yves Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya dergiyi alınca hiç umursamadım ama benim abonelik iki gün önce bitti..bu ara idare ediim bari dedim işnetle..dergide bişi bulamadım..aldığımızda bi kağıt falan yoktu dimi??hiç dikkat etmedim..[signature][hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 chipi 7-8 aydir almiyorum ancak sana onerim superonline genc....anet ....falan var bi ara sorutur cok ucuzlar ama hizmet kaliteisni bilmem dial up gunleri cetin ancak hos gunlerdi tabi arada 70-150 mil tel faturalarini saymazsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 pcnet veriyor her ay bi aylık bağlantı.. bi ay işnet bi ay tr.net bi ay e-kolay..[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ama soruya hala cevap yok :D chip'de 32. sayfa diyor, ama 32. sayfada CD içeriğinden bahsedilmiş.. 3 cd var tek tek dene ben bulamadım şimdi CD'leri[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 milliyet e-kolay için hergün 1 günlük şifre veriyor. dial-up günlerimde olsaydı ya, gidip e-kolay paketi için kaç para bayılıyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Sakın kanma öyle şeylere. 1 ay kullanıyorsun, sonraki ayı kredi kartından direk çekiyorlar... Bela kısaca...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yanında bi kağıt varmış dergiden ayrı..buldum masamın üzerindeki karmaşada başka bişi ararken..neyse saolun..[signature][hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 dial up üyeliin bitti ise sorun yapma, söle birine beleşe bile verir[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bir ara ttnet creative v90 modem alana 3 ay neti beles veriolardi belki o kampanya hala vardir bir arastirin bakiiiim ancak dedim 1 yil evveldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar