EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 1024*768 kullanıyorum ben ekran çözünürlüğü. 2 gündür facebook sayfaya sığmıyo taşıyo 800*600 açılıyo galiba. Neden olmuşturki bu nasıl düzelir? Firefox kullanıyorum. Başka sitelerde de yok böyle bi problem. Alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Karakter boyutlarında bir gariplik var mı? Farkında olmadan sayfa boyutunu değiştirmiş olabilir misin? Bazı browserlar hatırlayıp son haliyle açıyor yeniden açarken. CTRL'ye basılı tutup mouse scroll'unu çevirince değişiyordu sanırım boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ctrl+ scroll back ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bi yaşıma daha girdim, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar