Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Nil NİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 HE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Çok gıcık bi insansın. ve oturum açtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 eed seni blocklamisim yanlislikla. :D kuzenim sandiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 burda yazar nille msnden konuşıuyorz demek istemiş.ov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 vaniLLe said: kuzenim sandiydim. içim rahatladı. kuzenlerini bloklayan bir ben değilmişim. kuzen dediğinle aranda en fazla 2 yaş olacak. yoksa bloklamak lazımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bella said: burda yazar nille msnden konuşıuyorz demek istemiş.ov. yok ya hiç yazmıyo msnden bana :D bütün akrabalarım engelli bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 benimkiler alamanci. alamancilarin hepsini hayattan blocklamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bence kurtköy ve kartallıları hayattan bloklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 LÜT FEN kurtköy çok feci, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yha adamin topigi benimkinden daha cok hit aldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Yhaaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 beni faceden bi kuzenim eklemişti ondan görmüş şimdi hepsi faceden invite atmış lan genci yaşlısı tüm sülale facebook kullanıyor imişiz inanamazsınız çok çılgın insanlar var ailede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Benim face yol geçen hanı.Arkadaşlarımın babaları anneleri bile var, amcamlar yengemler...Babam bana face aç diye diretiyo.Annem , teyzenin var büyük teyzenin var benim yok diyo.Eğer alırsam pc üstündeki egemenliğim biticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ulan madem millet o kadar alışverişe çıktı bizim mağazaya niye uğramadı gavurlar? Edeyim böyle işin içine ya borç geldi gırtlağa dayandı hala iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Abi büyük mağazalar acaip indirim yapmış.Küçük esnaf mısınız bilmiyorum belki değilsinizdir de.O collezione falan 10lira 15lira bir sürü şey var kötü de değil. Küçük esnaf bu gidişle batıcak ki zaten teyzem 20yıllık dükkanını kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 arkadaşlar bu gerçek teyzemin başına geldi diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Aynen öyle bilirsin kemeraltının şimdiki halini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ahah konuyu değiştiriyorum hafiften ama evet o kıskanma meselesi de mevcut anneler babalar dayılar halalar herkes birbirini kıskanıp msn facebook diye diretiyor bir de aldıkları veya istedikleri msn adresleri var ki onları hiç anlatmayayım ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bilmiyorum anlatsana http://farm1.static.flickr.com/170/439329819_fe1c3866a9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Gel yavrum şöyle dizime otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 dunkelzahn said: ahah konuyu değiştiriyorum hafiften ama evet o kıskanma meselesi de mevcut anneler babalar dayılar halalar herkes birbirini kıskanıp msn facebook diye diretiyor bir de aldıkları veya istedikleri msn adresleri var ki onları hiç anlatmayayım ben en iyisi. Arkımın annesinin yonjası vardı yorum yazmıştı. tandığım bi 35 yaşındaki ablada Yoq ii yha nolsun gibi diye konuşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 peki mavi gözlüm seni seviyorum 107 diye email adresi mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 [email protected] isteyen ekleyebilir.Benim adres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar