Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mide / karın ağrısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün sabah başladı, ilk başta cam açıktı üşütmüşümdür dedim ama sonradan farklı bir şey olduğunu anladım. yemek yiyorum şimdi yediğim yemekler sanki miğdeme batarak geçiyor. her derin nefes aldığımda ciğerlerim boğazıma gelcekmiş gibi oluyor.

özellikle yemek yerken fazla oluyor.

ne bu ): ): ): ): ):
Mesaj tarihi:
ülser yada gastrit olabilir. benzer mide ağrılarına strese bağlı gastrit dediydi bana doktor

ps: süt içtiğin zaman ağrı kısa süreli geçiyorsa gastrit demişti doktor bana harbidende öyle oluyür bana
Mesaj tarihi:
abi kola içilir mi rahatlatsın diye, kafayı mı sıyırdınız siz
sağlam mideyi bozan şey kola

strese bağlı gastrit olabilir evet, gazlı içecek kızartma falan kullanmadan kısa sürede doktora git
Mesaj tarihi:
dün karın ağrısından yatakta gözlerim doldu acıdan.
tuvalete girmeme rağmen hiç bir işe yaramadı. en son zehirleniyorumdur belki diye, boğazıma parmak atıp kustum. uyuyakalmışım zaten sonra yatınca. sabah hiç bişeyim yoktu.

ama sanırım benimki üşütme değil bildiğin zehirlenme. erken davranın başınıza iş almayın.

ayrıca benim gibi de kendinizi kurtarmaya çalışmayın direk hastaneye gidin.
Mesaj tarihi:
Eet son cumle dogru. Karin/mide agrilarinda gecmedigi surece bekleyim gecer moduna baglamayin.
6-7 kere zehirlenip 3 defa serum aldim, serumu cakinca 2 dk icinde inanilmaz bi rahatlamayla geciyo olay. Bide disardan cok yemek yiyenler genelde zehirlenmeyle karsilasirlar 5-6 ayda bir.
  • Yeni Oluştur...