / Notlar :

Bu karakter ile Kasım 2008’den beri oynuyorum. WOTLK döneminde 80’liyip Naxxramas ile başladı raid / instance dönemine. En son Trial of Crusader’da Anub’Arak kesmiştik guildım ile. Ulduarda Yogg Saron combatına girdi, fakat Yogg Saron’un kesildiği gün yoktu. 3K’ya yakın achievement puanı bulunmakta.

Bazı önemli noktalarına değineyim :

- Karakterin 100’ün üzerinde Epic itemı var. Farklı talent kombinasyonları için kullanılabilir diye çoğunu sakladım. Level aralığı 200 – 245 olmakta bu itemların ( karakterin üzerindekiler dahil ve inventorysindekiler dahil ) Naxxramas, Ulduar ve Trial of Crusader’dan çeşitli itemlar mevcut.

- PvP seti olarak üzerinde Trinket, Ring, Libram’ine kadar tamamlı Furious / Deadly Gladiator setleri karışımı Holy Set bulunmaktadır. Bunu yanında Retribution oynamak isteyenler için de Deadly / Hateful Gladiator setlerinin karışımı bir de Retribution seti bulunmaktadır.

- Karakterin Dual Spec’i mevcut. Hep Holy oynamıştım bu karakterle, şu anda iki spec’i de Holy temelli.

- Armory linkinde 2 tane Tier 8.5 ve 1 tane Tier 9 parçası gözüküyor, karakterin normalde 3 parça Tier 8.5’u mevcut ( Leggings’i değiştirdim birkaç gün önce daha iyi bir item düştüğü için ) Çok önemli bir detay değil belki ama, set bonusu yapmak isteyenlerin sadece 1 item’a ihtiyaç duyduğunu belirteyim dedim. ( Gerçi Tier 8.5’un bonusu çok gereksiz ama.. )

- Önemli bir detay, karakterin meslekleri kasılı durumda değil. Enchanting 111 ve Herbalism 225 seviyesinde. Çok fazla vakit ayıramamıştım mesleklere, ama rahatça kasılabilir.

- Mount olarak karakterin elindeki en iyi binek Bronze Drake. Paladinler zaten Crusader Aura ile %300 gibi bir hızda Flying Mount kullanabildiği için Hardcore oynayıp %310’luk mountlara kasmadım. Karakterin klasik Charger bineğinin yanında Mamut, Black War Bear, Swift Wind Rider gibi mountları da bulunmaktadır.

- Karakterin en son 100 Goldu vardı. Account alan kişiler genellikle Goldu da önemli bir etken olarak görür ve en az 1k para olmasını ister, ki bu doğrudur tabi ki, ama kendi adıma konuşmak gerekirse sadece daily questler ( Icecrownda’ki ) ve birkaç Heroic Dungeon / Raid ile 1 haftada 7 – 8k para yapmışlığım oluyordu. Meslek falan değil, bildiğimiz quest ve dungeonlardan düşen itemları satarak.

- Reputation durumu WOTLK’a göre konuşursak 4 Faction’ın 3’ü Exalterd sadec Kirin Tor Faction’ı Revered durumunda. O da rahatlıkla kasılabilir 1 gün içerisinde.

- Currency olarak üzerinde en son 63 Conquest 33 tane de Triumph Badge’i vardı. Birkaç raid ile bir parça daha Tier 9 ya da yeni gelen ToC itemlarından alınabilir.

Account ile ilgili ekstra birkaç bilgi :

- İlk sahibiyim.

- Önemli bir detay olarak görüyorum bunu, account için Authenticator’ım bulunmakta. Account 2009 senesinde 2 kere hack olayına maruz kaldı, ama tüm kaybettiklerimi geri almayı başardım. 2. hack olayından sonra da Authenticator aldım. Zaten ekran klavyesi de kullanıyordum, authenticator ile birlikte accountun güvenilirliği maksimum seviyeye geldi. Bunu da Account bilgileri ve oyun kutularıyla birlikte almayı düşünen kişiye vereceğim.

- Account 2006 Mayıs ayında aktive edildi.

- Boulderfistte Chisvita ile birlikte 4 karakter daha bulunmakta. Bu karakterler,

Jamez – Level 24 Mage – Heirloom Itemı bulunmakta rahat Level kasabilmek için.

Lrizvita – Level 58 Death Knight

aynı zamanda Rogue ve Warrior da mevcut düşük levellarda ikiside.

- Frostwhisper serverında Burning Crusade zamanlarından kalma accountta yaratığım ilk karakter olan Aeropostale – Level 70 Human Paladin bulunmakta. Olur da Alliance’dan Paladin oynamak da istenirse hiç olmazsa 70 Level’a kadar kasılmış bir karakter bulunmakta.

2003 yılından beri MMO oynamaktayım, ilk defa bir oyunda accountumu satıyorum ( çok rahat kazıkayabilirsiniz sdf ) Genelde account satmaya pek yanaşan biri olmamışımdır, ama WoW’dan artık bir nevi kurtulmak istiyorum, bilgisayarı açtığımda aman Raid kaçmasın aman Arena yapayım hemen derdinde olmak istemiyorum. Bunu da accountu satma sebebim olarak en alta not düşeyim.

Fiyat olarak bir şey belirlemedim kafamda, teklifleri Özel Mesajdan söyleyebilirsiniz. Aynı zamanda sormak istediğiniz soruları da tabi.

Account hakkında aklıma gelenler bunlar, önemli bir detayı / bilgiyi kaçırdıysam buradan sorabilirsiniz.

İyi Oyunlar,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...