Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 uzatmadan soracam hangisi daha iyi bu iki oyunun? Ikisini de oynamadim hic, ciktiklarinda gelmemisti riyada ve zaten settlers oynamaktan vaktim olmazdi. Turkiyeye tasindiktan sonra da herkes oynuyor diye kil olup oynamadim hic ama artik olaya girmek istiyorum. O yuzden hangisi daha iyidir? Birini oynayacak vaktim var cunku ve iyi olana girmek istiyorum + bunlarin guzel user modlari varmis sanirim... hangileri guzel falan. gogogogogo tavsiye time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Homm 3 tabiki !! expansionlarıyla beraber tadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ona gore gog dan alacam cunku 10$ dolarimi en iyi sekilde degerlendirmek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 manyak mısın gir wareze homm3 complete edition var hiç bi sorunu yok mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3, net. 2 de güzel ama, 3 tepe noktası olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 "peder zickler" said: manyak mısın gir wareze homm3 complete edition var hiç bi sorunu yok mis gibi para kazanan bir adamim ben artik, mumkun oldugunca oyunlara para vermeye calisiyorum. ok 3 u aliyorum o zaman. oh mis. User modlari falan nasil HOMM3 un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 o 10 dolara tüm expansionlar dahil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Orjinal oyunun yeri ayrı oluyor kanımca ne bilim... 3 kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3 > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 buyur burda link. Hmm3 + tum expansionlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 HOMM2 daha güzel. Ancak HOMM3 daha yeni. Birçok kişi o yüzden HOMM3 diyecektir. Lakin HOMM2'nin tadı serinin diğerlerinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 aslinda ikisini de alip once homm2 oynayasim var sonra tatmin olunca homm3'e gecesim var ama vakit dar ve birini oynadiktan sonra oburunun herhangi yeni birsey vermeyecegini dusunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 homm3 tur olay saatlerce gunlerce oynamaktır homm 3 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 homm3 u aldim gitti. tavsiye ederim gog'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 grafikler cok eski kalmis, bir sekilde ekran cozunurlugu artmiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 HOMM u kalmış babacım ya. oohoo denir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 campaing oynuyacaksan homm2 ve might and magic 6da olanları oku derim zira 3 çok bağlı olaylara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Biz hala oynuyoruz 3. Arcane in dediği gibi 3>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3 ün yanına armageddon's blade yükledin mi aylarca oynarsın, tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hah o armageddon's blade nedir napar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Expansionları azmo ... mesela sen istedikleini giriyorsun sana random map yapıyor falan çok iyi expansionları var oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ya bitane user mod varmis homm3 icin, oyunu muthis zevkli yapiyor falan diyordu birisi... onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 wake of gods? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bilmiyorum iste :( neyse oyunu indirdim bi duz oynayalim hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Azmodai said: hah o armageddon's blade nedir napar? yeni bir sürü campaignleri var misal ve bence daha eğlenceliler, campaign değil de öbür mapleri(scenario diye geçiyordu yanılmıyorsam) oynarım ben diyorsan yeni bir town seçeneği var elementallerden oluşan, confluxtu sanırım adı.bir kaç yeni artifact var(oyuna adını veren armageddon's blade expert armageddon büyüsü ekler magic book una ve kendi creature ların armageddon dan damage yemez) , yeni imba creature lar(azure dragon, fearie dragon vs).bide benim en çok hoşuma giden; tüm scenarioları ezberledikten sonra yeni scenario mapler yapan bi map generator var.bunlar ilk anda aklıma gelenler edit: alıntı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar