deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Saçlarımı savurup rahatlamaya alışmışım, arada bunalıyorum, istem dışı kafamı sallıyorum. Gören ne yapıyor bu salak diyordur. Hayır saçlar kısa olunca zaten sallayınca bir faydası da olmuyor. Maymun olduğunla kalıyorsun. Ama kafanın her zaman olabileceği en serin haliyle kalması ve duş alıp kapıdan hemen çıkabilmek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kestim ulan saçları, dünya varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hepinizin saçının beyazlaması dileğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 amiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 valla bende iyice kısa olsun diye hayatımda ilk kez saçlarımı 3e vurdurdum :D ama yakıştı... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 saç kestirip duş aldıktan sonra saçının kurumasının 5 saniye aldığını görmek.... prayslıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oda ayrı bi güzellik tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar