Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop önerisi

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Selamlar
okul ve yurt ortamlarına girdim,e laptop lazım napacam ben allahın tuzlasında.

*elimde yaklaşık 1.3k ytl var

*e oyun flnda oynamak istiyorum

*ergonomisi,ağırlığı fln hiç umrumda değil,zaten yurt odasında masanın başında duracak taşımayacam sağa sola.

şu alet iyiye benziyo dedim ama ub konularda noobum,bi el atarsanız,yorum yapar yada siz bi önerirseniz sevinirim,teşekkürler.

Acer as5738g-654g32mn

intel core 2 duo t6500 2.1 ghz
512 mb nvidia g force g105
4 gb ddr 2
320 gb sata
15.6''
webcam fln

1k ytl bu üstteki alet.
Sosyal ağlarda paylaş

önerdiğin alet güzele benziyor,ama 70 ytl daha az para verip şunu alabiliyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r522-fs03tr-r522-core2duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-1024mb-hd4650--15.6-dvdrw-wpre/productdetails.aspx?I_ID=39846

işlemci 2.8 değil 2.5 ama ekran kartı sanırım daha iyi,hd4650.

yahut aynısı gibi bu

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-vj857ea-dv6-1238et-core2duo-p8700-2.53ghz-4096mb-320gb-1024mb-hd4650-15,6-bt-dvdrw-wvp/productdetails.aspx?I_ID=39938

acil cevap verene dürüm var
Sosyal ağlarda paylaş

ben bugün alamadım
seçemedim,içim rahat etmedi
samsung'u eledim

o packard bell'i almayı düşünüyorum

samsung ve acer'i tamir-garanti vb hizmetlerdeki başarısızlıkları nedeniyle eledim,daha önce çok çektirdiler bana

hp konusundada çok içim rahat değil,2 adet laptopları geçti elimden,ikiside çok mutlu etmemişti kalite olarak beni

packard bell kullanan arkadaşlarımın çok şikayeti yok

para oalydı bi toşiba alaydım :/
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o Samsung'u aldım. Alet gayet güzel, malzeme kalitesi (piano siyah üst taraf, anti bakteriyel klavye vs) hp pavillondan daha iyi. HP bence almayın, beş para etmez. Senin için çnemli mi bilmem ama, uzun süre oyun oynarken bile fan çok sessiz çalışıyor (zaten samsungun reklam yaptığı meziyetlerinden biri bu)

Öte yandan biraz daha para vererek işlemcisi daha iyi olan Packard Bell alındabilir, nasıldır bilmiyorum. Ama HP almayın.

edik: Bir de Samsung'un ekranı lcd değil led, görüntü güzel, pil ömrünü uzatıyor(muş)
Sosyal ağlarda paylaş

lenovo deneyen var mı, bunun hakkında yorum istiyorum ama ?

İŞLEMCİ: Intel® Core™2 Duo İşlemci T6600 2,2 Ghz , Düzey 2 önbellek 2 MB İşlemci
RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max. 4 GB)
HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
EKRAN KARTI: Nvidia GeForce GT 130M Max. 2815 MB Ekran Kartı

falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oyun falan demesen yurt dışından bir mac getir rahat et diycektim de, oyun istiyorsun. Packard bell iyiymiş cidden. 1.3k sınırını biraz aşıyor ama değer gibi. Laptop ekran kartlarından hiç anlamıyorum, anlayan biri o kısmı da aydınlatırsa bence için rahat rahat al o aleti.

Isınma, fan, performans konusuna gelince bir tane fanlı stand alırsın abi 20tl ye, ben öyle yaptım, çatır çutur kullanıyorsun aletini.
Sosyal ağlarda paylaş

"social butterfly" said:

benimki hiç bozulmadı ama çoook fazla ısınıyor laptop diil lapfire oluyor adeta X(

benimkinin fanı bozulmustu zaten cok fazla ısınan alet surekli reset atıyodu kendine sonra garantiye goturdum yeni fan taktılar verdiler (2 ay laptop ben de degildi) fakat fanı bozuk oldugu sırada anakart hasar almıs 1 sene yarım yamalak kullandım en son anakart bir uctu bi daha düzelmedi öldü pc yenisini verelim dediler yok dedim parayı verin simdi ödediler parayı yeni laptop bakıyom samsung alcam herhalde bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...