Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 steam kurdum biraz cs oynayım dedim. adamlar aşmış fun server'lar hazırlamış. Birinde mesela super hero güçleri alıyorsun. Nasıl alıyorsun anlamadım. Zaten fazla güzel şeyler de yok hep fasa fiso. duvara bi lazer gibi bişi fırlatıyorsun. Worms 2'deki ip hedesi gibi ordan oraya gidiyorsun felan. Ama sonra bir warcraft 3 serverı gördüm hasta oldum. Normal cs_747, de_italy gibi haritalarda, warcraft ırkı seçip, adam öldürdükçe xp alıyorsun. Aynı NS 4.0'daki combat bölümleri gibi. Tek fark, Şeklin değişmiyor, harita değişmiyor, sen yine aynı sen. Karlı havuzlu fun mapler de fena değil. Ancak Bu warcraft işi çok zevkli olmuş. http://www.insanejustice.com Serverda bu sitenin linki vardı girişte. Belki işinize yarar bilgiler edinebilirsiniz. Steam'i olanlar haber versin de bazen beraber girelim ;-)[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 steam kurulumunu falan anlatsana nerden indiriyoruz para vermeden oluyomu falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 1- HL orjinal cd-key lazım 2- Korsan veya orjinal, eski veya yeni farketmez bi hl cd'si lazım 3- http://www.steampowered.com gidip steam son versiyon çekiceksin. 600KB'cık birşey. 4- Steam'i kurduktan sonra, elindeki cd-key ile daha önce steam'den bir account almadıysan account al. Varsa elinde account, onunla login ol. HL'yi felan güncelliycek. 5- Games kısmında CS'nin üstüne çıft tıkla, yönelgeleri takip edip Bilgisayara cs 1.6 yükle. (Ben steam kurmadan önce zaten cs 1.5 kurmuştum, belki o yüzden biraz daha hızlı oldu) 6- Sonra oyun açılcak, orda gerekli ayarları yap. Find Servers ile server menüsüne gir. 7- Başında WC3 yazan serverlar var (sonunda felan da yazan var ama başında olunca daha kolay gözüküyor). O serverlara "server info" çek (sağ tuş) içinde bonecrusher olan görürsen gir :-P Bu arada DevilDark mı DarkDevil midir nedir, Bizim Dark-Dr (ya da klonu) olmasından şüpheleniyorum, adamın aimi süper, cs oynarken dikkatli olun :D Steam, HL modlarının menülerini değiştiriyor. Hepsi standart bir menü ancak farklı arkaplanlar felan.. Menülere alışmak kolay, konsolda bi kodu yazarken altta (explorer gibi) o yazdığına uyabilecek kodları gösteriyor.. Ayrıca NS, TFC için de bu metotları kullanabilirsiniz. NOT: birçok cs serverına girmek için cheating-death gerekebilir..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Mayıs 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 1.6 kurduktan sonra 1.5 serverlarına girebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Bonecrusher, 26 Mayıs 2004 19:39 tarihinde demiş ki: 4- Steam'i kurduktan sonra, elindeki cd-key ile daha önce steam'den bir account almadıysan account al. Varsa elinde account, onunla login ol. HL'yi felan güncelliycek. cd-key istemedi account alırken /ayrıca cs yi görmedi benim alette ayrı bi ayarımı var onun bulamadımda ben [Bu mesaj EagleEye tarafından 26 Mayıs 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 account alırken cd-key istemiyor zaten.. yalnız accountunu kullanırken daha önce bu cd-keyle alınmış account varsa hata veriyor.. ya sabahtan beri oynuyorum yemek bile yemedim :D not: steam kurarken (eski versiyonları sakla) demiştim. O zaman eski dosyalara dokunmuyor. Sen de Half-life klasörünü açarak eski hl'ni açıyorsun cs 1.5 oynuyorsun bla bla bla[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Mayıs 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Tamam halletmek üzereyim Bu arada sen kaç ping alıyosunda sabahtan beri oynuyosun öle o warcraft serverına bakiim? /yaw bu arada csyi update ediyo şu an 180minutes kalmış normalmi bu yoksa bişeyi yanlışmı yaptım ben? (cs 1.5 kurulu?) [Bu mesaj EagleEye tarafından 26 Mayıs 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 mm bilmem valla ben nwn oynarken arkada steam açıp upgrade etmiştim kaç dakikada yaptı bilmiyorum..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 illaki 1.6 mı gerek... pff[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ne yazık ki.. steam ile bağlanmak için 1.6 gerekiyor..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yok abi bu olay bana gelmedi hehe min. 200 ping alıyorum bazen 160 falan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 sırf şu steame gıcık oluyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 eagle: latency'si az olan serverlara girersen pingin düşük olur. Ancak latency'si yüksek yerlere girersen tabii ki pingin yüksek olacak.. Bir de 150 pingin nesi kötü söyler misin bana? Ben 64k ile hiç zorlanmadan oynayabiliyorum. Avaturk'ten hızlı hatta serverlar... Apache: nesine gıcık oluyorsun? Adamlar süper bir sistem geliştirmişler. İstediğin programın üstüne tıklıyıp yükleyebiliyorsun, açabiliyorsun. Güncellemeleri takip ediyorsun, tüm serverları görme imkanın var. Ha korsan oynanmıyor diye söylüyorsan, bırak da oynanmasın :D[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hayır zaten orjinal hl var ancak ilk çıktığında sorunluydu ve 900kb lık yamayı 12 saatte çekiyordu,o zamandan beri antipati besliyorum.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bence tekrar bir dene. gayet güzel çekti çalışıyor bende, 24 saat oynuyorum :D[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Dün warcraft serverlarına girdim ortalama 300 ping alıyorum yaw kafayı yedim ama gaz yaptım birinci oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 80.253.122.180:27015 oynayan varsa bu servera gelsin ping iyi ben adsl ile 160 falan alıyorum kabloyla 80 falan oluyor war3 modu yine ve kazandığınız xpler serverda kayıtlı kalıyor karakter kasıyosunuz resmen hehe süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 cs'nin warcraft modunu oynamak için illaki 1.6 gerekmiyor ya... biz LAN'dan gayet güzel oynuyoduk.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 o serverlarda oynamak için steam gerekli diye biliyorum, steam içince 1.6...[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 steam gerekli degil..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ehehe güzel ya, fps bölümünü boşuna açmışlar, millet fps oyunlarını bile bilgisayar oyunlarında tartışıyor.. neyse ben biraz war3 oynayım[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Verdiğiniz siteyi açamadım bir türlü, bu wc3 modu ile ilgili başka kaynak var mı? Bi de landa oluyosa çok süper olur hemen bizim burdaki internet kafeye yükleriz, çünkü hem cs hem wc3 seven baya adam var..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bende cd key bozuk diyo... iyide ben bunla avaturke filan bile girdim yani valid cd key, ee nolacakşindi? sırf sayı deil mi yani 1324-987465-3654 gbi bşi deil mi bu cd key?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kopya CDKey ile giremezsin AVA serverlarına.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya cdkey orjinal ya avaturke filan giriyo ama steamde calısmıyo bkluk cıkarıyo... asıl sahibiyle konuştum cd keyin o da ben almadım dedi acc steamden, bende napcaamı şaşırdım walla.... bu arada bu wc3 modunda skiller nasıl kullanılıyo shadow hunter blood mage crypt lordun filamn buyuleri nasıl yapılıyo hangi bind komutuyla... tekrar ediyorum skiller diyorum "ultimateler değil"[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar