Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ewt arkadaşlar okul bitti tatil başladı.duygu ve düşüncelerinizi alabilir miyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Hapishaneden cikmis gibi hissediyorum kendimi icim icime sigmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 son 7 senemi geçirdiğim okuldan ayrılıyorum. Duygularım karmakarışık..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 aynen sovereign gibi[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ehue bi senem var mezuniyete 1 ay kadar yan gelip yatacam memnunum o bakımdan. tabi sonra öss derdi başlıyo "öss nubisi" olacam bende hayırlısı...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ne bitmesi be şimdi kurtarmaya çalışıyoruz ühü[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Hayatımda ilk defa okulun bitmemesini istiyorum. Anlamadım ben de.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 2 aydır raporluydum okula felan gitmiyorum ben bişi anlamadım o yüzden (:[signature][hline]Tanık oLsun maVi gozLu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bok tatil oldu 25 ve 26 nsında bütünlemelere giricm grrrrrrr hemde kodumun natosu yüzünden okulda da diil sütlücede abidik gubidik bi okulda giricez offf![signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ben eylülde matematik bütünlemesine sokulucam (girmicem) bütün yaz mat şimdi öff öf öf öf öÖFF ÖF[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bugün lisedeki son günümdü Well, we got no choice All the girls and boys Makin' all that noise 'Cause they found new toys Well, we can't salute ya Can't find a flag If that don't suit ya That's a drag School's out for summer School's out forever School's been blown to pieces No more pencils No more books No more teacher's dirty looks Well, we got no class And we got no principles And we got no innocence We can't even think of a word that rhymes School's out for summer School's out forever School's been blown to pieces No more pencils No more books No more teacher's dirty looks Out for summer Out 'til fall We might not go back at all School's out forever School's out for summer School's out with fever School's out completely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 dün uzun zamandan beri konuşmadığım bir arkadaş nette "sen vefa lisesindeydin" dimi dedi. ben de 7 senenin alışkanlığı olacak ki tam evet diyecektim birden bire mezuniyet töreninden geldiğimi hatırladım.. artık lise öğrencisi değildim ve bir anda ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım kaldım. yeni kapılar açılmadığı sürece eski günleri anımsarım herhalde.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 16 Haziran 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bende öss nubisi oalcam bu sene ya:) bu arada berk durumu kısaca özetlemiş:)onun ardından da bi alice cooper-alma mater dinlerseniz de okul bitti höd ne oldu ya? sendormunun iyice içine gömülebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ulan ya 8. senem st benoitte ve dahaytenı lise sona geçiyorum 2 sene hazırlık 3 sene orta 3 sene lise ööööööööööööf öf ama güzel okulumuz var allah için yoksa ölürdüm[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 zuhaha ben 16 yaşımdayım lise son 'a geçiyorum:)sen dede olmuşsun o kadar yıl okuduysan lise.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 lisem bitti.. üsküdar amerikana bi daha dönmicem en azından okumak için.. 2004crew ruhu bi daha olmicak okul arkadşalarımla artık öğle tenefüsünde oturup geyik yapamicam futbol oynayamicam okulda hocalarla dalga geçip eğlenemicem acaip karışık duygular.. bi yanda lise bitti hep kahretsin dediimiz hocalarımızdan dersleirmizden kurtulduk.. bi yanda da bi daha yaşayamicamız mükemmel günleri geride bıraktık.. bi daha yaşanmamak üzere.. gerçekten çok garip.. ama üzücü..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bende 8 sene devlet okulunda ilköğretim okudum bi kere bile ziyaret etmedim okulu hiç sevmiyodum zaten sevdiğim hocalar gitmişti biz mezun olduktan sonra liseden seneye mezun olacam, bilmiyorum üzülmicem sanırım eheh burda çok arayacan diyolar ama bi kızlarını ararım heralde:P[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 heffer olayı özetlemiş benim yerime +1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 heffer a seneye son olma dışında benden de +1 :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 okul bitti hakkaten ama zaten bu sene çok boş ve hızlı geçti. şu sınavı da bi hallediyim de şöyle güzeeel bi tatil yapiyim artık.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar