Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 evet 6.40 mış.%5 diye kalmıs aklımda gerçi dodge ve parry oranları farklı diye okumustum bi ara biyerde ama sonra bulamadım bi daha orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 pve de arkadan miss parry var diye hatırlıyorum ben. binding içinde şunu diyebilirim, mouse u sadece anlık sağa sola dönüşler ve kamera açısı için kullan. onun dışında her skill ini bindla benim shif+c - sprint v - vanish " - wof c - clock of shadows . . . . diye gidiyodu mesela. her skill in biyerde bindı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 1 2 3 4 q e r t y f g h z x c v b mouse tuşları alt-1-2-3 alt-q alt-e falan bunlar alıştıın zaman çok rahat. A ile D'yi de strafe e al döndürmesin mousela kamera açısını ayarla sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 forçen said: pve de arkadan miss parry var diye hatırlıyorum ben. Arkadan miss var parry yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Hergonan said: forçen said: pve de arkadan miss parry var diye hatırlıyorum ben. Arkadan miss var parry yok parryden emin değilim. miss in olması mantıklı zaten de dodge vardı asıl onu demeye çalışmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 arkadan parry yok sadece miss ve dodge heryere var saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Madcat said: arkasina gecmek icin var tabi? pala veya warior gibi bodozlama dalmazsın? pala warrior shaman dk druid arkasına gecmiyomu boss'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 pvpde dodge yoktu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 boss'u gectim, her melee rakibinin arkasına gecmeye calısıyoki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 valla rogue kadar önemli olmadığını düşünüyorum ben bodozlama dalıo warior ve palalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 tauren roguelar çok imba oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar