Wolas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 45e kadar çok zorlanıyolarmış ne kadar doğru 2v1 şanşı nedir 1 tane video görmedim 2v1 yapıpda ikisinide alan yalan meyan bişiler okudum zehirlediği zaman kanat açtırmıyormuş falan o geyik nasıl işliyo tavsiye ediceğiniz lvling sistemi nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben sin oynicam, ama tum guild arkadaslarim baya ezilcegimden bahsetti. hatta lvl 50 de bile diger classlar cok fazla resistliyormus assasinin olaylarını. o yuzden biraz kararsız kaldım, gladiator filan mi acsam dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Başkalarının ne düşündüğüne bakma... kendi bildiğini yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bu son patchlerle kimse lvl 50 de assassin in nasil olacagini bilmiyor, biliyorum diyen anca korede oynayan birisidir ve oradaki oyuncularin backstab yapmayi bile bilmedigi goz onunde bulundurulunca pek ciddiye alma milleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 açıcam kararlıyım gazım :P eminimki hayal kırıklığına uğramıycam iyisi ile kötüsü ile oynuycam bu zamana kadar war hariç rogue oynadım bunda oynamaz isem vallahi arkamdan ağlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ben betada hep sin oynadım ve pve de hiç sorun çekmedim, hatta baya baya hızlıydı. Tabiki pvp de templar vs. gibi class lara karşı hiç üstünlüğün yok normak olarak. Cloth user gang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sin de supriz attack sansini iyi kullanabilirsen kesemeyecegin class yok diye dusunuyorum, ama bu birazda item ve tecrubeyede bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sıram gelipde girebilirsem başlıcam kasmaya hayırlısıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ok lvl 19 itibari ile konusuyorum. sin fena degil, ama okuduklarıma gore 25 ten sonra adam oluyormus anca. dmg iyi fakat cok dmg aliyor, solo su da oyle ahım sahım degil. ranger - sm - templar cok iyi solo kasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 assassin 40+ da solosu muhtesem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 suan 20 oldum gayet memnunum. swordum ustumde full evasion basılı sureklı stun calısıyorum sworddan gelen paryde canımı kurtarmıyor degıl. dedıgın gıbı emre, resist cok oluyo yaratıklara karsı orası bıraz sıkıntı ama oyunculara karsıda savastım o kadar cok resist edemiyorlar hatta hic gormedim bile diyebilirim. iyi dager buldugumda critic ıcın dager alıcam elıme. rangerlar kite yaparak cok rahat kesıyolar farmı daha ıyı tabı traplerın suresını bılmıyorum uzunsa isler degısır sımdılık rapor bukadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 lvl 17 yim ben, açıkcası zorlanıyorum biraz questleri yaparken, sık sık durup herb treatment yapmam gerekiyor 2 mob gelince tabanway.bir de black claw warrior vs bu plate giyenler hem çok vuruyorlar hem de canları az gidiyor. her combatta surprise atak başlayıp dolunca evasion+counter+ arkaya geçip tekrar surprise yapıyorum vs ama yok hocam zor :) wow da sp burda assas hep ezik classları buluyorum sanki (küçük bi ihtimal ben beceremiyorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 manastone olarak evasion ve crit kullan. black clawlarin elite olanları var ve genel olarak yuksek hp li moblar. 20 ye kadar cift dagger, 20 veya 25 ten sonra main hand dagger off hand sword takılırsın. cunku main hand critlediginde offhandde critliyor. daggerin da crit sansi swordun 2 katı oldugu icin, dagger -sword tavsiye ederim. cift dagger takılanlarda var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bilmem, oynamam ama legion forumlarinda yazmislar solo oynar level kasarken dodge'a abanin manastone'larda cok rahatlarsiniz diye.. Ne kadar gecerli ve etkilidir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 spatalos serverinde oynamaktayim ve bu serverda en azından assasin hakkında bişiler bilen birini arıyorum , oyundaki nickim Asuraou yardımcı olabilecek biri varsa (yardımdan kastım item para fln diildir tek istediğim oyun hakkında bilgidir) gecenin geç saatine kadar online olucam şimdiden teşekkürler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Burdan da sorabilirsin istediğin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tamam o zmn ilk sorum 10 lvl oldum ve assasin seçtim hp ve mana barımın altına DP die bi bar daha geldi ve lvl 3 oldu şuan nedir ne işe yarar , onun yüzünden bitkide topluyamıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 DP= divine point bu savaştıkça artan ve çok imba skiller için harcanan bir bar. bitki toplamanla alakası yok. yeterli extraction skilli olması lazım buda topladıkça artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 iyide daha önceden topluyabildiğim bitkiyi şu anda topluyamıyorum , bide ben bu otları nasıl değerlendiricem , alchemy vendoru gibi bişi bulabilmiş diilim henüz ... bu arada en öenmli soruyu sormayı unuttum hmn ekliyeyim ; bu çantadaki slotları nasıl artırabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 İlk bölgedeki bir npc de, ilk çanta genişletmesini yapabilmen lazımdı, küçük bir miktar paraya. Yapmadıysan, şehirde gold temple da aynı npc yi bulabilirsin, asmo isen gold temple ın ortasındaki bankoda. Elyos u bilmiyorum. Diğer sorun içinde, alchemy ile ilgili vendor lar şehirde. İlk başta değendirmek istemezsen, yine gold temple warehouse (banka) mevcut, oraya koyabilirsin. Birde dp ile gather ın alakası yok, farklı bir sebepten dolayıdır o. Ama illa dp ile ilgili dersen, o puanı harcayabileceğin skill i almış olmaz lazım, harcayıp dene derim, belki saçma bir bug a denk gelmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dp'yi harcabilecegim bi skill aldım efet hatta doldukça kullanıyorum şu anda , şu an quest yaptığım yerde hiç bi bitkiye denk gelmediğimden henüz deneme fırsatım olmadı o yüzden bug mı oldu yada başka bi sebepten dolayımı topluyamıyordum bilemicem , çanta genişletme ile ilgili bi quest yapmadım ne yazıkki oyunun başında ama dediğin gibi şehirden gidip sölediğin vendoru bulmaya çalışcam. hmn yeni soruma geçiyorum , quest yapmak pek mantıklı gelmedi bana , ama bazı skill veren questler yapıyorum şuanda aynı skilli bu questleri yapmamış olsam almamın bi yolu varmıydı , yada questlerden sadece şunları takip etmen yeterli olur dediğiniz bi yol varmı ? bide low lvl için muhakkak yap dediğiniz şöle güzel item veren questler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 *Çanta quest i yok, direk npc den genişletiyorsun. *Ödülü skill olan 2 quest yaptım ben, birincisi dp olan ki onu başka yerden alamzsın. İkiciside stigmata veren, ama onu alabiliyorsun, ah dan falan, trainer da yok. *Düşük levelda item önemli değil, kasmana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 itemden kastım iki adet şöle güzelinden swordum olsun yeter gerisi önemli diil benim için :D çantayı 2 lvl genişlettim ama 3. bütçemi aştı biraz :D o biraz beklicek sanırım, bide bu assasin hakkında bişi daha sorucam normal oto atakta iken 4-5-10 gibi ufak ufak sayıları bir anda vuruyor bunların açıklaması nedir ? ben herhalde şey die düşündüm , sağla vuruyor solla vuruyor sonra üçüncü olarak ikisini birden sallıyor ve bu dmg'i vuruyor die düşündüm ama garip geldi yinede bana varsa güzel bi açıklaması dinlemek isterim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1200 evasion var şuan neredeyse invul geziyorum lvl 25den beri farm yapıyorum hıc quest yapmadım kendi lvlım 2 tane yaratıgı eğer mage degıllerse potsuz kesebılıyorum stun dan cıkarmıyorsun arada sırada kaza ıle vuruyo ondada evasiondan yırtıyorum ayrıca her atagı evasion yaptıgım ıcın counterattack ve whirlwind slash yapma sansım oluyo buda bana extra 1 stun daha kazandırıyo. Lvl 30 main hand dager off sw. Not: Runeleri iyi kullanın rune olmadan boşuna Pain Rune veya Binding Rune atmayın işe yaramaz. Rune: Bazı skiller wowdaki combo point gibi yaratığa rune bırakır yukarda yazdıgım skıller runa lvlına gore stun suresını ve ihtimalini yukseltır. Hedefin altında yeşil bir kutu cıkar rune lvlı orada gozukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 lvl 30 dan sonra full crit gitmek gerekiyor bana gore, niye dersen durmadan abyssde kasıyoruz ve pvp cok donuyor. yani bizim server da oyle. pvp de evasion ahım sahım bi ise yaramadıgı icin crit abanmakta fayda var. tabi burda tercih devreye girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar