Perseus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Arkadaşlar şimdi başıma birkaç sorun ve soru geldi :). Şimdi adamı kestiğimizde nasıl crim olmamamızı sağlarız. Mesela kendime göre ırk sistemi yapacam diyelim adamlar şehirde birbirine dalınca crim olmamasını sağlamak yani ölürünce filan. Birde benim serverda ben npc öldürdüm sonra cesedini kestim human npc ama cesetten kemik kelle filan çıkmadı kestikten sonra :). Yani normal insanı kesince çıkar mı sizce ? yksa ayarlamak mı lazım ? Ayarlarsan hangi mantıkla ayarlıcaz birde. Birde if (=1) (0=1) !(=1) şimdi bunlardan birinci zaten herkes bilir :). Üçüncü plevel işte =3 değilse ama 2.sini çözemedim. r3rc4'ü mü tavsiye edersiniz evodlL'yi mi ama sadece evet hayır gibisinden cevap verirseniz sevinirim :P. Hepinize şimdiden thanx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 flag_criminal kaldırırsın hemen crim olmamış olur. on=@death src.flag_criminal=0 bu arada tavsiye 55irc4 olur sana gibi bişey yapabilrisin[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 14 Haziran 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bir de Birkaç sorunum daha çıktı :) ,Moongatelerden geçince red mongate hariç diğer gateler geçince çantaya düşüyıor :D. Bu nereden çözülebilir anlayamadımm ya :). Bunun yanında evodllyi kullanyorum. Fakat map.scpde ve tables_x.scpde çok fazla erroer alıyorum. Mesela büyülerin sesleri table_x.scpde hata olduğu için çıkmıyor fakat ben orjinal nebula table_x.scp'sini kullanıyorum. bu hatalar neden olabilir. Birde bu map.scp'den alan yaparken recfla=koordinat oluyo snaırım oradakii kordinatların düzeni nedir o kadar denedim anlayamadım. bir satırda 2 koordinat mı var pek anlayamadım birde o konuda yardım istiyorum. Birde link.go mesela ve cont.go arasınraki fark nedir :). Çok sağolun şimdiden sana da çok thanx Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Lareithan pm attim bakmadin [email protected] bi msn'e gelirsen bisey dicem.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 rc4'de bilgilerinin resolve edilemedigi gibi birsey yazilmisti buralarda sanirim, dogruysa hickimsenin hicbir sartta kullanmasi tavsiye edilmemeli.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 resolve edilmiyor evet, ben soylemistim onu, bilen de cikmadi henuz.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar