Bronx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 thread'deki linklerin tumu kirik. kaynak kod'u ve executable'ina sahip olan biri bana yollayabilirsesiteye koyup buraya linkleyecegim.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Zamaninda o topic altinda ben de yaptim ayni seyi ama ya kimsede yok, ya da gondermeye useniyorlar iki dakka.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bende olması gerek ama bulamıyorum bulunca hemen yollarım kim bilir nerede :) başka isterseniz onuda verebilirim kaynak kodlarını [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 16 Haziran 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar