Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alışveriş Çılgınlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beni faceden bi kuzenim eklemişti ondan görmüş şimdi hepsi faceden invite atmış lan genci yaşlısı tüm sülale facebook kullanıyor imişiz inanamazsınız çok çılgın insanlar var ailede.
Mesaj tarihi:
Benim face yol geçen hanı.Arkadaşlarımın babaları anneleri bile var, amcamlar yengemler...Babam bana face aç diye diretiyo.Annem , teyzenin var büyük teyzenin var benim yok diyo.Eğer alırsam pc üstündeki egemenliğim biticek.
Mesaj tarihi:
Abi büyük mağazalar acaip indirim yapmış.Küçük esnaf mısınız bilmiyorum belki değilsinizdir de.O collezione falan 10lira 15lira bir sürü şey var kötü de değil.

Küçük esnaf bu gidişle batıcak ki zaten teyzem 20yıllık dükkanını kapattı.
Mesaj tarihi:
ahah konuyu değiştiriyorum hafiften ama evet o kıskanma meselesi de mevcut anneler babalar dayılar halalar herkes birbirini kıskanıp msn facebook diye diretiyor bir de aldıkları veya istedikleri msn adresleri var ki onları hiç anlatmayayım ben en iyisi.
Mesaj tarihi:
dunkelzahn said:

ahah konuyu değiştiriyorum hafiften ama evet o kıskanma meselesi de mevcut anneler babalar dayılar halalar herkes birbirini kıskanıp msn facebook diye diretiyor bir de aldıkları veya istedikleri msn adresleri var ki onları hiç anlatmayayım ben en iyisi.

Arkımın annesinin yonjası vardı yorum yazmıştı.

tandığım bi 35 yaşındaki ablada Yoq ii yha nolsun gibi diye konuşuyo.
  • Yeni Oluştur...