Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=100940989923220 Ne biçim birşeydir ki bu yandıkça büyüyor uzuyor. Altta "köklerin çıkardığı zehirli madde" diyor ama hiç duymadım. Bu maddenin tekniksel kısmını açıklayabilecek var mıdır? "Witchery! Burn it!" diycem de, yandıkça büyümesinden dolayı pek fayda sağlamıycak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 çok fake duruyo. sanki o beyaz şeyin altından çıkıyormuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 5 kilo sicti arkadasim, bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Saçmalamayın korkmayın eheh http://en.wikipedia.org/wiki/Black_snake_(firework) En güvenli pyrotechniclerden :b southparkda da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 wikipedia'nın eli öpülür tam hangi bölüm diye düşünürken; In popular culture Black snakes figure prominently in the South Park episode, "Summer Sucks". O bölümün en bomba olayı cartmanın havuz maceralarıydı bu arada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 civalı olanlar daha deli yanıyo sanırım. http://www.liveleak.com/view?i=327_1222010828 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Demekki ateş herzaman yok edici degilmiş :D çok ilginç bişi ya bende istiyorum ama ben kibrit le yapmam deodorant un ucunda cakmak tutardım ateş artınca nasıl olcak acaba önce benzinle falan kaplasak yada nasıl olur acaba çok ilginçç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bizim bakkal satıyomuş alıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 oha bende istiyorum pm den gönderme imkanın varsa söle adres veriyim parası neyse de veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 konsantre kaka!!!1!! sonunda bunuda yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fotoşap diyecektim allahtan wikipedia linki koymuşlar sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 "Berk Karabacak" said: buzdolabına atıncada küçülür mü acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar