DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Selamlar okul ve yurt ortamlarına girdim,e laptop lazım napacam ben allahın tuzlasında. *elimde yaklaşık 1.3k ytl var *e oyun flnda oynamak istiyorum *ergonomisi,ağırlığı fln hiç umrumda değil,zaten yurt odasında masanın başında duracak taşımayacam sağa sola. şu alet iyiye benziyo dedim ama ub konularda noobum,bi el atarsanız,yorum yapar yada siz bi önerirseniz sevinirim,teşekkürler. Acer as5738g-654g32mn intel core 2 duo t6500 2.1 ghz 512 mb nvidia g force g105 4 gb ddr 2 320 gb sata 15.6'' webcam fln 1k ytl bu üstteki alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 benim de butcem 1500 tl civarı su bir kac model arasında gidip geliyorum samsung toshiba toshiba a500 serisi sanırım yeni cıktıgı icin bu kadar fiyat farkı var,biraz beklicem veya 1-2 ay icinde almanyadan bir arkadas gelecek orada fiyatlar uygunsa ordan getirte bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-008tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cam-wpre/productDetails.aspx?I_ID=39932 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 önerdiğin alet güzele benziyor,ama 70 ytl daha az para verip şunu alabiliyorum http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r522-fs03tr-r522-core2duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-1024mb-hd4650--15.6-dvdrw-wpre/productdetails.aspx?I_ID=39846 işlemci 2.8 değil 2.5 ama ekran kartı sanırım daha iyi,hd4650. yahut aynısı gibi bu http://www.vatanbilgisayar.com/hp-vj857ea-dv6-1238et-core2duo-p8700-2.53ghz-4096mb-320gb-1024mb-hd4650-15,6-bt-dvdrw-wvp/productdetails.aspx?I_ID=39938 acil cevap verene dürüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yarın samsung u alıcam ben galiba,sen hangi sehirdesin?2 tane alcaz desek bi kıyak yaparlar mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben bugün alacam hatta karar versem şimdi cıkıp alacam babamın kredi kartı daha yaklaşık 1 saat elimde,değerlendirmem lazım ama işlemci vs ekran akrtı sorununda tıkalı kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bence cok oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sakın hp pavilion alma da ne alırsan al ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben bugün alamadım seçemedim,içim rahat etmedi samsung'u eledim o packard bell'i almayı düşünüyorum samsung ve acer'i tamir-garanti vb hizmetlerdeki başarısızlıkları nedeniyle eledim,daha önce çok çektirdiler bana hp konusundada çok içim rahat değil,2 adet laptopları geçti elimden,ikiside çok mutlu etmemişti kalite olarak beni packard bell kullanan arkadaşlarımın çok şikayeti yok para oalydı bi toşiba alaydım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 samsung un servisi neden kotuymus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ben o Samsung'u aldım. Alet gayet güzel, malzeme kalitesi (piano siyah üst taraf, anti bakteriyel klavye vs) hp pavillondan daha iyi. HP bence almayın, beş para etmez. Senin için çnemli mi bilmem ama, uzun süre oyun oynarken bile fan çok sessiz çalışıyor (zaten samsungun reklam yaptığı meziyetlerinden biri bu) Öte yandan biraz daha para vererek işlemcisi daha iyi olan Packard Bell alındabilir, nasıldır bilmiyorum. Ama HP almayın. edik: Bir de Samsung'un ekranı lcd değil led, görüntü güzel, pil ömrünü uzatıyor(muş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 lenovo deneyen var mı, bunun hakkında yorum istiyorum ama ? İŞLEMCİ: Intel® Core™2 Duo İşlemci T6600 2,2 Ghz , Düzey 2 önbellek 2 MB İşlemci RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max. 4 GB) HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer EKRAN KARTI: Nvidia GeForce GT 130M Max. 2815 MB Ekran Kartı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ya oyun falan demesen yurt dışından bir mac getir rahat et diycektim de, oyun istiyorsun. Packard bell iyiymiş cidden. 1.3k sınırını biraz aşıyor ama değer gibi. Laptop ekran kartlarından hiç anlamıyorum, anlayan biri o kısmı da aydınlatırsa bence için rahat rahat al o aleti. Isınma, fan, performans konusuna gelince bir tane fanlı stand alırsın abi 20tl ye, ben öyle yaptım, çatır çutur kullanıyorsun aletini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 millet HP'den neden bu kadar şikayetçi anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yav said: millet HP'den neden bu kadar şikayetçi anlamadım valla pavilyon almıstım 1bucuk sene once toplam 5 ay garantide kaldı 2 kere en son yapamadılar allah var parasını takır takır odediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 benimki hiç bozulmadı ama çoook fazla ısınıyor laptop diil lapfire oluyor adeta X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 "social butterfly" said: benimki hiç bozulmadı ama çoook fazla ısınıyor laptop diil lapfire oluyor adeta X( benimkinin fanı bozulmustu zaten cok fazla ısınan alet surekli reset atıyodu kendine sonra garantiye goturdum yeni fan taktılar verdiler (2 ay laptop ben de degildi) fakat fanı bozuk oldugu sırada anakart hasar almıs 1 sene yarım yamalak kullandım en son anakart bir uctu bi daha düzelmedi öldü pc yenisini verelim dediler yok dedim parayı verin simdi ödediler parayı yeni laptop bakıyom samsung alcam herhalde bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu topiğe öneri yağacak fikirler ardı ardına gelecek diye ne umutlanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 aldın mı,packard bell in ön bellek 6 mb iken samsung un 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 @nutella ben bilgisayardan pek anlamam ama packard bell samsungdan daha mantıklı gözüküyor.sen neden samsungu tercih ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yeni gordum packard bell i ben haklısın daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 topkapı vatan bayram sebebiyle kapalıymış akşam avcılar şubesine gidip almayı düşünüyorumda şu an bayramlaşma,iş-güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 izmir subesinde kalmamıs stokda packard bell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 toshiba A 350 22H aldım hayırlı olsun diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hayırlı olsun , bende acer filan düşün demeye gelcektim :D acer güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar