Gimli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ve yüzyılın mucizesi adeta... 2008 sürümüyle beraber, band in a boxla birlikte ciddi anlamda gelecek vadeden RealStyles gelmişti. Real styles şöyle birşeydi, gerçek sanatçıların çaldığı şeyleri samplelayıp yazdığınız parçaları aslında onlara çaldırıyordu. 2009.5 sürümünde bu realstyles olayının resmen BOKU çıkmış ve bakın artık band in a boxla nasıl şeyler elde edebiliyoruz: (özellikle RealPak Jazz 2 ye bakınız) http://www.pgmusic.com/bbdemovideos.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 pek anlamadım ben programın mantığını. hazır setler var galiba onları seçiyorsun? ejayların biraz daha gelişmişi gibi kendin bişi yazamıyorsun ki burda, kafasına göre çalıyor program. veya ben hiçbişi anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Şimdi şöyle Evet yanlış anlamışsın :D Sen programı açıyorsun, bi armoni bi parça yazıosun band in a box a. İşte ne biliyim çok kaşar standart "autumn leaves" olsun mesela. Ondan sonra temposunu, gamını istediğin gibi ayarlayabiliyosun. Bu noktadan sonra istediğin stilde bu akorları band in a boxta çaldırabiliyosun. Bu jazz olur bossa olur latin olur samba olur disko olur rock olur. O akorları o stilde çalıyo her enstruman. Daha korkutucu yanı, bu akorların üstüne solo attırtabiliyorsun programa. Misal "miles davis swing 8ths" presetine solo at diyosun. O da belli parametrelere göre parçaya SOLO YAZIYOR. Bu yazdıklarım band in a boxın 4-5 senedir zaten yaptığı şeyler. Yeni versiyonda ise, eskiden tüm bu anlattıklarımı general midi formatında yaparken simdi baya sample mantığında yapıyor. Baya style seçtiğiniz anda albüm dinliyorsunuz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Oha süper olmuş sample olayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar