Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 aylık işnet bu ayki chip in neresinde??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya dergiyi alınca hiç umursamadım ama benim abonelik iki gün önce bitti..bu ara idare ediim bari dedim işnetle..dergide bişi bulamadım..aldığımızda bi kağıt falan yoktu dimi??hiç dikkat etmedim..[signature][hline]Only in silence the word,
only in dark the light,
only in dying life:
bright the hawk's flight
on the empty sky.
Creation of Ea
Mesaj tarihi:
chipi 7-8 aydir almiyorum ancak sana onerim superonline genc....anet ....falan var bi ara sorutur cok ucuzlar ama hizmet kaliteisni bilmem dial up gunleri cetin ancak hos gunlerdi tabi arada 70-150 mil tel faturalarini saymazsak :D
Mesaj tarihi:
pcnet veriyor her ay bi aylık bağlantı..
bi ay işnet bi ay tr.net bi ay e-kolay..[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
ama soruya hala cevap yok :D

chip'de 32. sayfa diyor, ama 32. sayfada CD içeriğinden bahsedilmiş..

3 cd var tek tek dene ben bulamadım şimdi CD'leri[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Mesaj tarihi:
Sakın kanma öyle şeylere. 1 ay kullanıyorsun, sonraki ayı kredi kartından direk çekiyorlar... Bela kısaca...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:
yanında bi kağıt varmış dergiden ayrı..buldum masamın üzerindeki karmaşada başka bişi ararken..neyse saolun..[signature][hline]Only in silence the word,
only in dark the light,
only in dying life:
bright the hawk's flight
on the empty sky.
Creation of Ea
  • Yeni Oluştur...