Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 TSL 6. Hafta: Fenerbahçe vs İstanbul Büyükşehir Belediyespor Şükrü Saracoğlu 20.09.2009 / 21.00 Hakem: Hüseyin Göçek Lig TV Sarı-lacivertli ekibin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya çıkması beklenen 11'i şöyle: Volkan Demirel, Bekir, Bilica, Lugano, Vederson, Kazım, Cristian, Mehmet Topuz, Dos Santos, Alex, Güiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bayram kazası olur mu? hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ulan şu Kazım malağını hala mı oynatıyor!! Bir de üstüne tam Semih'lik maçta bu haldeki Guiza? Biri dur desin şu Daum'a öfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Her iki takıma da başarılar dilerim. Temiz bir maç olsun. Eğlenceli ve zevkli geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Shaggy said: bayram kazası olur mu? hadi bakalım. ya nasip.. ibb eskisi gibi değil ve çok eksiği var ama süpriz yapıp bayram hediyesi verir mi bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ibrahim akın hattrick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ibb nin oyuncularının yarısı sakat.tum cezalı,taner sakat hasagic sakat.zor maç olmaz.fener twente maçındaki gibi oynamazsa farka gider.yoksa ibrahim akın coşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kermit said: 3-1 bi an yeniliyoruz sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 adriano'yu satmasalardı. ibo - adriano forvetiyle dağıtırlardı. ibb gerçekten bilinçli yapmış bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Phyxantar said: kermit said: 3-1 bi an yeniliyoruz sandım ev sahinisiniz lan işte bu skorla biticek. telefon aldım içerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Çok yazıyor. Bir dahaki sefere çaldırıp kapatacam. Sen beni ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sdfsd tum cezalıymış be fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi cenabet bu guiza yok baska tarifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Odeon said: abi cenabet bu guiza yok baska tarifi sevgilisini gösteriyolar her maç tribünde kütür kütür bacımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 lan guiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bi organizasyon yapip hamama filan goturmek lazim bu herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yahu 18 e kadar giriyoruz harika paslar vs. orada bi dalgalar oluyor gol olmuyor hasbinallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 olcak olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 vederson > carlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kazım > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Manyak yerde yere çarpmış gol,kaleci adına üzüldüm;iki kaleci olsa tutulmazdı orda yere çarpınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Guizanın santosa pası çok iyiydi,alex nasıl kaçırdı böyle basit golü.Tribünlerden uzun süredir bu kafdar ses duymamıştım,seyirci güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 seyirci degil taraftar onlar. ondan iyi ses geliyor. arada cikan boguk sesler gelmemis bugun stada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar