Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bugün sabah başladı, ilk başta cam açıktı üşütmüşümdür dedim ama sonradan farklı bir şey olduğunu anladım. yemek yiyorum şimdi yediğim yemekler sanki miğdeme batarak geçiyor. her derin nefes aldığımda ciğerlerim boğazıma gelcekmiş gibi oluyor. özellikle yemek yerken fazla oluyor. ne bu ): ): ): ): ):
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ülser yada gastrit olabilir. benzer mide ağrılarına strese bağlı gastrit dediydi bana doktor ps: süt içtiğin zaman ağrı kısa süreli geçiyorsa gastrit demişti doktor bana harbidende öyle oluyür bana
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 iki soda at. ölmezsen gazdır, çıkar. doktor. evet.
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 arkadaş lanet bir şey ya. hiç sevmem böyle şikayet etmeyi mıy mıy söylenmeyi de başlarda bu kadar yoktu mideye yemek giderken delik deşik ederek gidiyor sanki.
necmi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 mideni delebilirsin dikkat git doktora kardesim
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 5 dakika önce yemeğin yanında kola içtim rahatlatır diye ama bakalım
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bi süre yemek yeme dinlendir mideyi. en fazla çorba iç.
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kahve içebilrisin cok ii gelio
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 karın ağrısı her şeyin belirtisi olabilir bu yüzden hemen bir doktora gitmende fayda var.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi kola içilir mi rahatlatsın diye, kafayı mı sıyırdınız siz sağlam mideyi bozan şey kola strese bağlı gastrit olabilir evet, gazlı içecek kızartma falan kullanmadan kısa sürede doktora git
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 dün karın ağrısından yatakta gözlerim doldu acıdan. tuvalete girmeme rağmen hiç bir işe yaramadı. en son zehirleniyorumdur belki diye, boğazıma parmak atıp kustum. uyuyakalmışım zaten sonra yatınca. sabah hiç bişeyim yoktu. ama sanırım benimki üşütme değil bildiğin zehirlenme. erken davranın başınıza iş almayın. ayrıca benim gibi de kendinizi kurtarmaya çalışmayın direk hastaneye gidin.
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Eet son cumle dogru. Karin/mide agrilarinda gecmedigi surece bekleyim gecer moduna baglamayin. 6-7 kere zehirlenip 3 defa serum aldim, serumu cakinca 2 dk icinde inanilmaz bi rahatlamayla geciyo olay. Bide disardan cok yemek yiyenler genelde zehirlenmeyle karsilasirlar 5-6 ayda bir.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 delindi dimi miden kahve içince :P
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 cok feci bi osuruk atacaksin ve gececek diye dusunuyorum, onun disinda doktora gitmende fayda var.
Öne çıkan mesajlar