Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 aylik 100mb internet yetermi telefon icin ? blackberry bold um var blackberry messenger kullanmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bis alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 blackberry internet service Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 100mb kotası mı? İnternet kullanım şekline göre değişir. Eğer iletişim ve bilgi edinme için kullanıp resim ve video ile çok işin olmayacaksa yeter. İnternette dolanırken resimlerin yüklenmesini de kapatırsın, güzel güzel yeter bence. Ama video izlersen, resimlerle birlikte internette surf yaparsan kullanım yoğunluğuna bağlı olarak yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Tripling said: bis alsana blackberry'ni bis ile kullanman daha yararlı olabilir. kotanın yetip yetmeyeceği tamamen xaty'nin dediği gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bence bir seye yetmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 of aylik 30 tl ey mis 12 ay lik ogrendim thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben jery, beni nüfusuna alsana :D bi bakıyom rezidans yaptırıyon. bi bakıyom blekberiler internetler.. sana baba diyebilirmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 iphoneumda işte hatun günde 1 kere facebook a giriyor bide ortalama günde bi 10 dakkalık video seyrediyorum youtube dan yetiyo bana hatta artıyo bile çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 evet bu sorunun cevabı benim için de önemli. ben de yapsam yapsam mailleri güncel tutarım bir de face'e photo upload ederim. bir şey indirmezsek yeter sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ben&Jerry's said: of aylik 30 tl ey mis 12 ay lik ogrendim thx 100mb lık internet paketi 8 milyon değilmi aylık ben öyle biliyorum. Birde Youtube a girmez birşey indirmezsen telefona haylihayli yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 upload giriyomu bu 100 mb içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Evet ikisinin toplami 100 MB. Bu arada sadece text ekran kullanarak doldurabiliyorum ben o kotayi. Benim hayvanligim mi acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben haftalık 50mb'lık pakedi alıyorum bazen dışarıda çok işim olursa ve text ile bitiriyorum ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kaça msj atiliyo bide?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 google a "turkcell internet paketi" yazsaydın.. neyse bi tıklayıver bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 google a yazcak olsam forumda neişim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 blackberry nin tum olayi bis zaten, bis kullanmicaksan blackberry niye aldin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Aklıma daha şimdi geldi de referans olsun diye yazayım: Yemeksepetinin wap sayfasından sipariş 10 kontör götürmüştü paket aboneliği olmaksızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar