noma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Daha önce kendime aldıgım kart ile nişanlıma aion almaya caliştim fakat başarılı olamadım başka siteden early access li cd key almış olan arkadaslar varsa bana site isimlerini söyleyebilrse cok mutlu olurum bikac yere baktım fakat hepsi 25inde göndereceklerini söylüyorlar. teşekkür ederim şimdiden
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ncsoftun sitesinden almaya calistiysan 1 account için 1 kredi kartı kullanabiliyosun 2. account için aynı kredi kartından satın alamıyosun. bende 2 tane aldım bi tanesi normal kredi kartından digerinide sanal karttan aldım.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ilginc bir durummus, bende kiz arkadasima alicaktim.. Ikinci bir kredi karti yok kotu* olan.. Release'den sonra gidip d&r'dan alirim artik :(
noma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hallettim gamers marketten ben . bingildak ordan alabilirsin tek olayı onay kodunu istiyo bankayı arayıp onu ögrenmen gerekiyo banka sahteciligi icin begendim ben olayı. umarım sana da yardımcı olur burası :D
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 gamers-market ten aldım bende.. hemen e-mail e şifre yolladılar.. Accountu siteden actım ve download etmeye basladım
Öne çıkan mesajlar