Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin Bilgi Paylasim Basligi

Wolas

Öne çıkan mesajlar

suan 20 oldum gayet memnunum. swordum ustumde full evasion basılı sureklı stun calısıyorum sworddan gelen paryde canımı kurtarmıyor degıl. dedıgın gıbı emre, resist cok oluyo yaratıklara karsı orası bıraz sıkıntı ama oyunculara karsıda savastım o kadar cok resist edemiyorlar hatta hic gormedim bile diyebilirim. iyi dager buldugumda critic ıcın dager alıcam elıme. rangerlar kite yaparak cok rahat kesıyolar farmı daha ıyı tabı traplerın suresını bılmıyorum uzunsa isler degısır sımdılık rapor bukadar :D
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 17 yim ben, açıkcası zorlanıyorum biraz questleri yaparken, sık sık durup herb treatment yapmam gerekiyor 2 mob gelince tabanway.bir de black claw warrior vs bu plate giyenler hem çok vuruyorlar hem de canları az gidiyor. her combatta surprise atak başlayıp dolunca evasion+counter+ arkaya geçip tekrar surprise yapıyorum vs ama yok hocam zor :) wow da sp burda assas hep ezik classları buluyorum sanki (küçük bi ihtimal ben beceremiyorum :P)
Sosyal ağlarda paylaş

manastone olarak evasion ve crit kullan. black clawlarin elite olanları var ve genel olarak yuksek hp li moblar.

20 ye kadar cift dagger, 20 veya 25 ten sonra main hand dagger off hand sword takılırsın.

cunku main hand critlediginde offhandde critliyor. daggerin da crit sansi swordun 2 katı oldugu icin, dagger -sword tavsiye ederim.

cift dagger takılanlarda var tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

spatalos serverinde oynamaktayim ve bu serverda en azından assasin hakkında bişiler bilen birini arıyorum , oyundaki nickim Asuraou yardımcı olabilecek biri varsa (yardımdan kastım item para fln diildir tek istediğim oyun hakkında bilgidir) gecenin geç saatine kadar online olucam şimdiden teşekkürler ...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk bölgedeki bir npc de, ilk çanta genişletmesini yapabilmen lazımdı, küçük bir miktar paraya. Yapmadıysan, şehirde gold temple da aynı npc yi bulabilirsin, asmo isen gold temple ın ortasındaki bankoda. Elyos u bilmiyorum.

Diğer sorun içinde, alchemy ile ilgili vendor lar şehirde. İlk başta değendirmek istemezsen, yine gold temple warehouse (banka) mevcut, oraya koyabilirsin. Birde dp ile gather ın alakası yok, farklı bir sebepten dolayıdır o. Ama illa dp ile ilgili dersen, o puanı harcayabileceğin skill i almış olmaz lazım, harcayıp dene derim, belki saçma bir bug a denk gelmişsindir.
Sosyal ağlarda paylaş

dp'yi harcabilecegim bi skill aldım efet hatta doldukça kullanıyorum şu anda , şu an quest yaptığım yerde hiç bi bitkiye denk gelmediğimden henüz deneme fırsatım olmadı o yüzden bug mı oldu yada başka bi sebepten dolayımı topluyamıyordum bilemicem , çanta genişletme ile ilgili bi quest yapmadım ne yazıkki oyunun başında ama dediğin gibi şehirden gidip sölediğin vendoru bulmaya çalışcam.

hmn yeni soruma geçiyorum , quest yapmak pek mantıklı gelmedi bana , ama bazı skill veren questler yapıyorum şuanda aynı skilli bu questleri yapmamış olsam almamın bi yolu varmıydı , yada questlerden sadece şunları takip etmen yeterli olur dediğiniz bi yol varmı ? bide low lvl için muhakkak yap dediğiniz şöle güzel item veren questler varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

itemden kastım iki adet şöle güzelinden swordum olsun yeter gerisi önemli diil benim için :D çantayı 2 lvl genişlettim ama 3. bütçemi aştı biraz :D o biraz beklicek sanırım, bide bu assasin hakkında bişi daha sorucam normal oto atakta iken 4-5-10 gibi ufak ufak sayıları bir anda vuruyor bunların açıklaması nedir ? ben herhalde şey die düşündüm , sağla vuruyor solla vuruyor sonra üçüncü olarak ikisini birden sallıyor ve bu dmg'i vuruyor die düşündüm ama garip geldi yinede bana varsa güzel bi açıklaması dinlemek isterim ...
Sosyal ağlarda paylaş

1200 evasion var şuan neredeyse invul geziyorum lvl 25den beri farm yapıyorum hıc quest yapmadım kendi lvlım 2 tane yaratıgı eğer mage degıllerse potsuz kesebılıyorum stun dan cıkarmıyorsun arada sırada kaza ıle vuruyo ondada evasiondan yırtıyorum ayrıca her atagı evasion yaptıgım ıcın counterattack ve whirlwind slash yapma sansım oluyo buda bana extra 1 stun daha kazandırıyo. Lvl 30 main hand dager off sw.

Not:
Runeleri iyi kullanın rune olmadan boşuna Pain Rune veya Binding Rune atmayın işe yaramaz.

Rune:
Bazı skiller wowdaki combo point gibi yaratığa rune bırakır yukarda yazdıgım skıller runa lvlına gore stun suresını ve ihtimalini yukseltır. Hedefin altında yeşil bir kutu cıkar rune lvlı orada gozukur.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 30 dan sonra

full crit gitmek gerekiyor bana gore, niye dersen durmadan abyssde kasıyoruz ve pvp cok donuyor. yani bizim server da oyle.

pvp de evasion ahım sahım bi ise yaramadıgı icin crit abanmakta fayda var.

tabi burda tercih devreye girer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...