Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabanci PvP server

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

merhaba paticik dostlari;
World at War diye bi server war bakin gorem butun skillerini 60 yapio sonra 3 skill secion onnaro 80 oluyo . ama skiller su gibi ztn elimse hammer aldm traing dummy lerde 10 dk olmadi daha kasali 98 olmus mace fight. su aralar bi suru tr server kapali iken exile-fatal flm iyi olur dedim ip yi yazam Loginserver=waw.no-ip.info,2593
burdan 2 server cikio World At War a girin
ahan mf gm oldu :D takilalim soyle uc bes saat
Sosyal ağlarda paylaş

Neden Pvp Shard'ları ?

Bunu buraya yazmaya ne gerek var onu çözemedim bir türlü. İsteyen Sorar Sizde Söylersiniz.

Gereksiz bir konu başlığı daha.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece can sıkıntısından geldiklerini düşündünmü ?

(Hâla gereksiz olduğu kanısındadır.)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

güzel kardeşlerin world at war tamamen eziq doludur sizi temmin edebilirim bi gün arkadaşın diye kurtardığın adam (yabancı ise eğer ) yarın item için senin gıçını deşer hiç tavsiye etmiyorum onun yerine cecil arenas oynayın yada ne bileyim Bu Server Var Marchadium Dosyalarından Bi Tek Verdata Lazım size Birde Hues,Login wawdan daha iyidir balıkçı olun çok güzel rare itemler çıkıyo denizden :) level sistemi war her levelde skill point veriyolar 0.1 falan mıçtım kafanıza laflarımla en iyisi siz inceleyin :)[signature][hline]Msn = [email protected]
Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...