Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yurda çıkıcam. devlet yurtlarının kayıtları bitmiştir herhalde şimdiye kadar hiç ilgim olmadığı için bilgim de yok. özel yurtların tarihleri oluyo mu?yarın gitsem kayıt yaparlar mı kontenjana göre mi alıyolar nedir nolur biri yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 sen istanbul ünideydin galba http://www.kutluapart.com/ 10 aylık kontrat imzalıyosun falan filan baya güzel bi yer burası. kontenjan vs. yok muhtemelen dolmamıştır henüz. aylık 500 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için elesso.bu avcılarda ama,benim kampüsüm beyazıtta. direk beyazıt istemiyorum da merkezi biyer olsa iyi olur.avcılar cidden çok uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 paran olduktan sonra özel yurtlarda her şekilde yer bulursun. hemen hemen tüm özel üniversitelerin yurtları dışarıdan öğrenci kabul ediyolar yakınlarda bi özel üniversite falan varsa araştırabilirsin. onun dışında beşiktaştada kadıköyde falanda 10-15 tane olması lazım ama genel olarak giriş çıkış saatine vıdı vıdı yapabilen yerler bunlar. o yüzden en iyisi özel üniversitelerin yurtlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 teşekkür ederim tekrar. özel üniversite bizim oralarda bilmiyorum var mı ama kontenjanları dolmuştur herhalde ders yılı başladı-bazılarının da yakında başlicak. kimse yok mu yurtta/apartta kalan avrupa yakasında ya da kadıköyde? bi yardım edin çok acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 netten baktım hemen çok kısa belki sende incelemişsindir ama belki yardımcı olur diye koyayım ben gene bi kaç link.üsttekiler yurtların kendi siteleri alttaki ise birden fazla yurt alternatifi sunuyor. http://www.yurtistanbul.com/iletisim.htm http://www.ozelyurtpansiyon.com/yurtlar/detay/kadikoy-oz-yuvam-apartlari--istanbul http://www.ozelyurtara.com/yurtlar/%C4%B0stanbul/anadolu-yakasi-yurtlari/kadikoy-yurtlari/apart-yuvam-%C3%96grenci-yuirtlari.html http://www.ata-kizyurdu.com/Ana_Sayfa.html http://www.yurtlarburada.com/Istanbul/Yurtlar/Kiz-Ogrenci-Yurtlari-Apartlari-Evleri/?ilce=kadikoy&id=424 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 teşekkür ederim,bir iki tanesini beğendim.aricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 o taraflarda kiralar çok yüksek değildi, ev de bakabilirsin bence ki yurttan çok daha iyidir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kadıköyde mi kiralar yüksek değil? şimdi ben son sınıfa geçtim tek sene için eve çıkmak çok masraflı olur.sonra yurtdışı planlarım var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 pati eliti napcak devlet yurdunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Adam erkek beyler, kız yurdu tavsiye deip durmayın. Gidecek rezil olacak sonra:D Paran varsa heryerde bulabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Efrasiyab said: Adam erkek beyler, kız yurdu tavsiye deip durmayın. Gidecek rezil olacak sonra:D Paran varsa heryerde bulabilrsin.LOL bella, bildiğim kadarıyla beyazıt kadıköyde değil. yani en son öyleydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hala değil. kadıköyden bahsediyosun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ha yok ne kadıköyü ya, eve çıkmanın mantığı nerde kaldı yani=) beyazıt taraflarında pahalı değil, ama kalacağın sokağı ve ev arkadaşını iyi seçmen lazım. ayrıca yalnız başına eve çıkılmaz, hergün birisi gelmeyecekse o ev fazla boş olur, sıkılrsın. ayrıca para kısmı da var tabi baban fabrikatör değilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 baban fabrikatörse de, selam naber=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 babam fabrikatör değil,armatör. eve çıkmayı planlamıyorum tek sene için zaten belki grand bella ya yerleşirim yakında istanbul'a da açmayı planlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Efrasiyab said: Adam erkek beyler, kız yurdu tavsiye deip durmayın. Gidecek rezil olacak sonra:D Paran varsa heryerde bulabilrsin.ya of ama LOL ahahah @bella grand bella bahçeşehir taraflarında ama, ordan gelmen yine uzun sürer. bi de okul açsın baban sana bella üniversitesi diye(= ya yardımcı olmak isterim ama İÜ'de olup da yurtta kalan bir tane tanıdığım insan var, onunla da tanışmak istemezsin. Onu tanıyan 15 tane falan arkadaşım var, hiçbirimiz kendisinden kurtulamadık ve her biraraya gelişimizde kendisiyle hayli dalga geçiyoruz. Onun için 2 adet tanım cümlesi yarattım. 1. X çok konuşmaz, az susar. 2. Teoride biseksüel, pratikte aseksüel! Şimdi sana bunların komik gelmesi için onu tanıman gerek ama bunu sana yapamam lol. Şey diyim, yurt olayı için seni en çok bayacak olay muhtemelen kurallar olur, yok en geç şu saatte geleceksin, şu bu o yasak falan. bunlar can sıkar, gerisi yalan. helası banyosu temiz olsun, oda yaşanabilir olsun yeter. bi de sahibinin sapık olmamasına dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 AHAHAH arkadaşını benle tanıştırmanın bağlantısını çözemedm pek=) ama saol bakıcam bayramdan sonra yurtlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 TANIŞTIRMIYORUM ZATEN KİMSEYLE. AYRICA ARKADAŞIM DEĞİL O BENİM. SADECE TANIYORUM LOL. AYRICA AYNI ÜNİDESİNİZ. ayrıca kız kendisi. neyse lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tamam sakin ol arkadaşın değil sadece tanıyosun hatta o seni tanıyo ama sen tanımıyosun sdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bence zaten bu sinirin onunla arkadas olmamandan kaynaklanıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bella said: tamam sakin ol arkadaşın değil sadece tanıyosun hatta o seni tanıyo ama sen tanımıyosun sdkflbak cansın, valla öyle bir organize ederim ki, tanıştırırım seni de. tanıştığın güne lanet edersin. ha seni yüzyüze tanımıyor olmam da bunu değiştirmez inan bana, ona senden biraz bahsetsem o seni bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 1 fotoğraflık pilin var dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 AHAHAHAHA şuna sesli güldüm. ismimi nerden öğrendin sdf benden nası bahsetcen merak ettm sdf ayrıca neden takıksın bu kıza onu da merak ettm ayrıca mesaja baya güldüm ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 BENI TANISTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar