Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Dini bayram tatillerinde her yerin kapalı olması can sıkıcı oluyor. 20 farklı akraba olsa aslında gidersin, kuzenlerle felan buluşursun, el öpersin harçlık alırsın vs. Ama akraba ilişkileri olmayınca çok boş ve anlamsız oluyor. Her yer kapalı olunca da daha sıkıcı geçiyor. Ankara'da açık olan ve bayramda ilginç sergiler/festivaller türü şeyler içeren mağaza, alışveriş merkezi vs nereler var bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Aspava aciktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Baktım demin, Real 1. ve 2. günler 14'ten itibaren açıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Wow, Ankara huh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 birlikte gezecek kuzen muzen,arkadaş yoksa çok sıkılırsın zaten tek başına,ben olsam sıkılırdım yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar